diagnoosi diabetes ja prediabetes

Diagnoosi Diabetes ja prediabetes

Mikä on diabetes?

Mikä on diabetes ?; Mikä on prediabetes ?; Miten diabetes ja prediabetes diagnosoitu ?; Ovat diabetes veriarvot aina tarkka ?; Diagnoosi raskausdiabetes; Kuka tulisi testata diabetes ja prediabetes ?; Body Mass Index (BMI); Mitä toimenpiteitä voivat viivästyttää tai estää tyypin 2 diabetesta ?; Miten diabetes hallitaan ?; Muistuttaa Muista;

Monet organisaatiot tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo Diabetes Disease Organisaatiot (PDF, 293 kt).

Diabetes on monimutkainen ryhmä sairauksia, joilla on erilaisia ​​syitä. Diabeetikoilla on korkea verensokeri, kutsutaan myös korkea verensokeri tai hyperglykemiaan.

Diabetes on sairaus, aineenvaihdunnan-miten keho käyttää sulavaa ruokaa energiaa. Ruoansulatuskanavan hajoaa hiilihydraatteja-sokereita ja tärkkelystä monissa elintarvikkeissa-glukoosiksi, eräänlaista sokeria, joka siirtyy verenkiertoon. Avulla insuliinihormonin, solujen koko kehon absorboimaan glukoosi ja käyttää sitä energiaa. Insuliini tehdään haima, elimen takana vatsaan. Koska verensokeri nousee aterian jälkeen, haima laukaistaan ​​vapauttaa insuliinia. Sisällä haima, klustereita soluja kutsutaan saarekkeiden sisältävät beetasolujen, jotka tekevät insuliini ja vapauttaa sen vereen.

Diabetes kehittyy, kun elimistö ei tuota riittävästi insuliinia tai ei pysty käyttämään insuliinia tehokkaasti, tai molempia. Tämän seurauksena glukoosia kerääntyy vereen sen sijaan, että imeytyy kehon solujen. Kehon solut ruokittu energiaa huolimatta korkea verensokeritaso.

Mikä on prediabetes?

Ajan myötä korkea verensokeri vahingot hermoja ja verisuonia, mikä johtaa komplikaatioihin kuten sydänsairaudet, aivohalvaus, munuaissairaus, sokeuteen, hammassairauksien, ja amputaatioita. Muut diabeteksen voivat olla lisääntynyt alttius muita sairauksia, menetys liikkuvuuden ikääntymiseen, masennus, ja raskaus ongelmia.

Tyypin 1 diabetes, aiemmalta nimeltään nuoruusiän diabetes, on yleensä diagnosoitiin ensimmäisen kerran lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Tämäntyyppisessä diabetes, beetasolujen haima ei enää tehdä insuliinia, koska elimistön immuunijärjestelmä on hyökännyt ja tuhosi ne .; Tyypin 2 diabetes, aiemmalta nimeltään aikuisiän diabetes, on yleisin diabeteksen. Noin 90-95 prosenttia ihmisistä, joilla on diabetes on tyypin 2 1 Ihmiset voivat kehittyä tyypin 2 diabetes iässä tahansa, jopa lapsuudessa, mutta tämän tyyppinen diabetes on useimmiten liittyy iällä. Tyypin 2 diabetes liittyy myös ylipainon, liikunnan puutteen, suvussa diabetesta, aiempi raskausdiabetes, ja tietyt etnisten ryhmien .; Tyypin 2 diabetes alkaa tavallisesti insuliiniresistenssi, ehto liittyy ylipaino, jossa lihas, maksa, ja rasvaa solut eivät käytä insuliinia oikein. Tämän seurauksena elimistö tarvitsee enemmän insuliinia auttaa glukoosia siirtymään soluihin, joita käytetään energian. Aluksi haima pysyy mukana tuomaa kysyntään tuottamalla enemmän insuliinia. Mutta aika, haimassa menettää kykynsä tuottaa riittävästi insuliinia vastauksena aterioita, ja veren glukoosipitoisuus nousee .; Raskausajan diabetes on tyypin diabetes, joka kehittää vain raskauden aikana .; Hormonit tuotettu raskauden aikana lisätä määrää insuliinin hallintaan tarvittavan veren glukoosipitoisuutta. Jos elimistö ei pysty täyttämään tätä lisääntynyt insuliinin tarvetta, naiset voivat kehittyä raskausdiabeteksen aikana loppuvaiheen Raskauden .; Raskausajan diabetes yleensä menee pois, kun vauva on syntynyt. Pian sen jälkeen raskauden, 5-10 prosenttia naisista raskausdiabetes on edelleen korkea verensokeritaso ja ovat diagnosoitu olevan diabetes, yleensä tyyppi 2. 1 Tutkimus on osoittanut, että elintapojen muutokset ja diabetes lääkitys, metformiini, voi vähentää tai viivästyttää riski tyypin 2 diabeteksen näitä naisia. Äitien lapsilla, joilla oli raskausdiabetes ovat myös suurempi todennäköisyys sairastua lihavuuden ja tyypin 2 diabetes, koska ne kasvavat .; Lisätietoa raskausdiabetes annetaan theernment terveydelle aihe, mitä minun tarvitsee tietää raskausdiabetes, tai soittamalla 1-800-860-8747.

Saarekkeet sisällä haima sisältävät beetasolujen, jotka tekevät insuliini ja vapauttaa sen vereen.

A1C testi, jota kutsutaan myös hemoglobiini A1c, HbA1c tai glykohemoglobiini testi; paasto plasman glukoosi (FPG) testi; suullinen glukoosi (OGTT)

Kolme päätyyppiä diabetes ovat tyypin 1, tyypin 2 ja raskausajan diabetes

Hormonit tuotettu raskauden aikana lisätä määrää insuliinin hallintaan tarvittavan veren glukoosipitoisuutta. Jos elimistö ei pysty täyttämään tätä lisääntynyt insuliinin tarvetta, naiset voivat kehittyä raskausdiabeteksen aikana myöhään raskauden vaiheissa.

Raskausajan diabetes yleensä menee pois, kun vauva on syntynyt. Pian sen jälkeen raskauden, 5-10 prosenttia naisista raskausdiabetes on edelleen korkea verensokeritaso ja ovat diagnosoitu olevan diabetes, yleensä tyyppi 2. 1 Tutkimus on osoittanut, että elintapojen muutokset ja diabetes lääkitys, metformiini, voi vähentää tai viivästyttää riski tyypin 2 diabeteksen näitä naisia. Äitien lapsilla, joilla oli raskausdiabetes ovat myös suurempi todennäköisyys sairastua lihavuuden ja tyypin 2 diabetes, koska ne kasvavat.

lisääntynyt virtsaaminen; lisääntynyt jano; selittämätön laihtuminen

Lisätietoa raskausdiabetes annetaan theernment terveydelle aihe, mitä minun tarvitsee tietää raskausdiabetes, tai soittamalla 1-800-860-8747.

sisällä tutkittavalle. Henkilön verensokeritaso normaalisti liikkuvat ylös ja alas riippuen ateriat, liikunta, sairaus-, ja stressi .; eri testeissä. Jokainen testi mittaa veren glukoosipitoisuutta eri tavalla .; samassa testissä. Vaikka samaa verinäyte toistuvasti mitataan samassa laboratoriossa, tulokset voivat vaihdella johtuen pieniä muutoksia lämpötilan, laitteiden tai näytteiden käsittely.

1 Kansallinen diabetes tilastojen raportti, 2014 Centers for Disease Control and Prevention verkkosivuilla. http://www./diabetes/data/statistics/2014statisticsreport.html. Päivitetty 13. kesäkuuta 2014. Accessed 16 kesäkuu 2014.

