avaavana ja analgeettiyhdistelmät (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Avaavana ja analgeettiyhdistelmät otetaan suun lievittää sinus ja nenän tukkoisuus (tukkoinen nenä) ja päänsärky vilustuminen, allergia, ja heinänuha.

Decongestants, kuten fenyyliefriini, ja pseudoefedriinin tuottaa supistamaan verisuonia. Tämä johtaa clearing nenän tukkoisuus, mutta se voi myös aiheuttaa verenpaineen nousua potilailla, joilla on korkea verenpaine.

Kanadalainen Merkki

Kipulääkkeet, kuten parasetamoli, ibuprofeeni, ja salisylaatit (esim. Aspiriini, salisyyliamidi), joita käytetään näissä yhdistelmä lääkkeitä lievittää päänsärkyä ja sinus kipu.

Parasetamoli ja salisylaatit voi aiheuttaa munuaisvaurioita tai syöpä munuaisten tai virtsarakon jos suuria määriä lääkkeitä käytetään yhdessä pitkään. Ottaen kuitenkin suositeltu määriä yhdistelmä lääkkeitä, jotka sisältävät sekä parasetamoli ja salisylaattia lyhyitä aikoja ei ole osoitettu aiheuttavan näitä ei-toivottuja vaikutuksia.

Nämä lääkkeet ovat saatavilla ilman reseptiä. Kuitenkin lääkäri voi olla erityisiä ohjeita oikeasta näiden lääkkeiden annosta varten sairauksista.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Tabletti, kapseli, neste, Jousitus; Kapseli, nestetäytteinen, tabletti, pureskeltava, Packet, tabletti, Extended Release, aine, liuosta, tabletti, poreileva, tabletti, Extended Release, 12 HR; Siirappi

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

allergiat

Hyvin nuoret lapset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille. Ennen kuin annan mitään näistä yhdistelmän lääkkeistä lapselle, tarkista pakkauksen etiketissä huolellisesti. Jotkut näistä lääkkeistä ovat liian voimakas käytettäväksi lapsille. Jos et ole varma, onko tiettyä tuotetta voidaan antaa lapselle, tai jos sinulla on kysyttävää määrä antaa, kysy terveydenhuollon ammattilainen, varsinkin jos se sisältää

pediatrinen

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

geriatrinen

raskaus

Imetys

Vanhukset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Satunnainen käyttö avaavana ja analgeettiyhdistelmät annossuositusten etiketissä ei todennäköisesti aiheuta ongelmia sikiölle tai vastasyntyneen. Kuitenkin yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien, seuraavat tiedot koskevat

Muut vuorovaikutukset

Säännöllinen salisylaatteja myöhään raskauden voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen tai veren virtausta sikiön tai vastasyntyneen vauvan. Salisylaatteja aikana 2 viime viikon aikana voi aiheuttaa verenvuotoa ongelmia sikiön ennen tai synnytyksen aikana, tai vastasyntyneen vauvan. Myös liikaa salisylaatteja aikana viimeisten 3 kuukauden aikana saattaa pidentää raskauden, pidentää työ- ja aiheuttaa muita ongelmia synnytyksessä, tai aiheuttaa vakavaa verenvuotoa äidin ennen, sen aikana tai synnytyksen jälkeen. Älä ota aspiriinia aikana viimeisten 3 kuukauden aikana, ellei sitä ole määrännyt lääkäri.

Muut sairaudet

Jos imetät mahdollisuutta, että ongelmia saattaa ilmetä riippuu ainesosien yhdistelmän. Yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien seuraavat ehdot

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät lääkettä, tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lääke vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Voit tehdä saattaa lisätä haittavaikutusten

Sillä aspirin- tai salisyyliamidista sisältäviä lääkkeitä

annostelu

Ibuprofeenilla sisältäviä lääkkeitä

Vastaamaton annos

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Annos Näiden yhdistelmä lääkkeiden on erilainen eri tuotteita. Noudata ruutuun, jos olet ostamassa tätä lääkettä ilman reseptiä .. On monenlaisia ​​avaavana ja analgeettikoostumusta tuotteita markkinoille. Jotkut tuotteet ovat tarkoitettu käytettäväksi vain aikuisille, kun taas toiset voidaan käyttää lapsille. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos oireesi eivät parane tai pahenevat, tai jos sinulla on korkea kuume.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla hermostunut tai levoton tai on vaikeuksia nukkumassa. Jos sinulla on ongelmia univaikeudet, ota viimeinen annos tätä lääkettä joka päivä muutaman tunnin ennen nukkumaanmenoa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät tätä lääkettä.

Tarkista etiketti kaikkien over-the-counter (OTC), nonprescription ja reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos jokin niistä sisältävät parasetamolia, aspiriini, muut salisylaatit kuten vismuttisubsalisylaatti (esim Pepto Bismol) tai magnesium salisylaattia (esim Nuprin Selkäsärkyä Caplets), tai salisyylihappoa (esiintyy joissakin shampoot ja ihon tuotteet), kysy terveydenhuollon ammattilainen. Käyttäen mitä tahansa niistä yhdessä lääke saattaa aiheuttaa yliannostuksen.

Älä juo alkoholijuomia hoidon aikana. Vatsavaivat voivat olla todennäköisempää, jos juot alkoholijuomia kun otat aspiriinia tai ibuprofeenia. Myös maksavaurio voi olla todennäköisempää, jos juoda suuria määriä alkoholijuomia kun otat parasetamoli.

Jos luulet, että sinä tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Ottaen yliannostus salisylaattia voi aiheuttaa tajuttomuuden tai kuoleman. Ensimmäinen merkki aspiriinia yliannostus voi olla korvien tai surinaa korvissa. Muita oireita ovat kouristukset (kohtaukset), kuulon menetys, sekavuus, vaikea uneliaisuus tai väsymys, vaikea jännitystä tai hermostuneisuus, ja epätavallisen nopea tai syvä hengitys. Merkkejä vakava parasetamolia yliannostus voi näkyä vasta 2-4 päivää sen jälkeen, kun yliannostuksen on otettu, mutta hoito estää maksavaurioita tai kuolema on aloitettava 24 tuntia tai vähemmän yliannostuksen jälkeen on otettu

Potilailla aspiriinia sisältäviä lääkkeitä

Diabeetikoilla ottaen salisylaattia sisältävä lääke

Potilailla ibuprofeenin ottamista sisältävää lääkettä

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka vakavia sivuvaikutuksia ilmenee harvoin, kun tätä lääkettä otetaan suositeltu, ne voivat olla todennäköisempää, jos liikaa lääkeaine otetaan, jos se pidetään suurina annoksina, tai jos se otetaan pitkän aikaa.

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

varastointi

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Ei kaikki edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu näistä lääkkeistä, mutta niitä on raportoitu ainakin yksi niistä. On joitakin yhtäläisyyksiä joukossa näiden yhdistelmä lääkkeitä, niin monet näistä haittavaikutuksista voi ilmaantua jotakin näistä lääkkeistä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.