depersonalisaatio-derealisaatio häiriö oireita

Tunteet, jotka olet ulkopuolinen tarkkailija ajatuksiasi, tunteita, kehon tai kehon osia, ehkä olisit leijuvat ilmassa edellä itse, tuntuu kuin robotti tai että et ole valvontaa oman puheen tai liikkeitä ; siinä mielessä, että kehon, jalat tai kädet ovat vääristyneet, suurennettu tai kutistunut, tai että pää on kääritty puuvilla; Emotionaalinen tai fyysinen puutumista aisteja tai vastauksia ympärilläsi; tunnetta että muistosi puuttuu tunteita, ja että ne voivat olla tai ei ole omaa muistoja

depersonalisaatio oireet

derealisaatio oireet

Pysyviä ja toistuvia jaksot depersonalisaatio tai derealisaatio tai molemmat aiheuttavat kärsimystä ja ongelmia toimivat töissä tai koulussa tai muilla tärkeillä aloilla elämäsi. Näinä jaksot, tiedätte, että tunne irrallisuus on vain tunne, eikä todellisuutta.

Kun lääkäriin

Kokemukset ja tunteet häiriö voi olla vaikea kuvailla. Murehtia “hulluksi” voi aiheuttaa voit tulla uppoutunut tarkistaa, että olet olemassa ja määrittää, mitä on todella todellinen.

Oireita depersonalisaatio sisältävät

Oireita derealisaatio sisältävät

Jaksot depersonalisaatio-derealisaatio häiriö voi kestää tunteja, päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia kerrallaan. Joissakin ihmisiä, nämä jaksot muuttuvat jatkuva tunteita depersonalisaatio tai derealisaatio jotka voivat ajoittain saada paremmin tai huonommin.

Tässä häiriö, tunteita depersonalisaatio ja derealisaatio ei suoraan aiheuttamia huumeiden, alkoholin, mielenterveyden häiriö tai sairaus.

Syöttäminen tunteita depersonalisaatio tai derealisaatio ovat yleisiä ja eivät välttämättä huolestuttavaa. Mutta jatkuva tai vaikea tunteita irtoamisesta ja vääristymistä ympäristöstä voi olla merkki Depersonalisaatio-derealisaatio häiriö tai muun fyysisen tai henkisen terveyden häiriö.

Mene lääkäriin, jos sinulla on tunteita depersonalisaatio tai derealisaatio että

Tunteet ovat vieraantuneet tai tunne oman ympäristönsä, ehkä kuin olisit elävät elokuva; tunne emotionaalisesti irrotettu ihmiset välität, ikään kuin erottaa lasiseinä; Ympäristö jotka ovat vääristyneet, epäselvä, väritön, kaksi ulotteinen tai keinotekoisia tai parempaa tietoisuutta ja selkeyttä oman ympäristönsä; vääristymät aikakäsitys, kuten viimeaikaiset tapahtumat tunne kuin lähimenneisyydessä, vääristymistä etäisyyden ja koon ja muodon esineitä

Häiritsevät sinua tai olet henkisesti häiritsevää; Älä mene pois tai palaavat; häiritsevät työtä, suhteet tai päivittäiseen toimintaan