daklinza: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Daklinza?

Daklinza hoidetaan genotyypin 1 ja genotyyppi 3 krooninen hepatiitti C aikuisilla tai ilman maksakirroosi.

Daklinza annetaan yhdessä toisen lääkkeen nimeltä Sovaldi (sofosbuviiri).

Vakava huumeiden vuorovaikutus voi ilmetä, kun tiettyjä lääkkeitä käytetään yhdessä daclatasvir. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt, ja kaikki lääketieteen alat tai lopeta.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tule käyttää Daklinza jos olet allerginen daclatasvir. Jos otat daclatasvir kanssa sofosbuviiri, voi olla muita syitä, sinun ei tule käyttää tätä yhdistelmää hoitoa. Kerro lääkärille kaikista sairauksista.

Jotkut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Daklinza ja ei pitäisi käyttää samanaikaisesti. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan hoitosuunnitelman jos käytät jotakin seuraavista lääkeaineista

rifampisiinin

Mäkikuisma; tai

Ennen lääkkeen

takavarikko lääketiede – karbamatsepiini.

Varmistaaksesi Daklinza on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksasairaus muu kuin C-hepatiitti

sydänsairaus

jos myös amiodaroni (sydämen rytmi lääketiede); tai

jos olet saanut maksansiirto.

Ei tiedetä, onko Daklinza vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko daclatasvir joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Daklinza ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Daklinza otetaan yleensä 12 viikkoa. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Daklinza on annettava yhdessä sofosbuviiri ja sitä ei tulisi käyttää yksinään.

Voit ottaa Daklinza kanssa tai ilman ruokaa.

C-hepatiitti on usein käsitelty lääkeaineiden yhdistelmä. Käytä kaikki lääkkeet kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Älä lopeta mitä tahansa hepatiitti C lääkkeitä ilman lääkärin ohjeita. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulun kysymättä ensin lääkäriltä. Jokainen ihminen on krooninen hepatiitti C tulisi pysyä edelleen hoidossa lääkärin.

Tarvitset säännöllisesti verikokeita maksan toiminnan kun käytät Daklinza.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Tavanomainen aikuisen annos Krooninen hepatiitti C

60 mg suun kautta kerran päivässä 12 viikon ajan; Comments; -Sustained Virologinen vaste alentunut HCV genotyyppi 3-tartunnan maksakirroosipotilaista käyttävät tätä lääkettä kanssa sofosbuviiri 12 viikon ajan, optimaalinen kesto hoidon ei ole osoitettu potilailla, joilla on maksakirroosi .; -The Valmistajan tuotetietojen sofosbuviiri olisi kuultava .; Käyttö: Yhdessä sofosbuviiri, hoitoon potilaille, joilla on krooninen HCV-genotyyppi 3-infektion

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten minun pitäisi ottaa Daklinza?

Kun Daklinza ei estä sinua siirtämästä hepatiitti C muille ihmisille. Ei ole suojaamattomassa yhdynnässä tai jakaa partateriä tai hammasharjaa. Keskustele lääkärin kanssa turvallisesta keinoja estää HCV lähetyksen aikana sukupuoleen. Jakaminen huumeiden tai lääkkeiden neuloja ole koskaan turvallista, jopa terve ihminen.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Daklinza: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Jos otat Daklinza kanssa sofosbuviiri ja voit myös ottaa sydämen rytmin lääkettä nimeltä amiodaroni: Tämä yhdistelmä lääkkeet voivat aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia sydämesi. Hanki lääkärin apua heti, jos näiden lääkkeiden ja olet

hyvin hidas Sykkeiden

rintakipu, hengenahdistus; tai

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä.

Soita lääkäriltä kerralla, jos on vakavia sivuvaikutuksia Daklinza, mukaan lukien

sekavuus, muistin ongelmia

vakavia huimausta

heikkous, väsymys; tai

yleinen sairauden tunne.

Yhteinen Daklinza haittavaikutuksia ovat

Daklinza annosteluohjeitten

päänsärky; tai

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

uupumuksen tai väsymyksen tunne.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä pitäisi välttää ottaen Daklinza?

Kun aloitat tai lopetat Daklinza, lääkäri saattaa joutua muuttamaan annosta muita lääkkeitä otat säännöllisesti.

Monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa daclatasvir, ja jotkut lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Daklinza. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

Daklinza sivuvaikutuksia

1.03.2016-01-11, 06:54:41

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Hepatiitti C Harvoni, ribaviriini, Sovaldi, sofosbuviiri, Zepatier, Pegasysin, daclatasvir, ledipasvir / sofosbuviiri, Viekira Pak, simeprevir, interferoni alfa-2b, PegIntron, Ribasphere, peginterferoni alfa-2a, Olysio Rebetolia, Copegus, Technivie, introni A, boceprevir, Incivek, Roferon-A, Infergen

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Daklinza?

Daklinza (daclatasvir)