desloratadiinin (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Desloratadine on antihistamiini. Sitä käytetään lievittää oireita heinänuha ja nokkosihottuma ihon.

Antihistamiinit toimivat estämällä aineen vaikutuksia, histamiinin on elimistön tuottama. Histamiini voi aiheuttaa kutinaa, aivastelu, nenän vuotaminen, ja vetiset silmät. Myös joissakin henkilöt histamiini voi sulkea keuhkoputkia (ilma kulkee keuhkojen) ja tehdä hengitys vaikeaa. Histamiini voi myös aiheuttaa joitakin henkilöitä on nokkosihottuma, joilla on vaikea kutinaa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Tabletti hajottavia, tabletti; Siirappi

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

allergiat

Tämä lääke on testattu lapsilla 6 kuukauden ikäisiä ja vanhempia. Vuonna tehokkaina annoksina, lääke ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla.

pediatrinen

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

geriatrinen

Desloratadiini on testattu potilaiden 65-vuotiailla ja sitä vanhemmilla eikä sitä ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla. Kuitenkin vanhemmat potilaat ovat todennäköisemmin on munuais- tai maksasairaus, joka voi tehdä niistä herkempiä vaikutuksia desloratadiinia. Lääkäri voi antaa sinulle eri desloratadiinin annosta, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Muut vuorovaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Muut sairaudet

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

annostelu

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Potilaille annostellaan suun hajoavan tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille käyttäen siirapin muodossa tätä lääkettä: Käytä kalibroitu mitta tiputin tai ruiskun mitata suoraan annoksen lapsellesi perustuu lääkärin ohjeita. Älä käytä säännöllisesti tl. Jos olet epävarma siitä, kuinka paljon siirappia antaa lapselle, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Vastaamaton annos

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

varastointi

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.