bulimia nervosa-hoito yleiskuva

Hoito bulimia liittyy psykologinen neuvonta ja joskus lääkkeitä, kuten masennuslääkkeitä. Hoitoa ei yleensä edellytä oleskelevat sairaalassa, vaikka tämä on joskus tarpeen. Sekä ammatillista neuvontaa ja masennuslääkettä voidaan vähentää jaksot binging ja huuhtelua ja auttaa toipumaan bulimia. Molemmat ovat pitkäaikaisia ​​hoitoja, jotka voivat vaatia viikkoja tai kuukausia ennen huomaat merkittäviä tuloksia. Voit tarvita hoidon ohjausta ja mahdollisesti lääkkeitä yli vuoden.

Ihmiset, jotka etsivät hoitoa bulimia tai muu syömishäiriö voi olla muita terveysongelmia aiheuttama häiriö. Jos sinulla on ollut bulimia pitkään ilman hoitoa, tai jos olet käyttänyt aineita, laksatiiveja, diureetteja, tai ipecac siirappi puhdistaa, sitten voi olla terveysongelma kuten nestehukka, joka tarvitsee hoitoa ensin. Vakavissa tapauksissa nämä ehdot liittyvät bulimia voi edellyttää viettää aikaa sairaalassa.

Alkuperäinen hoito riippuu kuinka vakava bulimia on ja kuinka kauan olet ollut sitä.

Jos sinulla ei ole muita ehtoja, jotka tarvitsevat hoitoa ensin, sitten hoito bulimia koostuu tavallisesti

Tavoitteet CBT ovat

Tavoitteet IPT ovat

lääkkeet; Masennuslääkkeet, kuten fluoksetiini (Prozac, esimerkiksi), käytetään toisinaan vähentää humalahakuinen purge syklit ja lievittää masennuksen oireita, jotka esiintyvät usein yhdessä syömishäiriöitä. Ne toimivat parhaiten, kun se yhdistetään neuvonta; Psykologinen neuvonta. Kahdenlaisia ​​neuvonta ovat hyödyllisiä hoidettaessa bulimia. Ne ovat kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT) ja ihmissuhdetaidot psykoterapian (IPT). Vuonna CBT opit muuttamaan kielteisiä ajatuksia, että sinulla voi olla noin ruokaa, paino, kehon, tai vakaumukseen itsestäsi. Vuonna IPT opit suhteet -ja tuntemuksia suhteista -affect ahmiminen ja puhdistamiseen.

Jos haluat käyttää ravitsemuksellinen neuvonta auttaa opit syödä kolme ateriaa ja kaksi välipalaa päivässä ja välttää epäterveellisestä ruokavaliosta; Vähentää huoli kehon paino ja muoto; Ymmärtää ja vähentää laukaisee ahmiminen tarkastelemalla suhteita ja tunteita; Laatimaan suunnitelma oppia oikea selviytymiskeinoja estää tulevia pahenemisvaiheita.

Tunnistaa suhteita, jotka ovat yhteydessä ahmiminen ja puhdistamiseen; Opittava tunteita, jotka nousevat nämä suhteet liittyvät ahmiminen ja puhdistamiseen; Auttaa korjaamaan näitä suhteita malleja, jotta et humalahakuisen syö tai purge vastauksena huonoja tunteita.