cha de Bugre: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Bois d’iini, Brasilian Diet Pill, Bugrinho, Cafe de Bugre, CafÃde la Forêt, CafÃdes Bois, Cafe do Mato, Cafezinho, Cha-de-Negro-Mina, Chá de Bugre, Cha de Frade, Claraiba, kahvi on Woods, Coquelicot, Cordia ecalyculata, Cordia salicifolia, ..; Kaikki nimet Bois d’iini, Brasilian Diet Pill, Bugrinho, Cafe de Bugre, CafÃde la Forêt, CafÃdes Bois, Cafe do Mato, Cafezinho, Cha-de-Negro-Mina, Chá de Bugre, Cha de Frade, Claraiba, kahvi of the Woods, Coquelicot, Cordia ecalyculata, Cordia salicifolia, Grao-do-Porco, Laranjeira-do-Mato, Louro-Salgueiro Louro-Mole, Pilule Amincissante BrÃsilienne, Porangaba, Rabugem; Piilota nimet

Cha de Bugre on puu, joka on natiivi Brasiliaan ja voi löytyä myös trooppisten metsien Paraguayn ja Argentiinan. Puu tuottaa punainen hedelmä, joka muistuttaa paljon kahvipapujen. Tämä hedelmä on usein paahdettu ja haudutettua osaksi teetä korvikkeena kahvia. Yksi sen nimistä on “Cafe do mato” tai â € œcoffee on woods.â €; Cha de Bugre on suosittu laihtuminen tukea Brasiliassa ja on yhteinen ainesosa “Brasilian laihdutusvalmisteita”, joka on tulossa suosittuja Pohjois-Amerikassa. Jotkut näistä “Brasilian laihdutusvalmisteita” ovat myös uskotaan sisältävän reseptiä amfetamiinia ja rauhoittavia; Cha de Bugre käytetään myös kohdella selluliittia, yskä, nesteen kertyminen (turvotus), kihti, syöpä, herpes, virusinfektiot, kuume, ja sydän- ja verisuoniin. Sitä käytetään myös yleisenä tonic parantaa verenkiertoa ja sydämen toimintaa; Jotkut soveltaa Cha de Bugre suoraan iholle haavan paranemista.

Jotkut ihmiset ajattelevat, Cha de Bugre vähenee ruokahalu, mutta ei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä, että tämä on totta. Ei ole tarpeeksi tiedetä Cha de Bugre tietää, miten se voisi toimia mihinkään lääketieteelliseen käyttöön.

Riittämätön Evidence fo; Laihtuminen ja liikalihavuus; Selluliitin vähentämiseen; Yskä; Nesteen kertyminen (turvotus); Kihti; Syöpä; Herpes; Virusinfektiot; Kuume; Sydänsairaus; Haavan paranemista; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta Cha de Bugre näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarpeeksi tiedetä Cha de Bugre tietää onko turvallisuusongelmia tai jos se on turvallista ottaa; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käytöstä Cha de Bugre raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Cha de Bugre saattaisi olla vaikutusta, kuten veden pilleri tai “diureetti.” Kun cha de Bugre saattaa vähentyä, miten hyvin keho pääsee eroon litiumia. Tämä voi lisätä kuinka paljon litium on kehossa ja aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja ennen tämän tuotteen jos käytät litiumia. Your litium annosta on ehkä muutettava.

Sopiva annos Cha de Bugre riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima Cha de Bugre. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus