daltepariinilla (ihon alle) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alla (yleensä vatsa, pakarat, tai reidet).

Jos käytössä daltepariini kotona, lääkäri opettaa kuinka pistät lääkkeen. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on ongelmia käyttää lääkettä.

Sinulle näytetään kehon alueilla, joilla tämän laukaus voidaan antaa. Käytä eri kehon alueella aina antaa itsellesi ammuttu. Seurata missä annat jokaisen laukauksen varmista kiertää kehon alueilla. Tämä auttaa estämään ihon ongelmia pistosten.

Jos lääke injektiopullossa (lasipullo) tai esitäytetty ruisku väri on muuttunut, tai jos näet hiukkasia, älä käytä sitä.

Laita käytetyt ruiskut on läpäistä, kerta- tai hävitä niitä lääkärin ohjeiden mukaan.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos annettiin lääkepullon käyttää kanssa ruiskuja, sinun täytyy käyttää lääkettä 14 päivän kuluessa ensimmäisen laukauksen. Heitä pois käyttämätön lääke pullossa 14 päivän jälkeen.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.