Burr kehäkukka: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Tummarusokki, Bident à Feuilles Triparties, Bident à Trois Folioles, Bident PartagÃ, Bident trifolia, Bident Triparti, Bident Kolmikantaiset, Cáà ± amo Acuático, Chanvre Aquatique, Chanvre d’Eau, Cornuet, Eupatoire Aquatique, Water Maarianverijuuri.

Burr kehäkukka on kasvi. Osat on kasvi, joka kasvaa maanpinnan yläpuolella käytetään tekemään lääketiede; Ihmiset ottavat hurina kehäkukka hiustenlähtöön, koliitti, nesteen kertymistä, ja kihti. Sitä käytetään myös edistää hikoilu.

Ei ole tarpeeksi tietoa osata Burr kehäkukka voisi toimia.

Riittämätön Evidence fo; Hiustenlähtö; paksusuolitulehdus; Kihti; Nesteretentio; Edistäminen hikoilu; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta hurina kehäkukka näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos Burr kehäkukka on turvallinen; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä Burr kehäkukka raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Allergia Tuoksukit, koiranputkea, ja niihin liittyvät kasvit: Burr kehäkukka voi aiheuttaa allergisen reaktion ihmisissä, jotka ovat herkkiä Asteraceae / Compositae kasvikuntaa. Tämän perheen jäsenet kuuluvat Tuoksukit, krysanteemit, kasvimaalla, koiranputkea, ja monet muut. Jos sinulla on allergioita, tarkista kanssa terveydenhuollon tarjoaja ennen hurina kehäkukka.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa BURR MARIGOLD vuorovaikutukset

Sopiva annos hurina kehäkukka riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia hurina kehäkukka. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus