bodaus voisi lisätä tärkein

Robert Preidt

healthday Reporter

Torstai 28 huhtikuu 2016 (HealthDay News) – ottaa enemmän lihaksia ja vähemmän rasvaa vähentää varhaisen kuoleman ihmiset, joilla on sydänsairaus, uusi tutkimus osoittaa.

Lääkärit pitäisi rohkaista potilaita tekemään vastarintaa harjoituksia osana terveellistä elämäntapaa, mieluummin kuin korostetaan ja seuranta laihtuminen, tutkimuksen kirjoittajat suositeltavaa.

Tutkimusta varten tohtori Preethi Srikanthan of University of California, Los Angeles, ja työtovereiden analysoi kerätyt yli 6400 monet ihmiset maailmassa, joilla on sydänsairaus.

Tutkijat havaitsivat, että ihmiset suurempia määriä lihasten ja alhaiset rasvaa olivat vähemmän todennäköisesti kuolee sydänvaivoja tai muita syitä kuin kolme muuta ryhmää, joka perustuu kehon koostumukseen. Ryhmät olivat: pieni lihas / korkea fa; pieni lihas / low fa; tai korkea lihas / rasvaisen.

Koska ihmiset enemmän lihas olivat todennäköisemmin olla korkea painoindeksi (BMI, mittaus perustuu pituuden ja painon), havainnot voivat selittää, mitä kutsutaan “lihavuus paradoksi”, jossa ihmiset, joilla on korkeampi painoindeksi on pienempi kuolleisuus, tutkijat ehdotti.

Tutkimuksen tulokset osoittavat, että on tärkeää säilyttää lihasmassan vähentämiseksi ennenaikaisen kuoleman riskiä, ​​vaikka korkeammin sydän riski, tutkimus kirjoittajat sanoi yliopiston lehdistötiedote.

Mukaan College of Sports Medicine, vastus koulutus – kutsutaan myös vahvuus koulutus – voidaan tehdä kotitalouden tuotteita, esimerkiksi maito kannut täytetty hiekalla. Tai, ihmiset voivat käyttää perinteisiä vapailla painoilla ja käsipainot, paino koneet, joustava letku tai lääkkeitä palloja. Mutta lääkärisi kanssa ennen kuntoilun aloittamista, asiantuntijat sanovat.

Tutkimustulokset on julkaistu tässä kuussa Journal of Cardiology.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …