cylert

Pemoliini on liittynyt hengenvaarallisiin maksan vajaatoiminta eikä sitä yleensä pidetä ensilinjan lääkehoidon ylivilkkaushäiriön (ADHD). Hoito tulee aloittaa vain yksilöille maksasairaus ja normaali lähtötilanteessa maksa-arvot. Monitor seerumin ALAT (SGPT) Lähtötilanteessa, ja 2 viikon välein sen jälkeen. Lopeta jos seerumin ALAT (SGPT) on lisääntynyt kliinisesti merkittävälle tasolle, tai lisätä suurempi tai yhtä suuri kuin 2 kertaa normaalin yläraja, tai jos kliiniset merkit ja oireet viittaavat maksan vajaatoiminta. Saada kirjallinen suostumus potilaan ennen hoidon aloittamista.

Käyttää Cylert

Terapeuttinen luokka: keskushermostostimulantteja

Kemiallinen luokka: Amfetamiinin Related

Pemoliini lisää huomiota ja vähentää levottomuutta lapsilla, jotka ovat yliaktiivinen, ei voi keskittyä hyvin pitkään tai ovat helposti hajamielinen, ja ovat emotionaalisesti epävakaa. Tätä lääkettä käytetään osana koko hoito-ohjelma, joka sisältää myös sosiaali-, koulutus-, ja psykologista hoitoa.

Harvoin, pemoliini on aiheuttanut vakavia maksaongelmia. Sinä ja lääkärisi pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä. Lisäksi sinua pyydetään allekirjoittamaan tietoisen suostumuksen lomakkeen, jossa ymmärrät ja hyväksyt riskin maksasairaus.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Cylert

Hidastunut kasvu lapsilla, jotka saivat lääkkeitä kuten pemoliini pitkäksi aikaa on raportoitu. Jotkut lääkärit suosittelevat lääketieteen jaksoja hoidon aikana pemoliini auttaa estämään kasvu hidastuu.

Pemoliini voivat käyttäytyminen huonompi lasten vakavasta mielisairaudesta.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Potilaille, jotka saavat pureskeltava tabletti muodossa tätä lääkettä

Joskus tätä lääkettä on otettava 3 4 viikkoa ennen parannus on huomannut.

Ota pemoliini vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liian paljon otetaan, se voi tulla tottumusta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Lisäksi sinun on käytettävä veri testataan joka toinen viikko nähdä, jos tämä lääke vaikuttaa maksaan.

Tumma virtsa tai keltainen silmien tai ihon voi olla merkki vakavasta ei-toivottuja vaikutuksia maksaan. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulle tumma virtsa tai keltainen silmien tai ihon.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin pyöräillä tai tehdä mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Oikea käyttö Cylert

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä pitkään ja uskot tullut henkisesti tai fyysisesti riippuvaisia, tarkistaa lääkäriltä. Joitakin merkkejä riippuvuutta pemoliini ovat

Jos tätä lääkettä suurina annoksina pitkään, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Joitakin haittavaikutuksia on oireita, jotka voit nähdä tai tuntea. Lääkäri voi katsoa toisten tekemällä tietyt testit.

Pemoliini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten maksan ongelmia. Myös lääkkeet kuten pemoliini, kun sitä käytetään pitkään, on raportoitu hidastavan lasten kasvua. Jotkut lääkärit suosittelevat lääketieteen jaksoja hoidon aikana pemoliini. Pemoliini voi myös aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia käyttäytymiseen lapsilla, joilla on vaikea psyykkinen sairaus.

Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa seuraavia haittavaikutuksia, jotka lääkäri tarkkailla

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cylert

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Cylert Side Effects

Cylert (pemoliini)

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

ADHD Adderall, Vyvanse, metyylifenidaatti, Ritalin, Strattera, Concertalla Adderall XR, Focalin, amfetamiini / dekstroamfetamiinin, Focalin XR, atomoksetiinia, Quillivant XR, dexmethylphenidate, lisdeksamfetamiini, Daytrana, sisällönkuvaustietojen CD, Ritalin LA, Methylin, Ritalin-SR, sisällönkuvaustietojen ER , Aptensio XR, QuilliChew ER, Methylin ER, klonidiini