COPD ja kannettava happihoitolaitteet

Monet ihmiset, joilla on krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD) tarvitsevat lisähappea. Jotkut ovat huolissaan matkustaa happitankkeja vaikka niin ne pysyvät kotona eikä nauttia aikaa pois.

Vaikka monet ihmiset eivät ota säiliöitä paineistettua happea matkustettaessa, on toinen vaihtoehto. Kannettavat happi keskittimien (POC) ottaa ilmaa huoneesta ja muuntaa sen keskittynyt happea. Useimmat ovat kevyitä, kompakteja, ja toisin kuin perinteiset säiliöt, eivät tarvitse täyttöön.

Keuhkoverenpainetauti on hengenvaarallinen tila, joka pahenee ajan mittaan, mutta hoidot voivat auttaa oireita, jotta voit elää paremmin sairauden kanssa. Se voi kestää jonkin verran suunnittelua, mutta paljon ihmisiä, jotka ovat sitä löytää tapoja tehdä kaiken mitä he rakastavat, aivan kuten he tekivät ennen niiden diagnosoitu; Ottaa pulmonaalihypertension (PAH) tarkoittaa, että sinulla on korkea verenpaine valtimoissa, jotka menevät sydämesi keuhkoihin. Se eroaa säännöllisiä korkea verenpaine …

POC toimii akkuvirralla. Jotkut näistä akkuja voi kestää yli 12 tuntia. POC myös AC / DC adapterit, joten voit kytkeä ne autoon tai pistorasiaan.

Ensinnäkin, keskustele lääkärin kanssa. Kysy jos se on turvallista voit matkustaa. Anna lääkäri tietää matkakohteen – varsinkin jos olet menossa korkeammalle tai muissa maissa.

Seuraavassa on muutamia viitteitä pitää mielessä