desogestreeli ja etinyyliestradioli (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Näitä vierailuja yleensä joka 6-12 kuukautta, mutta jotkut lääkärit vaativat niitä useammin. Lääkäri voi myös haluta tarkistaa verenpaineesi hoidon aikana.

Vaikka käytät tätä lääkettä raskauden ehkäisyyn, sinun pitäisi tietää, että tämän lääkkeen käyttöä raskauden voisi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on ollut vauva 4 viikkoa, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen.

Emättimen verenvuoto eri määrät voivat esiintyä säännöllisesti kuukautisten aikana ensimmäisten 3 kuukauden käytön. Tätä kutsutaan joskus tiputtelua kun lievää tai läpäisyvuotoa kun raskaampia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos unohdat kuukautiset. Jäädä pois saattaa ilmetä, jos ohittaa yhden tai useamman tabletin ja ole ottanut pillerit tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Jos et menetä kahden jakson peräkkäin, keskustele lääkärin. Saatat tarvita raskaustesti.

Jos epäilet, että saatat olla raskaana, lopeta tämän lääkkeen välittömästi ja tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos polttaa savukkeita tai jos olet yli 35-vuotias. Jos savua käytettäessä ehkäisypillereitä, voit lisätä riski saada veritulppa, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Riski on vielä suurempi, jos olet yli 35-vuotiaita, jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, tai jos olet ylipainoinen. Keskustele lääkärin kanssa keinoja lopettaa tupakoinnin. Pidä diabetes hallinnassa. Kysy lääkäriltäsi ruokavalio ja liikunta hallita painoa ja veren kolesterolitasoa.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä ottaa veren hyytymistä ongelmia. Tämä tapahtuu yleensä, kun aloitat lääkkeen ottamisen, tai sen jälkeen alkaa ehkäisypillereitä jälkeen käytä niitä varten kuukaudessa tai enemmän. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rintakipu, nivusiin tai jaloissa, erityisesti vasikoita, hengitysvaikeudet, äkillinen, voimakas päänsärky, epäselvä puhe, äkillinen, selittämätön hengenahdistus, äkillinen selittämätön hengenahdistus , äkillinen koordinaation tai näköhäiriöt, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sairastua rintasyöpään tai kohdunkaulan syöpä. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos kokemus epänormaali verenvuoto emättimestä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos piilolinssejä tai näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri voi haluta silmälääkäri tarkistaa silmäsi.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, tumma virtsa tai vaaleat ulosteet, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sappirakon leikkaus. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä.

Tarkista lääkäriltä ennen täyttöä vanha reseptiä, erityisesti raskauden jälkeen. Tarvitset toinen lääkärintarkastus ja lääkäri voi muuttaa reseptiä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joidenkin lääketieteellisten testien voi vaikuttaa tätä lääkettä. Saatat myös joutua lopettamaan lääkkeen vähintään 4 viikkoa ennen ja 2 viikkoa sen jälkeen suuri leikkaus.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä. Greippi ja greippimehu voivat muuttaa määrää tämän lääkkeen, joka imeytyy elimistöön.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.