coumadin laskimoon

Varfariinin voi aiheuttaa suuria tai kuolemaan johtava verenvuoto. Säännöllinen seuranta INR tulisi suorittaa kaikille hoidetuista potilaista. Drugs, ruokavalion muutokset ja muut tekijät vaikuttavat INR saavutettavat pitoisuudet varfariininatriumia hoitoa. Potilaita noin ehkäiseviä toimenpiteitä minimoimiseksi verenvuotoriskiä ja raportoida oireita verenvuodon.

Käyttää Coumadin

Terapeuttinen luokka: Anticoagulant

Kemiallinen luokka: Coumarin (luokka)

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille varfariinin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä varfariinin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla saattaa vaatia varovaisuutta ja oikaisua annoksen, varsinkin ne, jotka ovat vaarassa verenvuodon.

Ennen Coumadin

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Lääkäri vain antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, ja sitten voi kytkeä suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Noudata huolellisesti lääkärisi ohjeita siitä mitään erityistä ruokavaliota. Tämä lääke toimii parhaiten, kun syöt suunnilleen sama määrä K-vitamiinin ruoan päivittäin. Kerro lääkärillesi ennen muuttamalla ruokavaliota. Vältä suuria muutoksia kuinka paljon K-vitamiinia syöt. Jotkut elintarvikkeet, jotka ovat suuri määrä K-vitamiinia ovat parsa, parsakaali, ruusukaali, kaali, vihreät lehtivihannekset (kuten collards, nauris, sinappi vihreät, pinaatti, ja salaatti vihannekset), luumut, raparperi, ja tiettyjen kasviöljyjen ( kuten soija- ja rypsiöljy).

Älä juo alkoholia saat tätä lääkettä. Vältä myös juominen karpalomehua tai syö karpalo tuotteita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, onko lääke toimii oikein. Verikokeet, kuten INR, tarvitaan tarkistaa annosteluohjeet ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki nimitykset.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä lopeta joku lääkkeistä tai aloittaa mitään uutta reseptiä tai over-the-counter (OTC) lääkkeet, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Pidä lista lääkkeistänne mukanasi aina. Tämä sisältää reseptilääkkeet, nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Älä ota muita lääkkeitä, jotka sisältävät myös varfariinia. Liian suuri varfariinin voi aiheuttaa vakavia verenvuotoja ongelmia.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen useita päiviä ennen kuin leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset.

Oikea käyttö Coumadin

Tarkista lääkäriltä välittömästi jos alkaa olla ripuli, kuume, tai merkkejä tulehduksesta.

Tämä lääke voi aiheuttaa ihon kuolion tai kuolio. Soita heti lääkärille, jos sinulla on kipua, värin muutos, tai lämpötilan muutosta millään alalla kehon. Myös soittaa lääkärille heti, jos sinulla on kipua varpaita ja ne näyttävät violetti tai tummat. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta lääketieteellinen ongelma.

Tämä lääke saattaa lisätä mahdollisuus verenvuotoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos huomaat epätavallista verenvuotoa tai mustelmia, musta, tervainen uloste, verta virtsassa tai ulosteessa tai pienet punaiset pisteet iholla. Vältä poimii nenä. Jos tarvitset nenäsi, puhaltaa sen varovasti.

Ole varovainen, kun tavallisella hammasharjalla, hammaslankaa tai hammastikku. Your lääkäri, hammaslääkäri, tai hoitaja voi suositella muita tapoja puhdistaa hampaita ja ikeniä. Tarkista lääkärin kanssa ennen kuin mitään hammashoidon työstä.

Varo leikata itse, kun käytät teräviä esineitä, kuten parranajokone tai kynnellä tai varpaankynsi leikkureita. Vältä kosketusta urheilua tai muissa tilanteissa, joissa mustelmia tai vahinkoja saattaa syntyä.

On suositeltavaa, että jatkat tunnistaminen, joka sanoo käytät varfariinia. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, millainen tunnistaminen kuljettaa, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Coumadin

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Coumadin Side Effects

Coumadin (varfariini)

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Syvä laskimotukos, Ensimmäinen tapahtuma varfariini, Jantoven

Ehkäisy Tromboembolian Eteisvärinä aspiriini, varfariini, Xarelto, Eliquis, Pradaxa, Apixaban

Syvä laskimotukos Profylaksia Polven tekonivelleikkauksen jälkeen varfariini, Xarelto, Eliquis, Lovenox, enoksapariinia, Apixaban

Keuhkoembolia Ensimmäinen tapahtuma varfariini, Jantoven