delsym suullinen

Yskä / kylmä yhdistelmiä käytetään pääasiassa lievittää yskää johtuu vilustuminen, influenssa tai heinänuha. Niitä ei saa käyttää krooninen yskä, joka esiintyy tupakointi, astma tai emfyseema tai kun on poikkeuksellisen runsaasti limaa tai limaa (lausutaan Flem) kanssa yskä.

Käyttää Delsym

Yskä / kylmä yhdistelmä tuotteet sisältävät enemmän kuin yhden ainesosan. Esimerkiksi jotkin tuotteet voivat sisältää antihistamiinin, dekongestantin, ja kipulääke, lisäksi lääkettä yskä. Jos olet hoitavan itseäsi, on tärkeää valita tuote, joka parhaiten sopii oireita. Lisäksi julkaistaan ​​yleisesti, se on parasta ostaa tuotteen, joka sisältää vain ne lääkkeet todella tarvitaan. Jos sinulla on kysyttävää, mikä tuote ostaa, kysy apteekista.

Koska eri tuotteet sisältävät ainesosia, jotka on erilaisia ​​varotoimia ja sivuvaikutuksia, on tärkeää, että tiedät ainesosat lääkkeen käytät. Erilaisten ainesosia, jotka voidaan löytää yskä / kylmää yhdistelmiä ovat

Antihistamiinit -Antihistamines käytetään lievittää tai estää oireita, heinänuha ja muita allergiaa. He myös lievittää joitakin oireita flunssan, kuten aivastelua ja nuha. Ne toimivat estämällä aineen vaikutuksia, histamiinin on elimistön tuottama. Joitakin esimerkkejä antihistamiinit näissä yhdistelmät ovat

Decongestants -Decongestants tuottaa supistamaan verisuonia. Tämä johtaa clearing nenän tukkoisuus. Kuitenkin tämä vaikutus saattaa myös nostaa verenpainetta potilailla, joilla on korkea verenpaine. Nämä sisältävät

Yskänlääkkeet -Antitussives lievittää yskää ja jotkut sisältävät huume. Nämä yskänlääkkeet vaikuttavat suoraan yskä keskus aivoissa. Huumausainevalvontalautakunta voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta, jos sitä käytetään pitkään. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia kun lopetat lääkkeen.

Yskänlääkkeet -Expectorants työ irrottamalla limaa tai limaa keuhkoissa. Tärkeimmät yskänlääke käytetty yskä ja kylmä lääkkeitä on guaifenesiinille. Muut ainesosat lisätään ekspektorantit (esimerkiksi ammoniumkloridi, kalsiumjodidia, jodia sisältävät glyserolia, ipecac, kalium guaiacolsulfonate, kaliumjodidi, ja natriumsitraatti) ei ole osoitettu olevan tehokkaita. Yleensä parasta mitä voit tehdä löysää limaa tai limaa on juoda runsaasti vettä.

Kipulääkkeet -Analgesics käytetään näissä yhdistelmä lääkkeitä lievittää särkyjä ja kipua, joka voi esiintyä flunssan. Nämä sisältävät

Ennen Delsym

Käyttö liikaa parasetamolia ja salisylaatit samanaikaisesti voi aiheuttaa munuaisvaurio tai syöpä munuaisten tai virtsarakon. Tämä voi tapahtua, jos suuria määriä lääkkeitä käytetään yhdessä pitkän aikaa. Ottaen kuitenkin suositeltu määriä yhdistelmä lääkkeitä, jotka sisältävät sekä parasetamoli ja salisylaattia lyhyitä aikoja ei ole osoitettu aiheuttavan näitä ei-toivottuja vaikutuksia.

Antikolinergit -Anticholinergics, kuten homatropiini- voi auttaa tuottamaan kuivauksen vaikutus nenän ja rinnassa.

Nämä yskä ja kylmä yhdistelmät ovat saatavilla sekä over-the-counter (OTC) ja lääkärin määräyksestä.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Hyvin nuoret lapset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille. Ennen kuin annan mitään näistä yhdistelmän lääkkeistä lapselle, tarkista pakkauksen etiketissä huolellisesti. Jotkut näistä lääkkeistä ovat liian voimakas käytettäväksi lapsille. Jos et ole varma, onko tiettyä tuotetta voidaan antaa lapselle, tai jos sinulla on kysyttävää määrä antaa, kysy terveydenhuollon ammattilainen, varsinkin jos se sisältää

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Vanhukset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille, varsinkin jos se sisältää

Satunnainen käyttö yskää / kylmä yhdistelmä ei todennäköisesti aiheuta ongelmia sikiölle tai vastasyntyneen. Kuitenkin, kun näitä lääkkeitä käytetään suurempina annoksina ja / tai pitkän aikaa, on mahdollisuus, että ongelmia saattaa ilmetä, voi kasvaa. Yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien, seuraavat tiedot on otettava huomioon ennen kuin päätät käyttää tiettyä yskä / kylmä yhdistelmä

