diagnoosi – lapsuusiän astma

Allergia testit allergista astmaa

Astma voi olla vaikea diagnosoida. Lapsesi lääkäri harkitsee luonne ja tiheys oireita ja voivat käyttää testejä sulkea pois muita ehtoja ja tunnistaa todennäköisin syy hänen oireita.

Useat lapsuuden olosuhteet voivat olla samankaltaisia ​​oireita aiheuttamat astma. Jotta asiat monimutkaisempi, nämä ehdot myös yleisesti yhteistyössä esiintyä astma. Joten lapsesi lääkäri tulee onko lapsesi oireet johtuvat astma, muita ehtoja kuin astma, tai molemmat astma ja toinen ehto.

Jotkut olosuhteet, jotka voivat aiheuttaa astman kaltaisia ​​oireita ovat

Lääkäri kysyy yksityiskohtainen kuvaus lapsen oireet ja terveyteen. Lapsesi voi myös lääketieteelliset testit.

Jos epäilet lapsella on astma, on tärkeää nähdä lääkäriin mahdollisimman pian. Varhainen diagnoosi ja asianmukainen hoito voi estää häiriöt arkipäivän toimissa kuten uni, leikkiä, urheilu ja koulu. Se voi myös estää vaarallisia tai hengenvaarallisia astmakohtauksia.

Käytettäväksi alle ikä 3, joilla on astman oireita, lääkäri voi käyttää odottaa ja katsoa -lähestymistapa. Tämä johtuu siitä, että pitkän aikavälin vaikutuksia astman lääkitystä imeväisten ja pikkulasten eivät ole selkeitä. Jos lapsi tai lapsi on usein tai vaikeaa hengityksen vinkumista jaksot, lääkitys voidaan määrätä nähdä, jos se parantaa oireita.

Jos lapsi näyttää astma, joka laukaisee allergioita, lääkäri voi haluta tehdä allergia ihotestauksen. Aikana ihotestiä, iho on pystyt otteita yhteisten allergiaa aiheuttavia aineita, kuten eläinten hilse, multaa tai pölypunkit, ja havaittu merkkejä allergisen reaktion.

Lapset, joilla on ihosairauksia tai jotka käyttävät antihistamiinit saattavat hyötyä allergia verikokeita, pikemmin kuin allergia ihotestejä.