diabeettinen neuropatia hoidot ja lääkkeet

Diabeettinen neuropatia ei ole tiedossa parannuskeinoa. Hoito diabeettinen neuropatia keskittyy

Johdonmukaisesti pitää verensokeri sisällä kohdealueelle voi estää tai hidastaa etenemistä diabeettisen neuropatian ja saattaa jopa parantaa joitakin oireita sinulla jo on. Lääkäri määrittää parhaan tavoitealueen sinulle perustuu useisiin tekijöihin, kuten ikä, kuinka kauan olet ollut diabetes, ja yleistä terveydentilaa ja on muita sairauksia.

Hidastaa taudin etenemistä

Monille ihmisille, joilla on diabetes, yleensä suositellaan tavoite verensokeritaso jotka ovat

lievittää kipua

Auttaa hidas hermovaurio

Useita lääkkeitä käytetään lievittämään hermosärky, mutta ne eivät toimi kaikille ja useimmissa on sivuvaikutuksia, jotka on punnittava etuja ne tarjoavat. On myös useita vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten kapsaisiinia kerma (valmistettu chili), fysioterapia tai akupunktio, jotka voivat auttaa kivunlievitystä. Lääkärit käyttävät usein niitä yhdessä lääkkeitä, mutta jotkut voivat olla tehokkaita omasta.

Kipua lievittävää hoidot voivat sisältää

Masennuslääkkeet. Trisyklisiä masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini, desipramiini (Norpramin) ja imipramiini (Tofranil), voivat tarjota helpotusta lieviä tai kohtalaisia ​​oireita puuttumatta kemialliset prosessit aivoissa, jotka aiheuttavat voit tuntea kipua, mutta ne myös aiheuttavat useita sivuvaikutuksia , kuten suun kuivuminen, hikoilu, painonnousu, ummetus ja huimaus.

Toimitusjohtaja komplikaatioita ja palauttaa toiminnon

Joillekin ihmisille, masennuslääkkeet serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjien (SNRI), kuten duloksetiini (Cymbalta), voivat lievittää kipua vähemmän sivuvaikutuksia. Mahdollisia sivuvaikutuksia SNRI ovat pahoinvointi, väsymys, huimaus, vähentynyt ruokahalu ja ummetus.

Erityiskäsittelyt olemassa monia komplikaatioita neuropatia, mukaan lukien