deferiproni (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Deferipronilla voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Jos voit, välttää lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Pese kädet usein. Pysy kaukana karkea urheilua tai muissa tilanteissa, joissa voi olla mustelmia, leikata tai loukkaantunut. Harja ja hammaslankaa varovasti. Ole varovainen käyttäessäsi teräviä esineitä, kuten partateriä ja kynsi oksasakset.

Tarkista lääkäriltä heti jos alkaa olla yskä, joka ei mene pois, laihtuminen, yöhikoilu, kuume, vilunväristykset, tai flunssan kaltaisia ​​oireita, kuten vuotava tai tukkoinen nenä, päänsärky, näön hämärtyminen, tai tunne yleensä huonosti. Nämä voivat olla merkkejä siitä, että sinulla on infektio.

Tämä lääke voi aiheuttaa virtsan muuttuvat punaisiksi tai ruskehtava. Tämä on normaalia ja ei ole mitään syytä huoleen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.