butternut: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Butternussbaum, Douberre, amerikanjalopähkinä, Lemon Walnut, Nogal Blanco Americano, Nogal Ceniciento, Noyer à Beurre, Noyer de Beurre, Noyer Blanc, Noyer Cendra, Oil Nut, White Walnut.

Butternut on kasvi. Ihmiset käyttävät kuorta lääkettä; Ihmiset ottavat butternut ummetus, sappirakon häiriöt, peräpukamat, ja ihosairauksia. Sitä käytetään myös syövän ja bakteerien aiheuttamien tulehdusten ja loisia. Jotkut ihmiset käyttävät butternut â € Œã tonic.â €

Butternut kuori saattaisi toimia laksatiivinen auttaa ulosteesta kulkea suolistossa.

Riittämätön Evidence fo; Sappirakon häiriöt; Peräpukamat; Ihotaudit; Ummetus; Syöpä; infektiot; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta butternut näihin käyttötarkoituksiin.

Butternut näyttää olevan turvallista useimmille ihmisille, mutta se voi aiheuttaa ripulia ja ärsytystä vatsan ja suoliston; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: On vaarallista käyttää butternut suuria määriä, jos olet raskaana. Se saattaa stimuloida suoliston liikaa. Vältä käyttöä.

Butternut on eräänlainen laksatiivinen kutsutaan nautintoaine laksatiivinen. Stimuloivat laksatiivit voivat vähentää kalium tasot kehossa. Alhainen kaliumpitoisuus voi lisätä sivuvaikutusten riskiä digoksiinin (Lanoxin).

Joitakin lääkkeitä tulehdus voi pienentää kalium elimistössä. Butternut on eräänlainen laksatiivinen jotka saattavat myös vähentää kalium elimistössä. Kun butternut sekä joitakin lääkkeitä tulehdus saattaa laskea kalium elimistössä liikaa; Joitakin lääkkeitä tulehduksen sisältävät deksametasonin (Decadron), hydrokortisonia (Cortef), metyyliprednisoloni (Medrol), prednisoni (Deltasone), ja muut.

Butternut on laksatiivinen. Laksatiivit voidaan pienentää kuinka paljon lääkettä kehon imee. Vähenevät kuinka paljon lääkettä elimistö imee voi vähentää tehokkuutta lääkitystä.

Butternut on eräänlainen laksatiivinen kutsutaan nautintoaine laksatiivinen. Stimuloivat laksatiivit nopeuttaa suoliston. Kun butternut yhdessä muiden stimuloivat laksatiivit voisi nopeuttaa suoliston liikaa ja aiheuttaa kuivumista ja matala mineraaleja kehossa; Jotkut stimuloivat laksatiivit kuuluvat bisakodyylin (Correctol, Dulcolax), cascara, risiiniöljy (Purge), Senna (Senokot), ja muut.

Butternut voi toimia laksatiivinen. Joissakin ihmiset Butternut voi aiheuttaa ripulia. Ripuli voi voimistaa varfariinin ja lisätä verenvuotoriskiä. Jos otat varfariinin ei oteta liikaa butternut.

Butternut on laksatiivinen. Jotkut laksatiiveja voi vähentää kalium elimistössä. “Vesi pillereitä” voi myös vähentää kalium elimistössä. Kun butternut yhdessä “veden pillereitä” voisi pienentää kalium elimistössä liikaa; Jotkut “vesi pillereitä”, joka voi vähentää kaliumin sisältää chlorothiazide (Diuril), klooritalidonia (Thalitone), furosemidi (Lasix), hydroklooritiatsidia (HCTZ, hydrodiuriili, Microzide), ja muut.

Sopiva annos butternut riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia butternut. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Blumenthal M, toim. The Complete German komissio E monografioiden: Terapeuttinen opas rohdosvalmisteita. Trans. S. Klein. Boston, MA: kasvitieteellinen neuvosto, 1998.

Brinker F. Herb Vasta ja lääkkeiden kanssa. 2nd ed. Sandy, OR: Eclectic Medical Publications, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

McGuffin M, Hobbs C, Upton R, Goldberg A, toim. Kasviperäisiä Products Association kasvitieteellistä turvallisuuskäsikirjan. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC 1997.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus