daktinomysiinin laskimoon

Tämä lääke on erittäin myrkyllinen ja molemmat jauhe ja liuos on käsitellä ja antaa varoen. Vältä altistumista raskauden aikana. Johtuen myrkyllisyyden daktinomysiini (esim syövyttävyys, karsinogeenisuus, mutageenisuus, teratogeenisuus), erikoiskäsittelyä menettelyjä olisi tarkistettava ennen käsittelyä ja seurasi ahkerasti. Jos ekstravasaatiota tapahtuu laskimoon, vakavia vaurioita pehmytkudoksiin tapahtuu.

Käyttää daktinomysiinin

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Daktinomysiinin häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvun normaalin kehon solut, voidaan myös vaikuttaa daktinomysiini, muut vaikutukset myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset, kuten hiustenlähtö, ei voi olla vakava, mutta voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahdu kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen hoidon aloittamista daktinomysiini, sinun ja lääkärin pitäisi puhua eduista daktinomysiiniä tekevät sekä riskit käyttää sitä.

daktinomysiinin on tarkoitus antaa vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, daktinomysiiniä käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä daktinomysiinin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Daktinomysiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen daktinomysiinin

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä daktinomysiiniä injektio lapsilla yli 12 kuukauden ikäisiä. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vauvoilla alle 12 kuukauden iässä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä daktinomysiiniä injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin luuytimen ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla daktinomysiini injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat daktinomysiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä daktinomysiinin tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä daktinomysiinin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön daktinomysiini. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi daktinomysiiniä sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. daktinomysiinin annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Dactinomycin on joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos saat yhdistelmä lääkkeitä, on tärkeää, että saat kukin oikeaan aikaan. Jos käytät joitakin näistä lääkkeistä suun, kysy lääkäriltäsi auttaa suunnittelemaan tapa muistaa ottaa ne oikeaan aikaan.

daktinomysiinin aiheuttaa usein pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka olosi sairas. Kysy lääkäriltä tapoja vähentää näitä vaikutuksia.

daktinomysiinin on hyvin myrkyllistä ja voi aiheuttaa vakavia vaurioita ihoa, silmiä, nenää, kurkkua tai keuhkoja. Lääkettä ei saa päästä iholle, silmiin tai muita kehon osaa. Jos jokin lääke ei saa silmissä, pese silmät vedellä, normaali suolaliuos tai tasapainotettu suola- kasteluun silmä ratkaisu vähintään 15 minuutin ajan ja tarkistaa lääkäriltä heti. Jos jokin lääke ei saa ihoa, pese osittain vedellä vähintään 15 minuutin ajan ja riisu saastuneet vaatteet ja kengät. Tarkista lääkäriltä heti. Saastunut vaatteet on hävitettävä ja kengät on puhdistettava huolellisesti ennen seuraavaa käyttökertaa.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi kun tai lapsellasi on meneillään daktinomysiini. Tämä on varmistaa, että daktinomysiiniä toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä daktinomysiinin raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

daktinomysiinin saattaa lisätä riskiä ottaa muita kasvaimia (mukaan lukien leukemia). Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Samalla kun hoidetaan daktinomysiini, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään eläviä rokotteita ilman lääkärin hyväksyntää. Dactinomycin saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä, ja on olemassa mahdollisuus saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen viimeisten useita kuukausia. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Dactinomycin voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ripuli, pahoinvointia tai oksentelua, tai haavaumia tai valkoisia laikkuja huulet, suun tai kurkun saadessaan daktinomysiini.

Oikea käyttö daktinomysiini

Jos Dactinomycin vahingossa tihkuu ulos suonen, johon se injektoidaan, se voi vakavasti vahingoittaa joitakin kudoksia ja aiheuttaa arpia. Kerro lääkärille heti, jos huomaat punoitusta, kipua tai turvotusta injektiokohdassa.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät daktinomysiini. daktinomysiinin saattavat vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen daktinomysiini

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ewingin sarkooma daktinomysiini, Cosmegen

Syöpä karboplatiini, fluorourasiili, syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan, vinkristiini

Wilmsin kasvain Taxol, doksorubisiini, paklitakseli, vinkristiini, adriamysiini, daktinomysiini

daktinomysiinin Side Effects

daktinomysiinin

Nivelrikko prednisoni, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, meloksikaami

 tai mennä liittyä daktinomysiiniä tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.