Monia muita diabeteksen olemassa, ja henkilö voi esiintyä ominaisuudet useamman kuin yhden tyyppisiä. Esimerkiksi piilevä autoimmuuni diabetes aikuisilla, ihmiset osoittavat merkkejä sekä tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes. Muunlaiset diabetes ovat ne aiheuttamia geneettisiä vaurioita, sairauksia, haima, ylimäärin tiettyjen hormonien, jotka johtuvat joidenkin sairauksia, lääkkeitä, jotka vähentävät insuliinin toimintaa, kemikaaleja, jotka tuhoavat beeta-solut, infektiot, harvinainen autoimmuunisairaudet ja geneettinen oireyhtymät, jotka liittyvät diabetes.

Lisätietoja muuntyyppisten diabetes annetaan theernment terveydelle aihe, diabeteksen syitä, tai soittamalla 1-800-860-8747.

Miten diabetes ja prediabetes diagnosoidaan?

Prediabetes on, kun veren glukoosipitoisuus on normaalia suurempi, mutta ei riittävän korkea diagnoosi diabetes. Prediabetes henkilöä on suurentunut riski sairastua tyypin 2 diabetekseen, sekä sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Monet ihmiset prediabetes kehittää tyypin 2 diabetes 10 vuoden kuluessa.

Kuitenkin vaatimaton laihtuminen ja kohtuullista liikuntaa voi auttaa ihmisiä, joilla prediabetes viiveellä tai estää tyypin 2 diabetes.

Verikokeet käytetään diagnoosin diabetes ja prediabetes koska varhain taudin tyypin 2 diabetes voi olla mitään oireita. Kaikki diabetes verikokeet joihin liittyvät piirustus verta terveydenhuollon tarjoaja toimistossa tai kaupallinen laitos ja lähettää näyte laboratorioon analysoitavaksi. Lab analyysi verta tarvitaan varmistamaan testitulokset ovat tarkkoja. Glukoosi mittalaitteita käytetään terveydenhuollon tarjoaja toimistossa, kuten sormi-stick laitteita, eivät ole riittävän tarkka diagnoosi, vaan voidaan käyttää nopeasti indikaattorina korkea verensokeri.

Testaus mahdollistaa terveydenhuollon tarjoajat löytää ja diabeteksen hoitoon ennen komplikaatioita esiintyy ja löytää ja hoitaa prediabetes, jotka voivat viivästyttää tai estää tyypin 2 diabeteksen kehittymisen.

Mikä tahansa seuraavista testeistä voidaan käyttää diagnoosin: *

Toinen verikoe, satunnainen plasman glukoosipitoisuuden (RPG) testi, käytetään joskus diagnosoida diabetes aikana säännöllisen terveyden lääkärintarkastus. Jos RPG mittaa 200 milligrammaa per desilitra tai yläpuolella, ja yksittäiset näyttää myös oireita diabetes, niin terveydenhuollon tarjoaja voi diagnosoida diabetes.

Diabeteksen oireet sisältävät

Muita oireita voivat olla väsymys, näön hämärtyminen, lisääntynyt nälkä, ja haavaumia, jotka eivät parane.

Jokainen testi diagnosoida diabetes vaatii vahvistusta toisen mittauksen ellei selkeitä oireita diabetes olemassa.

Seuraavassa taulukossa esitetään verikoe tasot diagnosointiin diabeteksen nonpregnant aikuisille ja diagnoosi prediabetes.

Lähde: Mukautettu American Diabetes Association. Standardit lääketieteellisen hoidon diabetekseen 2012. Diabetes Care. 2012,35 (Supp 1): S12, taulukko 2.

Ovat diabetes veriarvot aina tarkka?

A1C testiä käytetään havaitsemaan tyypin 2 diabeteksen ja prediabetes mutta ei suositella diagnosointiin tyypin 1 diabetes tai raskausdiabetes. A1C testi on verikoe, joka kuvaa keskimääräistä henkilön veren glukoosipitoisuus aikana viimeisten 3 kuukauden ja ei näytä päivittäin vaihtelee. A1C testi on helpompaa potilaille kuin perinteiset glukoosia testit, koska se ei vaadi paastoa ja voidaan suorittaa milloin tahansa aikaan päivästä.

liikunnan puutteesta; vanhempi, veli tai sisar, joilla on diabetes; perhetausta että on Afrikkalainen amerikkalainen, Alaska Native, American Indian, Aasian American, Hispanic / Latino, tai Tyynenmeren saarilta American; historia synnyttää ainakin yksi vauva painaa yli 9 kiloa; historia raskausdiabetes; korkea verenpaine-140/90 mmHg tai korkeamman tai diagnosoitu korkea verenpaine; HDL- tai HDL, kolesterolia “hyvä” kolesteroli-tason alle 35 mg / dl tai triglyseridiarvo yli 250 mg / dl; munasarjojen monirakkulatauti, jota kutsutaan myös PCOS; prediabetes-A1C tasolle 5,7-6,4 prosenttiin, joka on FPG testitulos 100-125 mg / dl, mikä osoittaa IFG tai 2 tunnin OGTT tulos 140-199 mg / dl, mikä osoittaa IGT; acanthosis nigricans, ehto liittyy insuliiniresistenssiin ja ominaista tumma, samettinen ihottuma kaulassa tai kainaloihin; historia verisuonisairauksien-sairauksiin sydämeen ja verisuoniin

paikka mittanauha ympärillä paljas vatsa yläpuolella lonkkaluun; varmista, että nauha on tiukalla, mutta ei kaivaa ihoon ja on yhdensuuntainen lattian; rentoutua, hengittää, ja mitata

ylipainoisia tai lihavia ja on muita riskitekijöitä, kuten suvussa diabetesta; Yli 10 vuoden ikään tai ovat jo käyneet läpi murrosiän

löytää henkilön korkeus vasemmanpuoleisessa sarakkeessa; liikkua rivi löytää numeron lähimpänä henkilön painon; löytää numero yläreunassa sarakkeen

Olenko at Risk tyypin 2 diabeteksen ?; Diabetes Prevention Program (DPP); Insuliiniresistenssi ja prediabetes

A1C testitulos ilmoitetaan prosentteina. Mitä suurempi prosenttiluku, sitä korkeampi henkilön veren glukoosipitoisuus on ollut. Normaali A1C on alle 5,7 prosenttia.

Diagnoosi raskausdiabetes

A1C on 5,7-6,4 prosenttia osoittaa prediabetes. Ihmiset diagnosoitu prediabetes voidaan testata uudelleen 1 vuoden ajan. Ihmiset, joilla A1C alle 5,7 prosenttia maystill olla vaarassa diabeteksen riippuen on muita ominaisuuksia, jotka ne vaarantaa, joka tunnetaan myös riskitekijöitä. Ihmiset, joilla A1C yli 6,0 prosenttia olisi harkittava erittäin suuri riski sairastua diabetekseen. Taso 6,5 prosenttia tai yli henkilöä on diabetes.

Mitä minun tulee tietää Diabetes lääkkeitä; Mitä minun tulee tietää Syöminen ja Diabetes; Opas Diabetes: tyypin 1 ja tyypin 2

Testit käytetään diagnosointiin diabeteksen ja prediabetes sisältävät A1C testi-tyypin 2 diabeteksen ja prediabetes the paastoverensokerin (FPG) testi, ja suullinen glukoosin (OGTT). Toinen verikoe, satunnainen plasman glukoosipitoisuuden (RPG) testi, käytetään joskus diagnosoida diabeteksen oireiden aikana aikana säännöllinen terveyden checkup .; Jokainen ikä 45 tai vanhempi pitäisi harkita saada testattu diabetes tai prediabetes. Ihmiset alle 45 pitäisi harkita testaus jotka ovat ylipainoisia tai lihavia ja yksi tai useampia muita riskitekijöitä diabeteksen .; Jos testien tulokset ovat normaaleja, testaus on toistettava vähintään 3 vuoden välein. Terveydenhuollon tarjoajat voivat suositella useammin testaus riippuen alustavia tuloksia ja riskitilannetta .; Ihmiset, joiden testitulokset osoittavat niillä prediabetes voidaan testata uudelleen 1 vuosi ja pitäisi ryhtyä toimenpiteisiin estääkseen tai viivästyminen tyypin 2 diabetes .; Monet ihmiset prediabetes kehittää tyypin 2 diabetes 10 vuoden kuluessa .; Vaatimaton laihtuminen ja kohtuullista liikuntaa voi auttaa ihmisiä, joilla prediabetes viiveellä tai estää tyypin 2 diabetes.

Laboratoriokokeista. Kun A1C testillä diagnosointiin, verinäyte tulee lähetetään laboratorioon käyttäen menetelmää, joka on sertifioitu NGSP varmistaa tulokset ovat standardoituja. Verinäytteet analysoitiin terveydenhuollon tarjoaja toimisto, joka tunnetaan point-of-care testejä, ei ole standardoitu diagnosoinnissa diabetes.

Epänormaali tulokset. A1C testi voi olla epäluotettavia diagnosointiin tai seurantaan diabeteksen ihmiset tietyin edellytyksin tiedetään häiritsevän tuloksiin. Häiriöitä on syytä epäillä, jos A1C tulokset näyttävät hyvin erilainen tulokset verensokerin. Ihmiset Afrikkalainen, Välimeren, tai Kaakkois-Aasian syntyperän tai ihmiset perheenjäsenten on sirppisoluanemia tai talassemia ovat erityisesti vaarassa häiriöitä.

Kuitenkin, etteivät kaikki A1C testit ovat epäluotettavia ihmisiä, joilla on näitä sairauksia. NGSP tietoja, jotka A1C testit tarkoituksenmukaista käyttää tietyntyyppisiä häiriöitä ja yksityiskohtia mitään ongelmia A1C testi www.ngsp.org.

Väärät A1C testitulokset voi esiintyä myös ihmisiä, joilla on muita ongelmia, jotka vaikuttavat niiden verta tai hemoglobiini kuten krooninen munuaissairaus, maksasairaus, tai anemia.

Lisätietoja rajoituksista A1C testi ja eri sirppisoluanemia annetaan theernment terveydelle aihe, ihmisille Afrikkalainen, Välimeren, tai Kaakkois-Aasian Heritage: Tärkeitä tietoja Diabetes verikokeita, tai soittamalla 1-800-860- 8747.

Vuonna Aiemmin A1C testiä käytettiin seuraamaan verensokeria mutta ei diagnoosia. A1C testi on nyt standardoitu, ja vuonna 2009, kansainvälinen asiantuntijakomitea suositteli sitä voidaan käyttää diagnoosin tyypin 2 diabeteksen ja prediabetes. 2

Kuka tulisi testata diabetes ja prediabetes?

Lisätietoja A1C testi annetaan theernment terveydelle aihe, The A1C Test ja diabetes, tai soittamalla 1-800-860-8747.

Body Mass Index (BMI)

FPG testiä käytetään havaitsemaan diabeteksen ja prediabetes. FPG testi on yleisin käytetty testi diagnosoinnissa diabetes, koska se on helpompaa kuin OGTT ja halvempaa. FPG testi mittaa verensokeria henkilö, joka on paastonneet vähintään 8 tuntia ja on luotettavin, kun sitä annetaan aamulla.

Ihmiset, joilla paastoglukoositaso 100- 125 mg / dl on heikentynyt paasto glukoosi (IFG), tai prediabetes. Taso 126 mg / dl tai yli, varmistaa toistamalla testi toinen päivä, tarkoitetaan henkilöä on diabetes.

Mitä toimenpiteitä voivat viivästyttää tai estää tyypin 2 diabetes?

