CPR koulutusta ja suuntaviivoja, sertifiointi, edut ja muuta

Sydänsairaus on numero 1 tappaja Yhdysvalloissa. Joka vuosi lähes puoli miljoonaa monet ihmiset maailmassa kuolee sydänkohtaukseen. Puolet näistä, tai yksi neljännesmiljoona ihmistä, kuolee yhtäkkiä ulkopuolella sairaalan, koska heidän sydämensä pysähtyy sykkeen.

Yleisin kuolinsyy sydänkohtaus aikuisilla on häiriön sähköinen rytmi sydämen kutsutaan kammiovärinä; Kammiovärinän voidaan hoitaa, mutta se vaatii soveltamalla sähköisku rintaan nimeltään defibrillaation; Jos defibrillaattori ei ole helposti saatavilla, aivot kuolema tapahtuu alle 10 minuuttia.

Ateroskleroosin – kovettuminen ja supistamaan verisuonia – saa paljon huonoa, mutta hyvästä syystä. Tämä asteittainen prosessi hiljaa ja hitaasti lohkot verisuonia, mikä verenkiertoa vaarassa; Ateroskleroosi on tavallinen syy sydänkohtauksia, aivohalvauksia, ja ääreisverenkierron – mitä yhdessä kutsutaan “sydän- ja verisuonisairaus.” Sydän- ja verisuonitaudit on nro 1 tappaja Amerikassa, jossa on yli 800000 kuolemantapausta vuonna 2005; Miten ateroskleroosi kehittyy? Kuka saa sitä, ja …

Opi CPR rakkaansa.

 alkaen

LÄHDE

CPR alkaen