desonate (desonidi) käyttötarkoitukset, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Desonate?

Desonate geeliä hoidetaan lieviä tai kohtalaisia ​​atooppista ihottumaa sairastavilla potilailla 3 kuukauden ikäisten ja vanhempien. Hoitoa jatketaan vähintään aikaa kuin on tarpeen haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Hoito Desonate saisi ylittää 4 peräkkäisen viikon ajan.

Käytä Desonate täsmälleen ohjeiden etiketissä tai kun se on lääkärin määräämä. Älä käytä Desonate suurempia määriä tai kauemmin suositellaan. Ajankohtainen steroidi lääke voi imeytyä ihon läpi, mikä saattaa aiheuttaa steroidi haittavaikutuksia kaikkialla elimistössä.

Tärkeää tietoa

Älä peitä hoidettavaa ihoa alueilla siteellä tai muulla peitteellä, ellei lääkäri on määrännyt. Jos hoitoon vaippa-alueella vauva, älä käytä muovia housut tai tiiviit vaipat. Peittävät ihon joka käsitellään Desonate voi lisätä määrää lääkettä ihon imee, joka voi johtaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Noudata lääkärin ohjeita. Älä käytä Desonate lapseen ilman lääkärin neuvoja. Lapset ovat todennäköisesti absorboida suuria määriä ajankohtainen steroidi ihon läpi. Steroidien imeytyminen lapsilla voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, tai viive kasvun pitkäaikaiseen käyttöön. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi eivät kasva normaalilla nopeudella käytettäessä Desonate pitkän hoitojakson aikana.

Ota yhteyttä lääkäriin, jos tila ei parane 2 viikon kuluttua lääkkeen käyttämisen, tai jos ilmenee merkkejä bakteeri-, sieni- tai ihon virusinfektio.

Sinun ei tule käyttää Desonate jos olet allerginen desonidi.

Varmistaaksesi Desonate on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

Ennen lääkkeen

tahansa ihon infektio.

Kerro myös lääkärille, jos sinulla on diabetes. Steroidi lääkkeet saattavat lisätä glukoosi (sokeri) veren tai virtsan. Saatat myös joutua muuttamaan annosta diabeteksen elämäntapaan.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Desonate vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskaaksi lääkkeen käyttämisen.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ei tiedetä, onko desonidiä ajankohtaisista joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Desonate geeliä käytetään yleensä 2 tai 3 kertaa päivässä. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Älä ottaa suuhun. Desonate geeli on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla.

Pese kädet ennen ja jälkeen käyttää Desonate, ellet käytä lääkettä hoitoon ihon kädet.

Levitä pieni määrä teennäinen ja hiero sitä kevyesti ihoon. Älä levitä Desonate geeliä laajalle ihoalueelle.

Älä peitä hoidettavaa ihoa alue, ellei lääkäri määrää.

Käytä Desonate säännöllisesti saada eniten hyötyä. Reseptisi ennen kuin loppuvat lääketieteen kokonaan.

Soita lääkärillesi, jos iho tila ei parane 2 viikon kuluttua hoidon, tai jos se pahenee, kun käytät Desonate.

Jos tätä lääkettä pitkäaikainen, ehkä usein lääketieteellisten testien lääkärin vastaanotolla.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Hakeudu ensiapuun attentionPoison Help linjan 222-1222 jos joku on vahingossa niellyt lääkettä.

Yliannostuksen Desonate ei odoteta aiheuttavan hengenvaarallisia oireita. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö suurina steroidi annokset voivat aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti pintavikoja, muuttuu muotoon tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvojen, kaulan, selkä, ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen hiukset, kuukautisvaivat, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Vältä tätä lääkettä silmiin. Jos kontakti tapahtuu, huuhtele vedellä. Älä käytä Desonate geelin rikki tai tartunnan ihon. Vältä myös lääkkeen käyttämisen avohaavoihin.

Miten käytän Desonate?

Älä käytä Desonate kohdella edellytyksellä, että ei ole tarkistettu lääkäri.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Desonate: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ajankohtainen steroidi lääke voi imeytyä ihon läpi, mikä saattaa aiheuttaa steroidi haittavaikutuksia kaikkialla elimistössä. Lopeta Desonate ja soittaa lääkärille, jos olet

näön hämärtyminen, tai näkeminen halos noin valot

epätasainen sydämenlyönnit

unihäiriöt (unettomuus)

painonnousu, turvotusta kasvojen; tai

väsynyt olo.

Myös lopeta Desonate ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

Voimakkaasti ihoa punoitus, jossa lääkettä käytettiin; tai

merkkejä ihon infektio (turvotus, punoitus, warmtth, tihkuminen).

Yhteinen Desonate haittavaikutuksia ovat

pistelyä tai kirvelyä käsiteltyä ihoa

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

ihon kutina tai ärsytys

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

kuiva, hilseilevä, tai ihon hilseily

akne, ihottuma

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Desonate?

raskausarpia

kevennetty väri käsiteltyä iho; tai

follikuliitti (punoitus tai viimeistelyn ympärillä karvatupet).

Desonate sivuvaikutuksia

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti Desonate. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita.

8.01.2014-11-25, 10:51:04.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Atooppinen ihottuma prednisoni, flutikasoni ajankohtainen, triamcinolone ajankohtainen, deksametasoni, metyyliprednisoloni, hydrokortisonia ajankohtainen

Ekseema prednisoni, flutikasoni ajankohtainen, triamcinolone ajankohtainen, deksametasoni, hydrokortisoni ajankohtainen, doxepin ajankohtainen

Dermatiitti flutikasoni ajankohtainen, triamcinolone, hydrokortisoni ajankohtainen, prednisoloni, doxepin ajankohtainen

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Desonate?

Desonate (desonidiä ajankohtainen)