diagnoosi

Määrittämään sopivimman hoito aivohalvaus, voit hätätilanteessa joukkue tarvitsee arvioida aivohalvauksen sinulla on ja alueet aivoissa vaikuttaa aivohalvauksen. Niiden on myös sulkea pois muita mahdollisia syitä oireita, kuten aivokasvain tai haittavaikutus. Lääkäri voi käyttää useita testejä määrittää aivohalvauksen, mukaan lukien

Lääkärintarkastus. Lääkäri kysyy tai perheenjäsen mitä oireita olet ollut ottaa, kun he alkoivat ja mitä olit tekemässä, kun he alkoivat. Lääkäri sitten arvioi, ovatko oireet ovat edelleen läsnä.

Lääkäri haluaa tietää mitä lääkkeitä otat ja onko olet kokenut mitään päävammoja. Sinulta kysytään henkilökohtaisia ​​ja suvussa sydänsairauksia, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö tai aivohalvaus.

Lääkäri tarkistaa verenpaineesi ja käyttää stetoskooppi kuunnella sydämesi ja kuunnella viuhahtava äänen (bruit) yli niskan (kaulavaltimon) valtimot, jotka voivat viitata ateroskleroosin. Lääkäri voi myös käyttää oftalmoskoopilla tarkistaa merkkejä pieniä kolesterolin kiteitä tai veritulppien verisuonissa takana silmäsi.

Sydämen ultraäänitutkimus. Sydämen ultraäänitutkimuksessa käyttää ääniaaltoja luoda yksityiskohtaisia ​​kuvia sydämesi. Sydämen ultraäänitutkimuksessa voi löytää lähde hyytymiä sydämessäsi, että ehkä kulkenut omasta sydämestä aivoihin ja aiheutti aivohalvaus.

Saatat olla transesofageaalinen sydämen ultraäänitutkimus. Tässä testissä, lääkäri lisää taipuisa putki pieni laite (anturi) liitetty osaksi kurkkuun ja alas putkeen, joka yhdistää takaisin suusi vatsaa (ruokatorvi). Koska ruokatorveen on suoraan takana sydämesi transesofageaalinen sydämen ultraäänitutkimus voi luoda selkeitä, yksityiskohtaisia ​​ultraääni kuvia sydämesi ja mahdolliset verihyytymiä.

käydä lääkärin