CP-kun soittaa lääkärille

Soita lääkärille tai muista pelastustoimeen jos lapsi CP (CP)

K: 7-vuotias poika haluaa niellä hänen purkka. Olen kuullut tha; se pysyy hänen vatsaan ikuisesti. Totta; V: Tämä vanha uskomus on hyvin suosittu leikkikentällä, mutta se “; ehdottomasti FALSE; On totta, että suurin osa komponenteista purukumin ei löydy i; luonto “, kertoo Robynne Chutkan, MD, gastroenterologist ja avustaja professo, lääketieteen Georgetownin yliopistossa.” Ja sellaisena meillä ei ole entsyymejä t; rikkoa niitä alas. Mutta lopulta purukumi ei päästä läpi suolistossa …

Jos sinulla on lapsi diagnosoitu CP, soita lääkärille, jos lapsella on

Jos sinulla on CP-vamma ja olet raskaana, keskustele lääkärin kanssa siitä, miten CP voi vaikuttaa raskauden ja toimitus.

Joukko terveydenhuollon tarjoajat osallistuvat oman lapsen hoidosta. Health ammattilaisia, jotka voivat diagnosoida ja hoitaa ihmisiä, joilla on CP-vamma kuuluvat

Muita asiantuntijoita, jotka voivat olla mukana huolta ihmisistä, joilla on CP sisältävät

Muut terveydenhuollon ammattilaisille, jotka voivat olla mukana huolta ihmisistä, joilla on CP sisältävät

Jotkut terveydenhuollon klinikat ovat erikoistuneet lasten hoidosta CP. Ota yhteys paikalliseen terveyden osasto lähimmän klinikan omalla alueella.

Valmistautua aikasi, Making irti varaamiseksi.

On ongelmia hengitys; Kuristimet aikana ruokinta ja et pysty suistamaan ruokaa.

Lapsesi on takavarikko ensimmäistä kertaa.

Tehty takavarikointi (jos se on ensimmäinen kerta, ota yhteyttä lääkäriin tai hakeudu hoitoon heti); Ummetus, joka ei vapaudu kotihoidossa; Ihon ärsytys, joka ei ole paranemassa, alkaa vuotaa verta tai itkeä nestettä, tai aiheuttaa kipua; Ruokinta ongelmia, jotka eivät vähene kotihoidossa, niin; Kuviota yskä ja tukehtuminen syötön aikana. Jos ruoka hengitetään keuhkoihin, se lisää riskiä keuhkokuume; Trouble märehtiä, yhdessä laihtuminen tai valituksia nälkää.

Lastenlääkärit (jotkut Lastenlääkärit erikoistuneet kehitysvammaisuudesta); Perhe lääketiede lääkärit; Sairaanhoitajien; Lääkäri avustajat; Internists; neurologit; Neurologiset kirurgien; Physiatrists, fyysinen lääketieteen ja kuntouttava lääkärit ja muut lääkärit, jotka ovat erikoistuneet terapeuttisia ja pitkäaikaista hoitoa kysymyksiä.

gastroenterologit; silmälääkärit; Ortopediset; keuhkolääkärit; Korva, nenä, ja kurkun asiantuntijat (korva- ja kurkkutaudit); Psykiatrit, psykologit, sosiaalityöntekijät ja psykiatriset sairaanhoitajat.

Toimintaterapeutti; Fysioterapeutteja; Hammaslääkärit tai orthodontists; Kuulon asiantuntijat (audiologien); Puheterapeutit (puhe-kieli patologia); Rekisteröity ravitsemusterapeutit.