diabeetikko hypoglykemia hoidot ja lääkkeet

Jos luulet verensokerisi voidaan kastamalla liian alhainen, tarkista verensokerisi kanssa verensokerimittari. Sitten syödä tai juoda jotain, joka on lähinnä sokeria tai hiilihydraatteja nostaa verensokeria tasolla nopeasti. Elintarvikkeita paljon rasvaa, kuten suklaata, eivät toimi yhtä hyvin. Esimerkkejä elintarvikkeista, jotka nostavat verensokeria tasolla nopeasti sisältävät

Jos sinulla on oireita alhainen veren sokeria, mutta ei voi tarkistaa verensokerisi heti, sitten toimia ikään kuin olet hypoglykemia. Haluat ehkä tehdä ainakin yksi sokerinen sinulle kohteen kaikkina aikoina. On myös hyvä idea käyttää rannekkeen, joka tunnistaa sinut henkilönä, joka on diabetes.

hypoglycemic hallinta

Tarkista verensokerisi uudestaan ​​15-20 minuuttia myöhemmin. Jos se on edelleen liian alhainen, syödä tai juoda jotain sokeripitoista. Kun tunnet paremmin, syödä aterioita ja välipaloja kuten tavallista.

Vaikeasti hallittavaan hypoglykemia

Jotkut ihmiset ovat usein ja vaikea hypoglykemia huolimatta lääkitys säädöt. Näin ollen lääkäri voi suositella korkeampi glukoosi tavoite alue ja määrätä glukagonin hormoni, joka aiheuttaa verensokerin nousemaan.

Glukagoni, käytettävissä vain reseptillä, tulee hätätilanteessa ruiskuun kit. Se sisältää yhden annoksen, joka on sekoitettava ennen pistämistä. Säilytä glukagonin huoneenlämmössä ja olla tietoinen voimassaoloaika. Jos olet tajuton, joku, joka antaa sinulle pistoksen pitäisi kääntää sinut puolella estää tukehtuminen jos et oksentaa.

15 minuutissa, sinun tulee tarkkailla ja pystyy nielemään. Sitten on syödä. Jos et vastaa 15 minuutin kuluessa, tarvitaan ensiapupoliklinikalle.