Calotropis: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Aak, Ak, Akada, Alarka, Arbre de Satan, Arbre à Soie, Arbre à Soie du SÃnÃgal, Arka, Asclepias procera, Calotropis procera, Dead Sea Apple, Mudar Bark, Muder Yercum, Pommier de Sodome Sodoma-Apple, Swallow- Wort.

Calotropis on kasvi. Ihmiset käyttävät kuori ja juuri kuori lääketieteen; Huolimatta vakavaa huolta turvallisuudesta, Calotropis käytetään ruoansulatuskanavan häiriöt kuten ripuli, ummetus ja mahahaava, sillä kivuliaita sairauksia kuten hammassärky, kouristukset, ja nivelkivut, ja loisinfektioiden lukien Elefanttitauti ja madot. Jotkut käyttävät Calotropis syfilis, paiseet, (turvotusta), epilepsia, hysteria, kuume, lihaskramppiin, syyliä, lepra, kihti, snakebites, ja syöpä; Inhalaatiohoidossa, savu kuori on hengitettynä yskää, astmaa ja aiheuttaa hikoilua.

Calotropis sisältää kemikaaleja, jotka saattavat auttaa ohut limakalvojen ja helpottaa yskä. Tutkimuksissa eläimillä, Calotropis on osoittanut jonkin verran aktiivisuutta kivun, tulehduksen, bakteerit, kuume, ja haavaumat alkoholin aiheuttamia ja lääkkeitä, kuten aspiriinia, indometasiini (Indocin), ja muut.

Riittämätön Evidence fo; Hammassärky; Kuppa; Epilepsia; Kuume; Lepra; Kihti; snakebites; Ruoansulatuskanavan häiriöt; Ripuli; Cramps; kiehuu; Syöpä; Turvotus (tulehdus); Nivelkipu; haavaumat; Yskä, hengitettynä; Astma, hengitettynä; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta Calotropis näihin käyttötarkoituksiin.

Calotropis on vaarallinen, erityisesti suurina annoksina. Se sisältää kemikaaleja, jotka voivat häiritä sydämen toiminta, erityisesti suurilla annoksilla. Se voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten oksentelua, ripulia, hidas syke, kouristuksia, ja kuolema; Se ei tiedetä onko se turvallista hengittää Calotropis savua; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys -feeding: On vaarallista käyttää Calotropis raskauden ja imetyksen aikana. Vältä käyttöä.

Digoksiini (Lanoxin) auttaa sydämen syke voimakkaammin. Calotropis myös näyttää vaikuttavan sydämeen. Kun Calotropis yhdessä digoksiinin voi voimistaa digoksiinin ja lisätä haittavaikutusten riskiä. Älä ota Calotropis jos digoksiinia (Lanoxin) keskustelematta terveydenhuollon ammattilainen.

Calotropis saattaisi olla vaikutusta, kuten veden pilleri tai “diureetti.” Kun Calotropis saattaa vähentyä, miten hyvin keho pääsee eroon litiumia. Tämä voi lisätä kuinka paljon litium on kehossa ja aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja ennen tämän tuotteen jos käytät litiumia. Your litium annosta on ehkä muutettava.

Calotropis voi vaikuttaa sydämeen. Sydän käyttää kaliumia. Laksatiivit kutsutaan stimuloivat laksatiivit voivat vähentää kalium tasot kehossa. Alhainen kaliumpitoisuus voi lisätä mahdollisuuksia sivuvaikutuksia Calotropis; Jotkut stimuloivat laksatiivit kuuluvat bisakodyylin (Correctol, Dulcolax), cascara, risiiniöljy (Purge), Senna (Senokot), ja muut.

Calotropis saattavat vaikuttaa sydämeen. “Vesi pillereitä” voi vähentää kalium elimistössä. Alhainen kalium tasoja voi myös vaikuttaa sydämeen ja lisäävät riskiä sivuvaikutuksia Calotropis; Jotkut “vesi pillereitä”, joka voi heikentävistä kaliumia sisältävät chlorothiazide (Diuril), klooritalidonia (Thalitone), furosemidi (Lasix), hydroklooritiatsidia (HCTZ, hydrodiuriili, Microzide), ja muut.

Sopiva annos Calotropis riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia Calotropis. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Kumar VL, Basu N. Anti-inflammatorinen aktiivisuus lateksista Calotropis procera. J Ethnopharmacol 199; 44: 123-5.

Mascolo N, Sharma R, Jain SC, et al. Ethnopharmacology of Calotropis procera kukkia. J Ethnopharmacol 198; 22: 211-21.

Mossa JS, Tariq M, Mohsin A, et al. Farmakologiset tutkimukset maanpäällisissä osissa Calotropis procera. Am J Chin Med 199; 19: 223-31.

Osol ja Farar. Dispensatory on Yhdysvaltojen. 25. toim. JB Lippincott Co., 1955.

Sen T, Basu A Chaudhuri AK. Tutkimukset mahdollinen mekanismi mahalaukun limakalvon suojan Calotropis procera – osallistuminen 5-lipoksigenaasireitin. Fund Clin Pharmacol 199; 12: 82-7.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus