diagnoosi – lievä kognitiivinen heikentyminen

Ei ole mitään erityistä testi vahvistaa diagnoosi lievä kognitiivinen heikentyminen (MCI). Lääkäri päättää, onko MCI on todennäköisin syy oireesi tietojen perusteella annat ja tulokset eri kokeiden, jotka voivat auttaa selvittämään diagnoosin.

neurologiset tentti

laboratoriotestit

Monet lääkärit diagnosoida MCI perustuu seuraaviin kriteereihin kehittänyt kansainvälinen asiantuntijapaneeli

Osana fyysisen tentti, lääkäri voi suorittaa tiettyjä testejä, jotka osoittavat, kuinka hyvin aivojen ja hermoston toimivat. Nämä testit voivat auttaa havaitsemaan neurologisia oireita Parkinsonin taudin, aivohalvauksia, kasvaimia tai muita sairauksia, jotka voivat heikentää muistia sekä fyysistä toimintakykyä. Neurologinen tentti voi testata

aivokuvantamismenetelmien

Verikokeet voi auttaa sulkea pois fyysisiä ongelmia, jotka voivat vaikuttaa muistia, kuten B12-vitamiinia puutos tai kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Mielentilan testaus

Lääkäri voi määrätä MRI tai CT tarkistaa näyttöä aivokasvain, aivohalvaus tai verenvuotoa.

Lyhytmuotoja psyykkisen tilan testaus voidaan suorittaa noin 10 minuutissa. Testauksessa lääkärit pyytää ihmisiä tekemään useita erityisiä tehtäviä ja useita asioita, kuten nimeämällä nykyinen päivämäärä tai kirjallisen ohjeen.

Pidemmät muotoja neuropsykologisissa testaus voi olla lisätietoja henkistä toimintaa verrattuna muihin “samanikäisiä ja koulutustaso. Nämä testit voivat myös auttaa tunnistamaan kuvioita muutoksen jotka tarjoavat vihjeitä perimmäinen syy oireita.