cetylated rasvahappoja: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Happojen Gras Cetylated, happojen Gras CĂtylĂs, happojen Gras EstĂrisĂs, happojen Gras Mono-InsaturĂs CĂtylĂs, Ã cidos Grasos Cetilados, Cerasomal-cis-9-cetylmyristoleate, Cetyl Laureate, Cetyl myristaatti, Cetyl Myristoleate, Cetyl Oleate, setyylipalmitaatin ..; Kaikki nimet happojen Gras Cetylated, happojen Gras CĂtylĂs, happojen Gras EstĂrisĂs, happojen Gras Mono-InsaturĂs CĂtylĂs, Ã cidos Grasos Cetilados, Cerasomal-cis-9-cetylmyristoleate, Cetyl Laureate, Cetyl myristaatti, Cetyl Myristoleate, Cetyl Oleate, setyylipalmitaatti, Cetyl Palmitoleate, Cetylated Tyydyttymättömiä rasvahappoja, cetylmyristoleate, CFA, cis-9-cetylmyristoleate, CM markkinointijohtaja, esteröity rasvahappo Carbons, esteröidyt rasvahapot LaurĂate CĂtyl, myristaatti CĂtyl, MyristolĂate CĂtyl, OlĂate CĂtyl, palmitaatti CĂtyl, PalmitolĂate CĂtyl; Piilota nimet

Cetylated rasvahapot ovat ryhmä luonnossa esiintyviä rasvoja. Niihin kuuluvat setyyli- myristoleate, setyyli- myristaatti, setyyli- palmitoleate, setyyli- saaja, setyylipalmitaatti, ja setyyli- oleaatti. Cetyl myristoleate eniten huomiota. Monet tuotteet, jotka sisältävät setyylialkoholia myristoleate sisältää myös näiden seos muiden cetylated rasvahapot; On kiinnostuneita setyylialkoholi myristoleate nivelrikko, koska se on aine löytyy tietyissä hiirillä, joille ei kehity niveltulehdus, vaikka tutkijat yrittävät aiheuttaa niveltulehdus laboratoriossa. Cetylated rasvahappoja käytetään myös muun tyyppisiä niveltulehdus mukaan lukien nivelreuma (RA), osteoartriitti (OA), Reiterin oireyhtymä, ja selkärankareuma; Cetylated rasvahappoja käytetään myös sairauksiin, joissa hyökkää elimistön omia (autoimmuunisairaudet), mukaan lukien Sjögrenin oireyhtymä, systeeminen lupus erythematosus (SLE), ja multippeliskleroosi (MS); Jotkut käyttävät cetylated rasvahappoja psoriasis, fibromyalgia, emfyseema, eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu (BPH), silikoni-tauti, erilaiset selkäkipu, leukemia ja muut syövät, ja tauti, joka liittyy tulehdus, verisuonten kutsutaan Behcetin oireyhtymä; Cetylated rasvahapot iholle nivelrikko.

Cetylated rasvahapot saattavat auttaa voitele nivelet ja lihakset, pehmentää kudoksia, ja lisätä joustavuutta. Se saattaa myös auttaa immuunijärjestelmää ja vähentää tulehdusta (turvotusta).

Mahdollisesti Tehokas fo; Tyyppi niveltulehdus kutsutaan nivelrikon, kun otetaan suun kautta tai iholle yli vaikuttanut yhteinen. Kun tietty sekoitus cetylated rasvahappojen (Celadrin, Proprietary Nutritionals, Inc.) yhdistettynä soijalesitiini ja kalaöljy suun näyttää vähentävän kipua ja parantaa polven liikelaajuus ja toimivat ihmiset polven nivelrikko. Kuitenkin, tämä yhdistelmä ei ole parantaa aamujäykkyyden. Soveltamalla samoja erityinen sekoitus cetylated rasvahappojen suoraan iholle joko yksin tai yhdessä mentoli vaikuttaa myös vähentää kipua ja parantaa toimintaa potilailla, joilla polven nivelrikko; Riittämätön Evidence fo; Nivelreuma; Systeeminen lupus erythematosus (SLE); Multippeliskleroosi; Reiterin oireyhtymä; Behcetin oireyhtymä; Sjögrenin syndrooma; psoriasis; fibromyalgia; keuhkolaajentuma; Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu (BPH); Silikoni tauti; Leukemian ja muiden syöpien; Erilaisia ​​selkäkipu; Muut ehdot. Ei ole riittävästi näyttöä Arvioi tehokkuudesta cetylated rasvahappojen näihin käyttötarkoituksiin.

Cetylated rasvahapot ovat mahdollisesti tarvittavan turvallisia, kun otetaan suun kautta tai iholle, lyhytaikainen. Haittavaikutuksia ei ole raportoitu. Mutta ei ole paljon tietoa saatavilla turvallisuudesta pitkäaikaiseen käyttöön; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys Ei tiedetä tarpeeksi käytöstä cetylated rasvahappojen raskauden ja imetyksen aikana. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa CETYLATED RASVAHAPPOJEN vuorovaikutukset

Seuraavia annoksia on tutkittu tieteellisessä researc; BY mout; Nivelrikon: 350 mg tietyn sekoitus cetylated rasvahappojen (Celadrin, Proprietary Nutritionals, Inc.) plus 50 mg soijalesitiiniä ja 75 mg kalaöljyn ottaa 6 kertaa päivässä. Sovelletaan sellaisen SKI; Nivelrikon, erityinen sekoitus cetylated rasvahappojen (Celadrin, Proprietary Nutritionals, Inc.) levitetään kahdesti päivässä vaikuttanut yhteinen.

Viitteet

Diehl HW, May EL. Cetyl myristoleate eristetty Swiss albinohiirten: näennäinen suoja-ainetta vastaan ​​adjuvanttiartriittitestissä rotilla. J Pharm Sci 199; 83: 296-9.

Hesslink R Jr, Armstrong D 3, Nagendran MV, et ai. Cetylated rasvahapot parantavat polvi toiminto nivelrikkopotilailla. J Rheumatol 200; 29: 1708-12.

Kraemer WJ, Ratamess NA, Anderson JM, et al. Effect of a cetylated rasvahapon ajankohtainen kerma toiminnallisiin liikkuvuutta ja elämänlaatua potilailla, joilla on nivelrikko. J Rheumatol 200; 31: 767-74.

Kraemer WJ, Ratamess NA, Maresh CM, et al. Cetylated rasvahappo ajankohtainen voide mentoli vähentää kipua ja parantaa toiminnallista suorituskykyä yksilöiden niveltulehdus. J Strength Cond Res 200; 19: 475-80.

Kraemer WJ, Ratamess NA, Maresh CM, et al. Effects of käsittelemällä cetylated rasvahapon ajankohtainen kerma staattisella asennon vakautta ja jalkapohjien paineen jakautumista potilailla, joilla on polven nivelrikko. J Strength Cond Res 200; 19: 115-21.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus