catechu: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Musta catechu: Acacia à Cachou, Acacia catechu, Acacia catechu Heartwood uute, musta katekupuu, Cachou de Pegu, Cachou Noir, Cachou, Cashou, catechu nigrum, Catecu, katekupuu, Tumma catechu Er Cha, Khair, Khadira, Mimosa catechu Pegu catechu …; Kaikki nimet Musta catechu: Acacia à Cachou, Acacia catechu, Acacia catechu Heartwood uute, musta katekupuu, Cachou de Pegu, Cachou Noir, Cachou, Cashou, catechu nigrum, Catecu, katekupuu, Tumma catechu Er Cha, Khair, Khadira, Mimosa catechu Pegu catechu; Pale catechu: Cachou På ¢ le, kuutio Gambir, Extrait de Brindille / Feuille d’Uncaria Gambier, Gambier, Gambir, Gambir catechu Nauclea Gambir, Ourouparia Gambir, Terra Japonica, Uncaria gambiiri-, Uncaria Gambier Leaf / Twig Pura; Piilota nimet

Catechu on yrtti. Lehdet, versot ja puuta käytetään tekemään lääketieteessä. Nämä kaksi catechu, musta catechu ja kalpea catechu, sisältävät hieman erilaisia ​​kemikaaleja, mutta niitä käytetään samaan tarkoitukseen ja samalla annoksella; Catechu käytetään ripulin, turvotus nenän ja kurkun, punatauti, turvotus paksunsuolen (koliitti), verenvuoto, ruoansulatushäiriöt, nivelrikko, ja syöpä; Ihmiset hakea catechu suoraan iholle ihosairauksien, peräpukamat, ja traumaattiset vammat, pysäyttämään verenvuodon, ja haavojen sitomiseksi; Catechu sisältyy suuvedet ja kurlausvedet käytetään iensairaus (ientulehdus), kipua ja turvotusta suussa (stomatiitti), kurkkukipu, ja suun haavaumat; Vuonna elintarvikkeet ja juomat, catechu käytetään aromiaineena.

Uskotaan, että catechu voi sisältää kemikaaleja, jotka voivat vähentää tulehdusta ja tappaa bakteereja.

Riittämätön Evidence fo; Nivelrikko. Kehittäminen tutkimus viittaa siihen, että kun 500 mg tietyn catechu uute yhdistettynä tiettyyn Baikal kalotti flavonoidi uutetta kutsutaan flavocoxid (Limbrel, Primus Pharmaceuticals) kahdesti päivässä vähentää merkittävästi oireita nivelrikon; vammat; Ripuli; Turvotus nenän ja kurkun; Turvotus paksusuolessa; verenvuoto; Syöpä; Ihotaudit; Peräpukamat; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta catechu näihin käyttötarkoituksiin.

Catechu on turvallinen määrinä löytyy ruokaa. Mutta ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos se on turvallista suurempia määriä, joita käytetään lääketieteessä. Erityinen yhdistelmä tuotteen nimeltä flavocoxid (Limbrel, Primus Pharmaceuticals), joka sisältää catechu oli turvallisesti käyttää tutkimuksissa jopa 12 viikon ajan. On kuitenkin olemassa huoli siitä, että tämä yhdistelmä tuote saattaa aiheuttaa maksan ongelmia joillekin ihmisille. Tämä sivuvaikutus ei näytä olevan yleinen ja saattaa syntyä vain ihmisiä, joilla on allerginen reaktio siihen; Se ei myöskään tiedetä, se on turvallista soveltaa catechu suoraan iholle; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: catechu on turvallinen raskaana oleville ja rintojen -feeding naisten ruoan määriä. Mutta suurempia lääkkeiden määriä tulee välttää, kunnes tiedetään enemmän; Matala verenpaine (hypotensio): catechu saattaa alentaa verenpainetta. On huolestuttavaa, että se saattaa alentaa verenpainetta liikaa, mikä aiheuttaa pyörtyminen ja muita oireita, henkilöillä, jotka jo on alhainen verenpaine; Leikkaus: Koska catechu saattaa alentaa verenpainetta, on huolissaan siitä, että se saattaa häiritä verenpaine leikkauksen aikana ja jälkeen. Lopeta catechu vähintään 2 viikkoa ennen aikataulun mukaista leikkausta.

