diabeteksen ehkäisyohjelman (DPP)

Message of Hope: voimme estää Diabetes intiaani yhteisöjen

Diabetes Prevention Program (DPP)

Tietoja ohjelmasta; Rahoitusmahdollisuuksista; Research Resources; Rekrytointi Potilaille & läheisille; Konsortiot, Networks & Centers; Raportit & Suunnittelu

Tällä sivulla

Diabetes Prevention Program (DPP) oli merkittävä monikeskustutkimus lääketieteelliseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on löytää onko vaatimaton laihtuminen kautta ruokavalion muutokset ja liikunnan lisääminen tai hoidon suullista diabeteslääke metformiini (Glucophage) voisi estää tai viivästyttää tyypin 2 diabeteksen TET. Alussa DPP osallistujat olivat ylipainoisia ja oli verensokeri, kutsutaan myös verensokeri, tasot normaalia suurempi, mutta ei riittävän korkea diagnosoitu diabetes-tilaa kutsutaan prediabetes.

DPP havaittu, että osallistujat, jotka menettivät vaatimaton määrä paino kautta ruokavalion muutokset ja liikunnan lisääminen vähentänyt voimakkaasti niiden mahdollisuuksia kehittää diabetes. Metformiinia myös pienentää riskiä, ​​vaikkakin vähemmän dramaattisesti. DPP päätti sen tutkimuksen kysymyksiä aikaisemmin ennakoitua ja jälkeen suosituksen ulkoisen valvonnan aluksella, tutkimus lopetettiin vuoden alussa. Tutkijat julkaisivat tuloksensa 7. helmikuuta, 2002 kysymys New England Journal of Medicine.

Vuonna DPP, osallistujia 27 kliinisistä puolilla Yhdysvaltoja jaettiin satunnaisesti eri hoitoryhmään. Ensimmäinen ryhmä, jota kutsutaan elämäntapa interventioryhmällä, sai intensiivinen koulutus ruokavalion, liikunnan ja käyttäytymisen muutos. Syömällä vähemmän rasvaa ja vähemmän kaloreita ja käyttävät yhteensä 150 minuuttia viikossa, ne pyritään menettää 7 prosenttia painostaan ​​ja väittävät, että menetys.

DPP Tutkimusasetelma ja tavoitteet

Toinen ryhmä otti 850 mg metformiinia kahdesti päivässä. Kolmas ryhmä sai lumelääkettä pillereitä sijasta metformiinia. Metformiinin ja plaseboryhmän myös saaneet tietoa ruokavalion ja liikunnan mutta intensiivinen motivoiva ohjausta. Neljäs ryhmä käsiteltiin huumeiden troglitatsoni (Rezulin), mutta tämä osa tutkimuksesta lopetettiin tutkijat havaitsivat, että troglitazone voi aiheuttaa vakavia maksavaurioita. Osallistujat tässä ryhmässä seurattiin, mutta ei sisälly yhtenä intervention ryhmissä.

DPP Tutkimusasetelma ja tavoitteet; Tyypin 2 diabetes ja prediabetes; Kuka pitäisi testata prediabetes ja diabetes ?; DPP tulokset; Edelleen analyysit DPP data; Muistuttaa Muista; Hope kautta Research; Saatavuus

Kaikki 3234 tutkimuksessa osallistujat olivat ylipainoisia ja oli prediabetes, jotka ovat tunnettuja riskitekijöitä kehittämiseen tyypin 2 diabetes. Lisäksi 45 prosenttia osallistujista oli vähemmistöryhmiin-Afrikkalainen amerikkalainen, Alaska Native, American Indian, Aasian American, Hispanic / Latino, tai Tyynenmeren saarilta-suurentunut riski sairastua diabetekseen.

on fyysisesti aktiivinen; jolla on vanhempi, veli tai sisar, joilla on diabetes; jonka perhetausta, joka on Afrikkalainen amerikkalainen, Alaska Native, American Indian, Aasian American, Hispanic / Latino, tai Tyynenmeren saarilta; synnyttää vauva painaa yli 9 kiloa tai diagnosoitu raskausdiabetes-diabetes ensimmäinen havaittu raskauden aikana; joilla on korkea verenpaine-140/90 mmHg tai edellä tai hoitoa korkean verenpaineen; joilla HDL tai “hyvä” kolesteroli alle 35 mg / dl, tai triglyseridiarvo yli 250 mg / dl; ottaa munasarjojen monirakkulatauti, jota kutsutaan myös PCOS; ottaa heikentynyt paasto glukoosi (IFG) tai heikentynyt glukoosinsieto (IGT) aiempien testaus; joilla on muita tiloja, jotka liittyvät insuliiniresistenssiin, kuten vaikea lihavuus tai tilaa kutsutaan acanthosis nigricans, jolle on ominaista tumma, samettinen ihottuma kaulassa tai kainaloihin; jonka historia verisuonisairauksien

