crotalidae immuuni f (ab) 2 (hevosen) (laskimoon) varotoimenpiteet

Lääkäri tarkistaa tai lapsesi edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottuma, kutina, huimaus, huimaus, tai pyörtyminen, nivel- tai lihaskipu, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat pistoksen .

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi on lihas- tai nivelkipu, kuume, kutina tai ihottuma saatuaan tätä lääkettä. Nämä voivat olla merkkejä ja oireita viivästynyt allerginen reaktio nimeltä seerumitauti.

Tämä lääke on valmistettu hevonen plasmasta. Jotkut hevosen verituotteiden ovat toimittaneet viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on oireita, jotka koskevat sinua.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on epätavallista verenvuotoa tai mustelmia, verta virtsassa tai ulosteessa, raskas kuukautiset, tai nenäverenvuotoa saatuaan tätä lääkettä.