Jotkut raportit ovat ehdottaneet, että liian paljon käyttöä aspiriinin myöhään raskauden voi aiheuttaa vähenemistä vastasyntyneen paino ja mahdollinen kuolema sikiön tai vastasyntyneen. Kuitenkin äidit näissä raporteissa olivat saaneet paljon suurempia määriä aspiriinia kuin yleensä suositellaan. Tutkimukset äitien aspiriinia siinä annoksia, jotka ovat yleensä suositellaan eivät osoittaneet näitä ei-toivottuja vaikutuksia. On kuitenkin mahdollista, että säännöllinen käyttö salisylaattien myöhään raskauden voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen tai veren virtausta sikiön tai vastasyntyneen vauvan.

Salisylaatteja, erityisesti aspiriini, viime 2 viikon aikana voi aiheuttaa verenvuotoa ongelmia sikiön ennen tai synnytyksen aikana, tai vastasyntyneen vauvan. Myös liikaa salisylaatteja aikana viimeisten 3 kuukauden aikana saattaa pidentää raskauden, pidentää työ-, aiheuttaa muita ongelmia synnytyksessä, tai aiheuttaa vakavaa verenvuotoa äidin ennen, sen aikana tai synnytyksen jälkeen. Älä ota aspiriinia aikana viimeisten 3 kuukauden aikana, ellei sitä ole määrännyt lääkäri.

Jos imetät, mahdollisuutta, että ongelmia saattaa ilmetä riippuu ainesosien yhdistelmän. Yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien seuraavat ehdot

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät lääkettä, tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Oikea käyttö yskä ja kylmä yhdistelmät

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät yskä ja kylmä yhdistelmiä. Se ei voi olla nimenomaan Delsym. Lue huolellisesti.

Auttaa löysää limaa tai limaa keuhkoissa, juo lasi vettä jokaisen lääkeannoksen, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Ota lääke vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Potilaille ottaen laajennettu versio kapselin tai tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille ottaen laajennettu versio oraaliliuos tai oraalisuspensiota muodossa tätä lääkettä

Potilaille, jotka saavat yhdistelmää sisältävän lääkkeen antihistamiinia ja / tai aspiriinia tai muita salisylaattia

Jos yhdistelmään sisältävää lääkettä aspiriini on vahva etikka haju, älä käytä sitä. Tämä haju tarkoittaa lääkettä hajottaa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy apteekista.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Delsym

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Pidä nestemäisessä muodossa tämän lääkkeen jäätymiseltä. Älä säilytä käyttövalmista siirappi.

Jos yskä ei ole parantunut 7 päivän jälkeen tai jos sinulla on korkea kuume, ihottuma, jatkuva päänsärky, tai kurkkukipua kanssa yskä, tarkistaa lääkäriltä. Näitä merkkejä voi tarkoittaa, että teillä on muita lääketieteellisiä ongelmia.

Potilaille ottamalla kodeiini sisältävää lääkettä tai muita narkoottisten kipulääkkeiden (esim dihydrokodeiinia, hydrocodone, oksikodoni, ja pentatsosiinin)

Delsym Side Effects

Hoitotyö ottamalla kodeiini sisältävää lääkettä tai muita huumaavien yskänlääke (dihydrokodeiinia, hydrokodonin tai hydromorfoni)

Potilailla ottaen antihistamiinia sisältävä lääke

Käyttäneillä potilailla turvotusta sisältävää lääkettä

Käyttäneillä potilailla huume antitussive (kodeiini, dihydrokodeiini, hydrokodoni tai hydromorfoni) sisältävä lääke

Käyttäneillä potilailla jodidia (kalsium jodidi, jodia sisältävät glyserolia, tai kaliumjodidi) sisältävä lääke

Potilailla kun kipulääke sisältävää lääkettä

Diabeetikoilla ottaen aspirin- tai natriumsalisylaattia sisältävää lääkettä

Käyttäneillä potilailla homatropiini- sisältävää lääkettä

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Vaikka vakavia sivuvaikutuksia ilmenee harvoin, kun tätä lääkettä otetaan suositeltu, ne voivat olla todennäköisempää, jos: liian paljon lääkettä on otettu, se otetaan suurina annoksina, tai se otetaan pitkän aikaa.

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Jos olet imettävä äiti ja huomaat jonkin seuraavista oireista yliannostuksen vauva, saada hätätilanteessa apua välittömästi

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Ei kaikki edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu näistä lääkkeistä, mutta niitä on raportoitu ainakin yksi niistä. On joitakin yhtäläisyyksiä joukossa näiden yhdistelmä lääkkeitä, niin monet näistä haittavaikutuksista voi ilmaantua jotakin näistä lääkkeistä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.