Tyypin 2 diabetes on sairaus, joka vaikuttaa siihen, miten keho käyttää sulavaa ruokaa kasvun ja energiaa. Tavallisesti ruoka yksi syö on jaettu glukoosi, eräänlainen sokeri. Glukoosi kulkee sitten verenkiertoon, jossa se käytetään solujen kasvun ja energiaa. Glukoosi päästä soluihin, mutta insuliini on oltava läsnä. Insuliini on hormoni, jota haima, nyrkki-kokoinen rauhanen takana vatsaan.

Useimmat ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes on kaksi ongelmaa: insuliiniresistenssi-tila, jossa lihas, maksa, ja rasvaa solut eivät käytä insuliinia oikein-ja vähentää insuliinin tuotanto haima. Tämän seurauksena glukoosi kerääntyy vereen, ylivuodot virtsaan, ja kulkee ulos kehosta, ei Täyttääkseen tehtävänsä elimistön pääasiallinen polttoaine.

DPP osoitti, että ihmiset vaarassa diabeteksen voivat estää tai viivästyttää diabeteksen menettää vaatimaton määrä paino ruokavalion ja liikunnan. DPP osallistujat elämäntapa interventioryhmässä vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 58 prosenttia tutkimuksen aikana .; DPP osallistujat, jotka ottivat suullisen diabetes lääkitys metformiinin vähensi myös riskiä sairastua diabetekseen, mutta ei niin paljon kuin muut elämäntapa interventioryhmässä .; DPP: n vaikutus jatkuu uutena tutkimus pohjautuu tutkimuksen tulokset löytää parhaita tapoja viivyttää, ehkäisemiseksi, ja diabeteksen hoitoon.

Noin 23,6 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa on diabetes. Niistä 17,9 miljoonaa diagnosoidaan ja 5,7 miljoonaa on diagnosoimatta. Yhdeksänkymmentä 95 prosenttia ihmisistä, joilla on diabetes on tyypin 2 diabetes. Diabetes on suurin syy munuaisten vajaatoiminta, raajan amputaatio, ja ilmaantuneen sokeuden amerikkalaisista aikuisista. Diabeetikot ovat todennäköisemmin kuin ihmiset ilman diabetesta kehittyä ja kuolevat sydän- ja verisuonten, nimeltään sydän. Aikuisten diabetes on sydänsairaus kuolleisuudessa noin kahdesta neljään kertaa suurempi kuin aikuisilla ilman diabetesta, ja riski aivohalvaus ovat kahdesta neljään kertaa suurempi diabeetikoilla.

sähköisesti PDF (t) alla olevan linkin. PDF-muodossa edellyttää Adobe Acrobat Reader katselua varten.

Prediabetes on tila, jossa veren glukoosipitoisuus on normaalia suurempi, mutta ei riittävän korkea diagnoosi diabetes. Prediabetes kutsutaan myös heikentynyt glukoosinsieto (IGT) tai heikentynyt paasto glukoosi (IFG), riippuen testin käytetään mittaamaan verensokeria. Ottaa prediabetes asettaa yksi suurempi riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Ihmiset, joilla prediabetes myös lisääntynyt riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.

Prediabetes on yleistymässä Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain Department of Health and Human Services arvioi, että noin yksi neljästä yhdysvaltalaisesta vuotiaita aikuisia 20 vuotta tai vanhempi-tai 57 miljoonaa ihmistä-oli prediabetes vuonna 2007. Ne, joilla prediabetes ovat todennäköisesti kehittää tyypin 2 diabetes 10 vuoden kuluessa, elleivät ne ryhtyä toimenpiteisiin estämään tai viivästyttämään diabeteksen.

American Diabetes Association suosittelee testaus havaitsemiseksi prediabetes ja tyypin 2 diabetes katsotaan aikuisilla ilman oireita, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia ja yksi tai useampia muita riskitekijöitä diabetekseen. Näissä ilman näitä riskitekijöitä, testaus pitäisi alkaa iässä 45.

