diagnoosi

Kohdunkaulan syöpä havaitaan varhaisessa vaiheessa on todennäköisemmin hoitaa menestyksekkäästi. Useimmat ohjeet ehdottavat, että naiset alkavat seulonta kohdunkaulan syövän ja syövän esiasteita muutoksia 21-vuotiaana.

Seulontatestit sisältävät

Seulonta

Papa-testin. Aikana Papa-testin, lääkäri naarmuilta ja harjat soluja kohdunkaula, jotka sitten tutkitaan laboratoriossa poikkeavuuksia.

Diagnoosi

Papa-koe voi havaita poikkeavia soluja kohdunkaulassa, kuten syövän soluja ja soluja, jotka osoittavat muutoksia, jotka lisäävät riskiä kohdunkaulan syövän.

näyttämöllepano

Jos kohdunkaulan syöpä epäillään, lääkäri todennäköisesti aloittaa perusteellista tarkastelua kohdunkaula. Erityinen suurennuslasin väline (Kolposkooppi) käytetään epänormaaleja soluja.

Aikana colposcopic tutkimus, lääkäri todennäköisesti ottaa näyte kohdunkaulan soluja (biopsia) laboratoriokokeita. Saadakseen kudosta, lääkäri voi käyttää

Jos lyönti koepalan tai endoservikaalisia kaavinnan on huolestuttavaa, lääkäri voi suorittaa yhden seuraavista testeistä

Jos lääkärisi pitää teillä kohdunkaulan syöpä, sinun täytyy lisätestejä laajuuden määrittämiseksi (vaihe) oman syöpä. Syöpä lavalla on keskeinen tekijä päätettäessä hoidon.

Staging esitietovaatimuksena

Vaiheissa kohdunkaulan syöpä ovat

käydä lääkärin