butyylihydroksitolueeni: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

2,6-di-tert-butyyli-p-creosol, BHT, Butil Hidroxitolueno, butyloitua hydroksitolueenia, Butyylihydroksitolueeni, butyylihydroksitolueeni, butyylihydroksitolueeni, Dibutylated hydroksitolueeni, dibutyylihydroksitolueeni, hydroksitolueeni butyyli ..; Kaikki nimet 2,6-di-tert-butyyli-p-creosol, BHT, Butil Hidroxitolueno, butyloitua hydroksitolueenia, Butyylihydroksitolueeni, butyylihydroksitolueeni, butyylihydroksitolueeni, Dibutylated hydroksitolueeni, dibutyylihydroksitolueeni, hydroksitolueeni butyyliammoni-; Piilota nimet

BHT (butyloitu hydroksitolueeni) on lab tehty kemiallinen joka lisätään elintarvikkeisiin säilöntäaineena. Ihmiset myös käyttää sitä lääkettä; BHT hoidetaan sukuelinten herpes ja immuunikadon (AIDS); Jotkut sovelletaan BHT suoraan iholle huuliherpes.

BHT on antioksidantti. Se voi vahingoittaa suojaava ulkokerros viruksen soluja. Tämä voi pitää virukset kertomalla ja / tai tekee enemmän vahinkoa.

Riittämätön Evidence fo; Yskänrokko aiheuttama tyypin virus nimeltä herpes. Kehitetään todisteet osoittavat, että laskemisesta BHT on huuliherpes voi auttaa heitä paranemaan nopeammin; Sukupuoliherpes; Immuunikadon (AIDS); Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta BHT näihin käyttötarkoituksiin.

BHT on turvallinen määrät löytyy jalostettuja elintarvikkeita. Mutta ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos se on turvallista ottaa BHT vuonna lääkeannosta, jotka ovat tyypillisesti korkeampia. Ei myöskään ole tarpeeksi tietoa tietää BHT voidaan turvallisesti käyttää iholla; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: BHT on turvallinen, kun syödään ruokaa, mutta ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos se on turvallista suurempia määriä, joita käytetään lääketieteessä. Jos olet raskaana tai rintojen -feeding, kiinni ruoan määriä kunnes tiedetään enemmän.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa butyylihydroksitolueenia vuorovaikutukset

Sopiva annos BHT riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveys, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia BHT. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Botterweck AA, Verhagen H, Goldbohm RA, et ai. Saanti butyylihydroksianiso- ja butyylihydroksitolueeni ja mahasyövän riski: analyysitulokset Alankomaissa seurantatutkimus. Food Chem Toxicol 200; 38: 599-605 ..

Coohill TP, Babich M, Taylor WD, Snipes W. vertailu herpes simplex -viruksen plakin kehitykseen jälkeen virus hoito anti-DNA: n tai antilipidiaineet. Biophys J 198; 30: 517-21 ..

Sähköinen Code of Federal Regulations. Otsikko 21. Osa 182 – Aineet yleisesti pidetään turvallisina. Saatavilla: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = text & solmu = 21: 3.0.1.1.13 & idno = 21

Freeman DJ, Wenerstrom G, Spruance SL. Hoito toistuvien herpes simplex labialis ajankohtaisia ​​butyylihydroksitolueenia. Clin Pharmacol Ther 198; 38: 56-9 ..

Grogan MW. Myrkyllisyyden BHT nauttimisesta. West J Med 198; 145: 245-6.

Reimund E. Butyylihydroksitolueeni, vaipallisten virusten, ja AIDS. Med hypoteesit 198; 23: 39-42 ..

Shlian DM, Goldstonen J. Lisää BHT myrkyllisyyttä. West J Med 198; 145: 699.

Shlian DM, Goldstonen J. myrkyllisyys butyylihydroksitolueenia. N Engl J Med 198; 314: 648-9.

Williams GM, Iatropoulos MJ, Whysner J. turvallisuusarviointi butyylihydroksianisoli ja butyylihydroksitolueeni antioksidanttina elintarvikelisäaineita. Food Chem Toxicol 199; 37: 1027-38 ..

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus