desoksimetasoni (paikallisesti reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Desoksimetasoni ajankohtainen käytetään lievittää punoitusta, kutinaa, turvotusta tai muu aiheuttama haitta ihosairauksiin. Desoksimetasoni ajankohtainen spray hoidetaan läiskäpsoriaasin aikuisilla. Tämä lääke on kortikosteroidi (kortisonia esimerkiksi lääketieteen tai steroidi).

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kanadalainen Merkki

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille desoksimetasoni ajankohtaisia ​​spray lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Voide, geeli / hyytelö, Cream Spray

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä desoksimetasoni lapsilla 10 vuotta täyttäneitä. Kuitenkin, koska tämä lääke myrkyllisyys, sitä tulisi käyttää varoen. Lapset ja nuoret, jotka täytyy käyttää tätä lääkettä tulisi tarkistaa usein niiden lääkärin koska desoksimetasoni ajankohtainen voivat imeytyä ihon läpi ja voi vaikuttaa kasvuun tai aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia. Turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 10-vuotiaita.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta desoksimetasoni ajankohtainen spray vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla desoksimetasoni ajankohtainen spray.

allergiat

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille desoksimetasoni ajankohtainen geriatrisen potilailla.

pediatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

geriatrinen

raskaus

Imetys

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut vuorovaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut sairaudet

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä sitä muuhun ehto ensin lääkärin kanssa. Tämä lääke voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, jos sitä käytetään liikaa, koska enemmän se imeytyy kehoon ihon läpi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla naarmut tai palovammoja. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti vedellä.

Voit auttaa selvittämään ihoa tai päänahkaa ongelma kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon. Älä unohda yhtään annosta.

Tätä lääkettä käytetään vain ongelmien hoitoa lääkäri. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä. Tätä lääkettä ei saa käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai vakavia ongelmia, kuten vakavia palovammoja.

Älä käytä tätä lääkettä naamaasi, kainaloihin tai nivusten alueella, ellei lääkäri määrää.

Jos haluat käyttää kermaa, geeli, voide, tai spray

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

annostelu

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Vastaamaton annos

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Suihke pullo on syttyvää. Älä käytä sitä lähelle lämpöä, avotulen tai tupakoi. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 30 päivän jälkeen.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos se pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tämän lääkevalmisteen levittämisen jälkeen iholle lapsesi, katsella lapsi huolellisesti varmistaa, että hän ei saa mitään lääkettä silmiin tai suuhun. Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, etenkin lapsille, jos se saa suuhun ja niellään.

Liian paljon tätä lääkettä tai käyttää sitä pitkään aikaan saattaa lisätä riskiä ottaa lisämunuaisen ongelmia. Riski on suurempi lapsille ja potilaille, jotka käyttävät suuria määriä pitkään. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista, kun käytät tätä lääkettä: näön hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen, nopea, epäsäännöllinen, tai sydämentykytys, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, ärtyneisyys, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, kirvelyä, pistelyä, turvotusta tai ärsytystä iholla.

Vältä tiiviit vaipat tai muovista housut lapsi, jos tätä lääkettä käytetään lapsen vaippa-alueella. Muovi housut ja tiiviit vaipat voi lisätä mahdollisuus imeytymistä lääkkeen ihon läpi ja mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä käytä desoksimetasoni yhdessä muiden paikallisesti kortikosteroideja sisältäviä lääkkeitä, kuten beetametasoni, hydrokortisoni, triamcinolone, Cortaid® tai Lotrisone®. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueille.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

varastointi