OGTT voidaan diagnosoida diabetes, prediabetes, ja raskausdiabetes. Tutkimukset ovat osoittaneet, että OGTT on herkempi kuin FPG testi, mutta se on vähemmän kätevä antaa. Kun käytettiin testaamaan diabetes tai prediabetes, OGTT mittaa verensokerin jälkeen, kun henkilö paastoaa vähintään 8 tuntia ja 2 tuntia sen jälkeen, kun henkilö juo nestettä, joka sisälsi 75 grammaa glukoosia liuotetaan veteen.

Miten diabetes hallitaan?

Jos 2 tunnin verensokerin taso on välillä 140 ja 199 mg / dl, henkilö on eräänlainen prediabetes kutsutaan heikentynyt glukoosinsieto (IGT). Jos vahvistettu toinen testi, 2 tunnin glukoosin taso 200 mg / dl tai yli henkilöä on diabetes.

Kaikki laboratoriokokeiden tulokset voivat vaihdella päivästä toiseen ja testi testi. Tulokset voivat vaihdella

Vaikka kaikki nämä testit voidaan käyttää osoittamaan diabetes, joillakin ihmisillä yhdessä näyttä diagnoosi diabeteksen kun toinen testi ei. Henkilöt, joilla on erilaiset testin tulokset voivat olla varhaisessa vaiheessa tauti, jossa verensokeritaso ei ole kohonnut niin korkealle osoittamaan jokaisen testin.

Terveydenhuollon tarjoajat toteuttavat kaikki nämä vaihtelut huomioon harkittaessa testitulokset ja toista laboratoriotestien vahvistusta. Diabetes kehittyy ajan mittaan, joten vaikka vaihtelua testitulokset, terveydenhuollon tarjoajat voivat kertoa, kun yleinen veren glukoosipitoisuus tule liian korkeaksi.

Lisätietoa vaihtelua diabeteksen veriarvot annetaan theernment terveydelle aihe, The A1C Test ja diabetes, tai soittamalla 1-800-860-8747.

Muistuttaa Muista

Terveydenhuollon tarjoajat testi raskausdiabetes käyttäen OGTT. Naiset voidaan testata aikana ensimmäinen vierailu terveydenhuollon tarjoaja jälkeen raskautta tai on 24. 28 viikon raskauden riippuen niiden riskitekijöiden ja oireita. Naiset todettiin diabetes on ensimmäinen vierailu terveydenhuollon tarjoaja jälkeen raskautta voidaan diagnosoitu tyypin 2 diabetes.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että raskausdiabetes voi aiheuttaa komplikaatioita äidille ja vauvalle. Kansainvälinen, monikeskustutkimus, hyperglykemiaa ja haitalliset Raskaus tulos (Hapo) tutkimus osoitti, että mitä suurempi raskaana olevan naisen verensokeri on, sitä suurempi hänen Raskauden komplikaatioita. Hapo Tutkijat havaitsivat, että Raskausajan voi esiintyä veren glukoosipitoisuus, jotka olivat kerran pidetään normaalina.

Tulosten perusteella on Hapo tutkimuksen, uudet suuntaviivat diagnoosin raskausdiabeteksen suositellut International Association of Diabetes ja raskaus Opintoryhmät vuonna 2011. Tähän mennessä uudet suuntaviivat on hyväksytty American Diabetes Association (ADA) 3 mutta ei American College of Synnytyslääkärit ja Gynecologists (ACOG) 4 tai muiden lääketieteellisten järjestöjen. Tutkijat arvioivat, nämä uudet suuntaviivat, jos laajalti hyväksytty, suhteellinen osuus kasvaa raskaana olevien naisten diagnosoitu raskausdiabetes lähes 18 prosenttia. 5

Sekä ADA ja ACOG ohjeita käyttäen OGTT diagnosoinnissa raskausdiabetes on esitetty seuraavissa taulukoissa.

Lisätietoa hoitoon raskausdiabetes annetaan theernment terveydelle aihe, mitä minun tarvitsee tietää raskausdiabetes, tai soittamalla 1-800-860-8747.

Aikuiset, raskaana olevat naiset, lapset ja teini pitäisi testata diabeteksen ja prediabetes mukaan niiden riskitekijöitä.

Jokainen ikä 45 tai vanhempi pitäisi harkita saada testattu diabetes tai prediabetes. Testaus on suositeltavaa henkilöille yli 45-vuotiaana, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia. Ihmiset alle 45 pitäisi harkita testaus jotka ovat ylipainoisia tai lihavia *** ja on yksi tai useampi seuraavista riskitekijöistä

Lisäksi paino, sijainti liikaa rasvaa kehossa voi olla tärkeä. Vyötärö mittaus 40 tuumaa tai enemmän miehille ja 35 tuumaa tai enemmän naisille liittyy insuliiniresistenssiä ja lisää henkilön riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka henkilön painoindeksi (BMI) kuuluu normaalin rajoissa.

Mitata vyötärö, henkilö olisi

Lähde: www.

Jos testien tulokset ovat normaaleja, testaus on toistettava vähintään 3 vuoden välein. Terveydenhuollon tarjoajat voivat suositella useammin testaus riippuen alustavia tuloksia ja riskien tila. Ihmiset, joiden testitulokset osoittavat niillä prediabetes voidaan testata uudelleen 1 vuosi ja pitäisi ryhtyä toimenpiteisiin estääkseen tai viivästyminen tyypin 2 diabetes.

Kaikki raskaana olevat naiset, joilla on riski sairastua tyypin 2 diabetekseen tulee testata käyttämällä standardeja diabetes verikokeiden aikana ensimmäinen vierailu terveydenhuollon tarjoaja raskauden aikana nähdä, jos heillä oli diagnosoimattoman diabetes ennen raskautta. Sen jälkeen, raskaana olevien naisten tulisi testata raskausdiabetes välillä 24 ja 28 viikkoa raskauden käyttäen OGTT.

Naiset, jotka kehittävät raskausdiabetes pitäisi myös seuranta testaus 6-12 viikkoa sen jälkeen, kun vauva on syntynyt selvittää, jos heillä on tyypin 2 diabetes tai prediabetes. Jos testien tulokset ovat normaaleja, testaus on toistettava vähintään 3 vuoden välein. Verensokerin testit, eikä A1C testi, tulisi käyttää testaamiseen 12 viikon kuluessa toimituksen.

Tyypin 2 diabetes on yleistynyt lasten ja teini-iässä. Lapset ovat suuri riski sairastua tyypin 2 diabetekseen ja pitäisi testata, jos ne ovat

Painoindeksi on mittaamiseksi painon suhteessa korkeuteen aikuisille ikä 20 tai vanhempi. Jos haluat käyttää kaavion

Numero huipulla sarake on henkilön BMI. Sanat yläpuolella BMI numero ilmoittaa, onko henkilö on normaalipainoinen, ylipainoisia tai liikalihavia. Ihmiset, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia tulisi harkita puhut terveydenhuollon tarjoaja tapoja laihtua ja vähentää riskiä sairastua diabetekseen.

BMI on tiettyjä rajoituksia. BMI voi yliarvioida rasvaa urheilijoita ja muita, jotka ovat lihaksikas ja aliarvioida rasvaa iäkkäiden ja muita, jotka ovat menettäneet lihas.

BMI lasten ja nuorten on määritetty perustuen ikä, pituus, paino ja sukupuoli. theernment () on tietoa BMI lasten ja teini-ikäiset, kuten BMI laskin, kello www./nccdphp/dnpa/bmi. Sivuilla on myös BMI laskin aikuisille.

BMI laskin theernment tus) on saatavilla www.nhlbiernment / terveys / koulutus / lose_wt / BMI / bmicalc.htm. Theernment on myös ilmainen älypuhelin sovellus laskettaessa BMI. Ihmiset voivat hakea “Oma BMI Calculator” heidän puhelimensa löytää sovelluksen. Sovellus on myös linkkejä tietoa vaiheita ihmiset voivat tuoda BMI osaksi terve alue.

Jos tulostin-versio tästä taulukosta, käytä pdf (PDF, 70 kt).

Merkittävä tutkimus tutkimuksessa Diabetes Prevention Program (DPP), osoitti, että ihmiset, joilla prediabetes pystyivät huomattavasti vähentää riskiä sairastua diabetekseen tutkimuksen aikana menettää 5-7 prosenttia painostaan ​​kautta ruokavalion muutokset ja liikunnan lisääminen.

Koehenkilöt noudattivat vähärasvainen, vähäkalorista ruokavaliota ja harjoittaa säännöllistä liikuntaa, kuten kävely reippaasti viisi kertaa viikossa 30 minuuttia. Nämä strategiat toiminut hyvin sekä miehille että naisille kaikissa rotua ja etnistä ryhmää, mutta olivat erityisen tehokkaita osallistujien ikä 60 ja vanhemmat. Seurantatutkimus tutkimuksessa Diabetes Prevention Program Outcomes Study (DPPOS), osoitti laihdutus ja ovat fyysisesti aktiivisia tarjota pysyviä tuloksia. Kymmenen vuotta DPP, vaatimaton laihtuminen viivästyneen tyypin 2 diabetes keskimäärin 4 vuotta.

Diabetes lääkitys metformiinia myös alentaa riskiä tyypin 2 diabeteksen ihmiset prediabetes, varsinkin ne, jotka ovat nuorempia ja raskaampia ja naisilla, joilla on ollut raskausdiabetes. DPPOS osoitti, että metformiini viivästyneen tyypin 2 diabetes on 2 vuotta. Korkean riskin henkilöiden pitäisi kysyä heidän terveydenhuollon tarjoaja, jos ne olisi toteutettava metformiinia estämään tyypin 2 diabetes. Metformiini on lääkitystä, joka tekee insuliini työ paremmin ja voi vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen.

Lisätietoja insuliiniresistenssiä, DPP, tai miten alentaa riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen annetaan theernment terveyteen liittyvistä aiheista

Lisätietoja DPP, rahoitetaan underernment kliinisen tutkimuksen numero NCT00004992 ja DPPOS, rahoitetaan underernment kliinisen tutkimuksen numero NCT00038727, löytyy www.bsc.gwu.edu/dpp.

Osana pienin askelin, Big Rewards kampanja, National Diabetes Education Program (NDEP) tarjoaa useita kirjasia on estää tyypin 2 diabeteksen sekä tiedot tavoitteiden asettaminen, seuraamalla edistymistä, toteuttamalla kävely ohjelma, ja löytää lisäresursseja. Nämä materiaalit ovat saatavilla www.ndepernment tai soittamalla NDEP at 1-888-693-NDEP (1-888-693-6337).

Ihmiset voivat hallita diabetesta kanssa aterian suunnittelu, liikunta, ja tarvittaessa lääkitys. Lisätietoa huolehtiminen tyypin 1 tai tyypin 2 diabetes annetaan theernment terveyteen liittyvistä aiheista

Nämä NDIC julkaisut ovat saatavilla osoitteessa http: //wwwernmenternment/health-information/health-topics/Diabetes/Pages/default.aspx tai soittamalla 1-800-860-8747.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Tämä tieto voi sisältää sisältöä lääkkeitä ja, kun otetaan määrätty, olosuhteet he kohtelevat. Kun valmis, tämä sisältö sisältyi uusimmat tiedot saatavilla. Päivityksiä tai kysyttävää lääkkeitä, ota yhteyttä Yhdysvaltain Food and Drug Administration maksuton 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) tai käy wwwernment. Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

Theernment kiittää; David Harlan, M. D., tus

kesäkuu 2014