Tyypin 2 diabetes ja prediabetes

Riskitekijöitä prediabetes ja diabetekseen lisäksi ylipaino tai lihavia tai että 45-vuotiaana tai vanhempi-sisältää seuraavat

Jos testien tulokset ovat normaaleja, testaus on toistettava vähintään 3 vuoden välein. Lääkärit voivat suositella useammin testaus riippuen alustavia tuloksia ja riskien tila.

DPP: n tulokset osoittavat, että miljoonia korkean riskin ihmiset voivat viivästyttää tai estää sairastua tyypin 2 diabetes laihdutus kautta säännöllistä liikuntaa ja ruokavalio vähän rasvaa ja kaloreita. Laihtuminen ja liikunta pienempi riski sairastua diabetekseen parantamalla elimistön kykyä käyttää insuliinia ja prosessi glukoosin. DPP ehdottaa myös, että metformiini voi auttaa viivästyttää diabeteksen puhkeamista.

Osallistujat elämäntapa interventioryhmässä-saavien intensiivistä henkilökohtaista neuvontaa ja kannustavaa tukea tehokasta ruokavalio, liikunta ja käyttäytymisen muutokseen-vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 58 prosenttia. Tämä havainto oli totta kaikissa osallistuvissa etnisten ryhmien ja sekä miehille että naisille. Elämäntapamuutokset toimi erityisen hyvin osallistujille 60-vuotiaita ja vanhempia, vähentää niiden riskiä 71 prosenttia. Noin 5 prosenttia elämäntavan intervention kehitti diabetes vuosittain tutkimuksen aikana verrattuna 11 prosenttia niistä lumeryhmässä.

Osallistujat metformiinia vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 31 prosenttia. Metformiini oli tehokas sekä miehillä että naisilla, mutta se oli ainakin tehokas vuotiaille 45 ja vanhemmat. Metformiini oli tehokkainta ihmiset 25-44 vuotta vanhoja ja ne, joilla painoindeksi on 35 tai suurempi, eli ne olivat vähintään 60 kiloa ylipainoinen. Noin 7,8 prosenttia metformiiniryhmässä kehittyi diabetes vuosittain tutkimuksen aikana verrattuna 11 prosenttia ryhmässä, joka sai lumelääkettä.

Vuosien jälkeen DPP valmistui, lisäanalyyseja DPP tietojen tuottavat edelleen tärkeitä oivalluksia arvo elämäntapojen muutosten auttamisessa ehkäisemään tyypin 2 diabeteksen ja niihin liittyvien ehtojen. Esimerkiksi yksi analyysi vahvisti, että DPP osallistujat mukanaan kaksi kopiota geenin muunnos, tai mutaatio, joka lisäsivät merkittävästi riskiä sairastua diabetekseen hyötyneet elintapojen muutoksia niin paljon kuin tai enemmän kuin ilman geenin varianttia. Toinen analyysissä havaittiin, että laihtuminen oli tärkein ennustaja pienentää riskiä sairastua diabetekseen DPP elämäntapojen koeryhmään osallistujaa. Tekijät päättelivät, että diabeteksen riskien vähentäminen olisi keskityttävä laihtuminen, joka on auttanut liikunnan lisääminen.

Analyysit DPP tiedot ovat lisänneet näyttöä siitä, että muutokset ruokavalion ja liikunnan johtaa laihtuminen ovat erityisen tehokkaina vähentämään liittyviä riskitekijöitä sekä diabetes ja sydän- ja verisuonitauti, mukaan lukien korkea verenpaine ja metabolinen oireyhtymä. Henkilö, joilla on metabolinen oireyhtymä on useita tietyn ryhmän riskitekijöitä diabeteksen ja sydänsairauksiin, kuten ottaa ylimääräinen rasva talletetaan vyötärölle, korkeat triglyseridiarvot, ja korkea paasto veren glukoosipitoisuutta. Yksi analyysissä havaittiin, että DPP osallistujat elämäntapa interventioryhmässä, joilla ei ollut metabolista oireyhtymää alussa tutkimuksen-noin puolet osallistujista-olivat vähemmän todennäköisesti kehittää sitä kuin muissa ryhmissä. Toinen analyysi DPP tietojen todettiin, että läsnäolo korkean verenpaineen DPP osallistujat vähentynyt elämäntapa interventioryhmässä mutta lisääntyi metformiinin ja lumelääkeryhmissä ajan. Toimenpiteet triglyseridien ja HDL-kolesterolin tasoa parani myös elämäntapa koeryhmään. Kolmas analyysissä havaittiin, että tasot C-reaktiivisen proteiinin ja fibrinogeeni-riskitekijöitä sydänsairauden-olivat alhaisemmat metformiinin ja elämäntapa interventio ryhmien kanssa alentaa enemmän elämäntapa ryhmässä.