Catechu saattaa alentaa verenpainetta. Kun catechu yhdessä lääkkeitä käytetään korkean verenpaineen voi aiheuttaa verenpaineen mennä liian alhainen; Jotkut lääkkeet korkea verenpaine sisältävät kaptopriilin (Capoten), enalapriili (Vasotec), losartaani (Cozaar), valsartaani (Diovan), diltiatseemi (Cardizem), amlodipiini (Norvasc), hydroklooritiatsidia (hydrodiuriili), furosemidi (Lasix), ja monet muut .

Sopiva annos catechu riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia catechu. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Altavilla D, Squadrito F, Bitto A, et al. Flavocoxid, kaksi estäjä syklo ja 5-lipoksigenaasin, pilaa proinflammatoristen fenotyyppi aktivaation endotoksiinin stimuloimaa makrofageissa. Br J Pharmacol 200; 157: 1410-18.

Burnett BP, Jia Q, Zhao Y, Levy RM. Lääke ote Scutellaria baicalensis ja Acacia catechu toimii dual estäjä syklo ja 5-lipoksigenaasin vähentää tulehdusta. J Med Food 200; 10: 442-51.

Chalasani N, Vuppalanchi R, Navarro V, et ai. Akuutti maksan johtuu flavocoxid (Limbrel), lääketieteellinen ruokaa nivelrikon: tapaus sarjassa. Ann Intern Med 201; 156: 857-60.

Sähköinen Code of Federal Regulations. Otsikko 21. Osa 182 – Aineet yleisesti pidetään turvallisina. Saatavilla: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = text & solmu = 21: 3.0.1.1.13 & idno = 21

Koga T, Meydani M. vaikutus plasman metaboliittien (+) – katekiinia ja kversetiiniä on monosyyttien tarttumista ihmisen aortan endoteelisoluissa. Am J Clin Nutr 200; 73: 941-8 ..

Levy RM, Khokhlov A, Kopenkin S, et ai. Tehoa ja turvallisuutta flavocoxid, uusi terapeuttinen, naprokseeniin: Randomoidussa kontrolloitu koe potilailla, joilla polven nivelrikon. Adv Ther 201; 27: 731-42.

Levy RM, Saikovsky R, Shmidt E, et ai. Flavocoxid on yhtä tehokas kuin naprokseeni hallintaan oireiden nivelrikon ihmisillä: lyhytaikainen satunnaistetussa kaksoissokkotutkimuksessa pilottitutkimus. Nutr Res 200; 29: 298-304.

Li RW, Myers SP, Leach DN, et al. Rajat kulttuurinen tutkimus: tulehdusta ehkäisevä vaikutus Australian ja Kiinan tehtailla. J Ethnopharmacol 200; 85: 25-32.

Morgan SL, Baggott JE, Moreland L, et ai. Turvallisuus flavocoxid, lääketieteellisen ruokaa, vuonna ruokavalioon polven nivelrikko. J Med Food 200; 12: 1143-8.

PL Detail-asiakirja, maksatoksisuutta ja Limbrel. Apteekkarin kirje / määrääjä kirje. Syyskuu 2012.

Reichenbach S, Juni P. Lääketieteellinen ruokaa ja ravintolisiä: ei aina yhtä turvallinen kuin yleisesti oletetaan. Ann Intern Med 201; 156: 894-5.

Sham JS, Chiu KW, Pang PK. Toiminnan hypotensive Acacia catechu. Planta Med 198; 50: 177-80.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus