degareliksia ihonalainen

Käyttää degareliksia

Terapeuttinen luokka: antiandrogeeni

Farmakologiset Luokka: luteinisoivaa hormonia vapauttava hormoni Antagonist

Ennen degareliksia

degareliksi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä degareliksi seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio degareliksille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille degareliksia lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta degareliksia vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat degareliksi, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Oikea käyttö degareliksia

Käyttämällä degareliksi tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä degareliksi tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön degareliksia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle degareliksia. degareliksi annetaan laukaus ihon alle vatsan alueella.

degareliksi mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita pakkausseloste huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

degareliksi on annettava kiinteän aikataulun. Jos et menetä annos, ota yhteyttä lääkäriin, kotisairaanhoidon hoitaja, tai hoito klinikan ohjeita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että degareliksi toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

degareliksi voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmin kutsutaan QT-ajan välein. Tämä tila voi muuttaa tapaa, jolla sydämen lyöntiä (nopeampi tai hitaampi) ja voi aiheuttaa rintakipua, huimausta, pyörtyminen, tai hengenahdistusta. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos jokin näistä oireista tai kysymyksiä.

degareliksi voi pienentää luun mineraalitiheys, kun käytetään pitkään. Pieni luun mineraalitiheys voi aiheuttaa heikkoja luita tai osteoporoosi. Jos sinulla on kysyttävää tästä kysy lääkäriltäsi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

Varotoimet Vaikka käyttäminen degareliksia

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eturauhassyöpä estradioli, Premarin, Lupron, Estrace, bikalutamidi, Casodex, Taxotere, Xtandi, Zytiga, doketakseli, tsoladeksi, Eligard, Lupron Depot, leuprolide, abirateronin, FLUTAMIDE, Trelstar, FIRMAGON, enzalutamide, konjugoidut estrogeenit, triptoreliinia, goserelin, mitoksantronia

degareliksia Side Effects

degareliksia