bruxism ja temporomandibular häiriöt – aihe yleiskatsaus

Oral Health Trends

Hampaiden narskuttelu on tajuton teko hionta hampaat. Tämä tapahtuu yleensä yöllä unen aikana. Bruksismi on havaittu kaikenikäisille, myös pienille lapsille. Se on osasyynä temporomandibular häiriöt (TMDS).

Aiot ateriat, tartu juomia, ja urheilla ilman pohtineet hampaita. Mutta et ehkä ymmärtää, miten elintarvikkeiden, juomien, ja toiminta voi tuhota terveyden suutasi. Kaksikymmentäviisi prosenttia Yhdysvaltain aikuisista yli 65-vuotiaana ovat menettäneet kaikki hampaat – tässä miten voit suojata omia.

Jos lapsi hioo hänen hampaansa, älä liian huolissaan. Bruksismi ei välttämättä merkki stressiä lapselle. Pediatric hammaslääkärit ovat erilaisia ​​teorioita siitä, mikä aiheuttaa hampaiden narskuttelu, jotka vaihtelevat jonkin verran ärsyttävää ominaisuus suussa, kuten vinossa hampaat, allergiat, stressiä. Koska lapsen hampaat ja leuka kasvavat ja muuttuvat niin nopeasti, hampaiden narskuttelu on yleinen ja ei yleensä ole vahingollista tapana hoidon tarpeessa.

Jos bruxism tai hampaita clenching (joka on mitä todennäköisimmin tarkkailla) aiheuttaa sinulle ongelmia, harkitse etsivät hoitoa, vähentää stressiä, tai ainakin kehittää uusia tapoja stressiä. Liikunta on erinomainen tapa kehon käsitellä stressiä. Rentoutuminen taidot ja toiminta voi myös olla suuri ero siinä, miten stressi vaikuttaa kehon ja mielen. Bruksismi liittyvät unihäiriöt voidaan käsitellä pienellä annoksella masennuslääke. Hypnoosi, jossa käsitellään alitajunta käyttäytymistä, voi myös olla hyödyllistä.

Katso aiheeseen stressin hallinta. Myös Mielenterveysongelmat ja mielen ja kehon hyvinvointi.

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010

Päällään alas hampaiden ajan; Viipyvä lihasjännitystä ja kouristukset; Kohtuutonta rasitusta leuan (temporomandibular) yhteinen; Väsymys leuan lihaksia.