Cytovene iv

Kliininen myrkyllisyys Gansikloviirin sisältää granulosytopenia, anemia, ja trombosytopenia. Eläinkokeissa Gansikloviiri karsinogeeninen, teratogeeninen, ja aiheutti aspermatogeneesiä. Gansikloviiri on tarkoitettu ainoastaan ​​ehkäisyyn CMV taudin pitkälle edenneen HIV-infektion riski saada CMV-infektio, ylläpitoon CMV-retiniitin immuunivajepotilailla, ja ehkäisemiseen CMV-infektio kiinteässä Elinsiirtopotilaista. Koska gansikloviiri liittyy riski Nopeamman sytomegalovirusretiniitti etenemistä, sitä tulisi käyttää ylläpitohoitoon vain niitä potilaita, joilla tätä riskiä tasapainottavat hyöty liittyy välttäen päivittäin infuusiona laskimoon.

Kliininen myrkyllisyyttä gansikloviirin natriumin injektiota sisältää granulosytopenia, anemia, ja trombosytopenia. Eläinkokeissa Gansikloviiri karsinogeeninen, teratogeeninen, ja aiheutti aspermatogeneesiä. Gansikloviiri natrium injektioneste on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​hoidossa (CMV) retinitis immuunivajepotilailla ja ehkäisyyn CMV taudin saaneilla riskipotilailla saada CMV-infektio.

Käyttää Cytovene IV

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Farmakologiset Luokka: Viruksen DNA polymeraasi estäjä

Kemiallinen luokka: guanosiini nukleosidianalogin

Gansikloviiri hoidetaan oireiden sytomegalovirus (CMV) -infektio silmien potilailla, joiden immuunijärjestelmä ei toimi täysin. Tämä sisältää potilaat, joilla immuunikato (AIDS). Gansikloviiri ei paranna tätä silmätulehdus, mutta se voi auttaa pitämään oireita pahenee. Sitä käytetään myös estämään CMV potilailla, jotka saavat elin tai luuydinsiirrot sekä potilailla, joilla on pitkälle edennyt ihmisen immuunikatovirus (HIV). Gansikloviiri voidaan käyttää muiden vakavien CMV infektioita määritettynä lääkäri. Kuitenkin, se ei toimi käsitellään tiettyjä viruksia, kuten flunssan tai flunssa.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten anemiaa ja muita veren ongelmia. Ennen hoidon aloittamista gansikloviirin, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Gansikloviiri on tarkoitus antaa vain tai valvonnassa lääkärille.

Ennen Cytovene IV

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Gansikloviiri voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, jos potilaalla. Siksi on erityisen tärkeää, että keskustella lapsen lääkäri hyvä, että tämä lääke voi tehdä sekä riskit käyttää sitä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön gansikloviirin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät gansikloviiri. Se ei voi olla ominaisia ​​Cytovene IV. Lue huolellisesti.

On tärkeää, että otat gansikloviiria kapselit ruoan kanssa. Tämä varmistaa, että lääke on täysin imeytyä elimistöön ja toimii kunnolla.

Saada parhaat tulokset, gansikloviiri on annettava koko ajan hoidon. Myös tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, gansikloviiri on annettava säännöllisen aikataulun.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Gansikloviiri voi alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ryhtyä vähentää riskiä infektio tai verenvuoto

Käyttö syntyvyyden säännöstely suositellaan sekä miehille että naisille. Naisten pitäisi käyttää tehokkaita ehkäisymenetelmiä saadessaan tätä lääkettä. Miesten tulisi käyttää kondomia hoidon aikana lääkkeen ja vähintään 90 päivää hoidon jälkeen on saatu päätökseen.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja verta ongelmia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Oikea käyttö gansikloviirin

Jos olet sytomegalovirusretiniitti: On myös erittäin tärkeää, että silmälääkäri (silmälääkäri) tarkistaa silmäsi säännöllisesti vierailuja, koska se on vielä mahdollista, että sinulla voi olla joitakin näön heikkeneminen aikana gansikloviirin hoidon.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lääkkeet kuten gansikloviiri voivat joskus aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten veren ongelmat; nämä on kuvattu alla. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkärin kanssa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Cytovene IV

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Sytomegalovirusinfektiosta Valtrex, valacyclovir, Valcyten, gansikloviiri, valgansikloviirin, CytoGam, sytomegalovirus immunoglobuliinivalmisteet

Sytomegalovirusretiniitti Valcyte, gansikloviiri oftalmiset, valgansikloviirin, sidofoviiri, foskarnaatti, Foscavir, fomivirseeni oftalmiset, Vistide, Vitrasert

Cytovene IV Side Effects

Cytovene (gansikloviiri)

 tai mennä liittyä Cytovene tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.