Lisäksi yhdessä tutkimuksessa keskityttiin virtsankarkailu naisilla, jotka osallistuivat DPP. Naiset elämäntapa interventioryhmässä joka hävisi 5-7 prosenttia painostaan ​​kautta ruokavalion muutokset ja liikunnan oli vähemmän ongelmia virtsankarkailu kuin naiset muissa tutkimusryhmissä.

DPP osoitti, että ihmiset vaarassa diabeteksen voivat estää tai viivästyttää diabeteksen menettää vaatimaton määrä paino ruokavalion ja liikunnan. DPP osallistujat elämäntapa interventioryhmässä vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 58 prosenttia tutkimuksen aikana.

Kuka pitäisi testata prediabetes ja diabetes?

DPP osallistujat, jotka ottivat suullisen diabetes lääkitys metformiinin vähensi myös riskiä sairastua diabetekseen, mutta ei niin paljon kuin muut elämäntapa koeryhmään.

Diabetes Prevention Program (DPP) (PDF, 586 kt)

DPP: n vaikutus jatkuu uutena tutkimus pohjautuu tutkimuksen tulokset löytää parhaita tapoja viivyttää, ehkäisemiseksi, ja diabeteksen hoitoon.

DPP tulokset

DPP osaltaan ymmärtämään paremmin, miten diabetes kehittyy riskiryhmiin ja miten niitä voidaan ehkäistä tai viivästyttää diabeteksen tekemällä käyttäytymismuutoksia johtaa laihtuminen. Nämä havainnot heijastuvat suositusten American Diabetes Association ehkäisemiseksi tai viivästymisestä tyypin 2 diabetes, joka korostaa elintapojen muutokset ja laihtuminen. DPP: n vaikutus jatkuu uuden tutkimuksen pohjalta tutkimuksen tuloksista pyrkii tehokkaimpia keinoja ehkäistä, viivästyttää tai jopa kääntää diabetes.

DPP tutkijat edelleen tutkia rooleja elämäntapa ja metformiinin ja muiden diabeteslääkkeiden ehkäisyssä tyypin 2 diabetes. He myös edelleen seurata osallistujia lisätietoja tutkimuksen pitkäaikaisia ​​vaikutuksia kautta Diabetes Prevention Program Outcomes Study (DPPOS), seurantaa DPP. DPPOS tutkii vaikutusta pitkän aikavälin riskin vähentämistä diabetekseen liittyviä terveysongelmia, kuten hermovaurio ja sydän, munuaiset, ja silmäsairaus.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tukee monenlaisia ​​liittyvää tutkimusta DPP, kuten tutkimukset, joissa arvioidaan kustannustehokkaita menetelmiä tuottaa elämäntavan muutoksia ryhmän asetuksia ja Internetissä, sekä menetelmiä ylläpitää käyttäytymisen muutos ja laihtuminen. Muut tutkijat testaavat interventioiden samanlaisia ​​kuin käytetään DPP auttaa kehittymisen estämiseksi tai hoitoon olemassa olevien tyypin 2 diabeteksen lapsille ja nuorille.

Osallistujat voivat olla aktiivisempi rooli oman terveydenhuollossa, päästä uusille tutkimuksen hoitoja ennen kuin ne ovat yleisesti saatavilla, ja auttaa muita edistämällä lääketieteellistä tutkimusta. Tietoja nykyiset tutkimukset, käy www.ClinicalTrials.

U.S.ernment eikä hyväksy tai suosi mitään erityistä kaupallinen tuote tai yritys. Trade, omistamista tai yritysten nimet tässä asiakirjassa esiintyvien käytetään vain, koska niitä pidetään tarpeellisina yhteydessä annettuja tietoja. Jos tuote ei ole mainittu, jättäminen ei tarkoita eikä tarkoita, että tuote on epätyydyttävä.

Edelleen analyysit DPP Data

Muistuttaa Muista

Hope kautta Research

Saatavuus