carblovers ruokavalio tarkastelu: mitä ovat resistenttejä tärkkelyksiä?

Jos ajatus luopumista pasta ja leipä nimissä laihdutus tekee veren kylmänä, tämä ruokavalio on suunniteltu sinulle.

CarbLovers Diet todella kannustaa teitä on enemmän hiilihydraatteja, kunhan valita oikeita.

Ruokavalio vaatii sinun pudota jopa 8 kiloa 30 päivässä yhdistämällä jokapäiväisessä terveellisiä elintarvikkeita “kaasutin tähdet” – ruokia resistenttiä tärkkelystä.

Löytyy linssit, garbanzo pavut, ruskea riisi, ja tiettyjä muita hiilihydraatteja, tämäntyyppinen tärkkelyksen vastustaa ruoansulatusta ohutsuolessa. Se kulkee kehon ilman kirjoittamalla verenkiertoon ja hajottaa glukoosi (verensokeri) kuin muita elintarvikkeita.

Tämä tärkkelys töitä, osittain tekemällä sinusta tuntuu täysin. Kirjoittajat väittävät, se edistää myös rasvaa polttava, ja auttaa pitämään verensokerin kurissa.

Syöt paljon resistenttiä tärkkelystä Tämän järjestelyn: kaksi tai kolme kertaa niin paljon kuin useimmat ihmiset syövät.

Ensimmäisen viikon aikana ruokavaliosta, saat vain 1200 kaloria päivässä – ja menetät jopa 6 kiloa, sanovat kirjoittajat Ellen Kunes (päätoimittaja päätoimittaja Health lehti) ja Frances Largeman-Roth, RD.

Sen jälkeen voit syödä 1600 kaloria kolme ateriaa ja kaksi pientä purtavaa päivässä, joiden “kaasutin tähti” jokaisella aterialla.

Voit olla mitään ruokaa maltillisesti, jopa perunalastut. Mutta puhdistettu tärkkelys, kuten valkoinen pasta, valkoinen riisi, valkoinen leipä, ja vähäkuituinen viljat, eivät mielellään.

Tärkein sääntö on täyttää neljäsosa oman levy resistenttiä tärkkelystä. Lähteitä ovat vihreitä banaaneja, kypsentämätön paahdetut kaurahiutaleet, palkokasveja, koko vehnän pastaa (mieluiten keitetty al dente), ja perunat, jotka on keitetty ja jäähdytetty.

Loput levyn tulisi sisältää vähärasvaista lihaa, vähärasvaisia ​​maitotuotteita, hyviä rasvoja, hedelmiä ja vihanneksia.

Tämä ruokavalio ei ole vaikea seurata, kun saat ohi viikolla syövät vain 1200 kaloria päivässä.

Rajoitukset: Mitään ei kielletty.

Keittäminen ja ostokset: Jos käytät aterian suunnitelmia ja reseptejä löytyy 21 vuorokauden “upottamalla suunnitelma,” sinun tekevän useimmat ateriat ja välipalat tyhjästä. Jos et, se voi olla vaikeampaa seurata ruokavaliota, vaikka kirja tarjoaa ruokaa luetteloita ja ruokavalio-asianmukaista pikaruokaketjun ideoita. Enemmän reseptit löytyvät CarbLovers Diet Cookbook.

Pakattuja elintarvikkeita tai aterioiden: Ei tarvetta.

In-henkilö kokouksissa: Ei.

Harjoitus: Sinun kannattaa käyttää tätä ruokavaliota, joka tarjoaa vahvistaminen harjoituksia tehdä kahdesti viikossa ja väli (sydän) harjoitukset muina päivinä.

Sen lisäksi syöminen resistenttiä tärkkelystä jokaisen aterian, voit valita, mitä elintarvikkeita syödä. Joten tämä suunnitelma voisi toimia kasvissyöjille ja vegaaneille, samoin kuin matalan suola, vähärasvainen, ja gluteeniton ruokavalioon.

Kustannukset: Vain elintarvikkeita.

Tuki: Tee tämä ruokavalio itse.

Toimiiko se?

Vaikka tutkimus ei ole tehty sen CarbLovers Diet itse, on olemassa näyttöä siitä, että ruokavalion korkea monimutkaisia ​​hiilihydraatteja ja kuitua voi auttaa laihtumaan. Se auttaa tekemällä sinusta tuntuu täysin ja pitää kehon tallentamasta rasvaa.

Tämä suunnitelma vain mahdollistaa 1200 kaloria päivässä ensimmäisen viikon ja sitten 1600 jälkeen. Kalori raja yksin auttaa eroon mitään ylimääräistä painoa.

Kuinka paljon painoa menetät riippuu valintoja teet sisällä ruokavalio suunnitelma, kuinka paljon liikuntaa teet, sekä kehon koon ja aineenvaihduntaa.

Onko se Hyvä tietyt edellytykset?

Hyvä uutinen, jos on diabetes: Ruokavalio runsaasti kuitua ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kuten tämä, auttaa pitämään verensokerin vakaana ja auttaa kehon käyttöä glukoosi tehokkaammin. Keskustele lääkärin tai ravitsemusterapeutin ensin olla varma, että tämä ruokavalio sopii diabeteksen hoitosuunnitelman.

Koska muita ehtoja, menettää ylipaino, syö kuitupitoisia hiilihydraatteja, ja välttää runsaasti rasvaa maitotuotteet ovat myös parhaat vedot alentaa kolesterolia ja parantaa sydämen terveyttä.

Koska mikään ruoka ei pala rajoituksia tämän suunnitelman, vaikka, sinun täytyy valita huolellisesti varmistaa et mene yli natrium, rasvan tai kolesterolin rajoja.

Lopullinen sana

Kun CarbLovers ruokavalio, voit syödä elintarvikkeita haluat niin kauan kuin pidät kaloreita kurissa ja noudata suunnitelmaa sääntöjä.

Ruokavalio auttaa myös tehdä elämäntapojen muutoksia, jotka voivat saada ruokailutottumuksiaan oikealla tiellä. Mutta sinun pitää vielä tehdä monia terveellisiä valintoja itse.

Jos haluat ulkona syömisestä ruoanlaittoon kotona, et voi olla vaikea pitää kiinni suunnitelmasta.

Jos et ole jo syönyt paljon kuitupitoista hiilihydraatteja, alkaa hitaasti. Muuten saatat tuntea paisunut ja gassy kunnes järjestelmä tottuu kuitu.

Tarkista lääkäriltä ennen tätä suunnitelmaa, jos sinulla on lääketieteellisiä ongelmia tai jos olet ollut aktiivinen.

LÄHDE

Kunes, E. CarbLovers Diet: syö mitä rakastat, Get Slim for Life! Oxmoor House, 2010.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …