diagnoosi – maksasyövän

maksabiopsian

maksabiopsian

Maksabiopsian menettely poistaa pienen näytteen maksakudosta laboratoriokokeita. Maksabiopsian yleisesti suoritetaan työntämällä ohut neula ihon läpi ja osaksi maksassa.

Testit ja menettelyt diagnosoida maksasyöpä sisältävät

Poistaminen näyte maksakudosta testaukseen. Lääkäri voi suositella poistamalla pala maksakudosta laboratoriotutkimuksia varten, jotta lopullisen diagnoosin maksasyövän.

Aikana maksabiopsiassa lääkäri lisää ohut neula ihon läpi ja osaksi maksan saamiseksi kudosnäytteestä. Laboratoriossa lääkärit tutkia kudos mikroskoopilla etsiä syöpäsoluja. Maksabiopsia kantaa vuotoriski, mustelmia ja infektio.

Diagnosointi maksasyövän

Kun maksasyövän on diagnosoitu, lääkäri toimii laajuuden määrittämiseksi (vaihe) syöpä. Välivarastointi testit auttaa määrittämään koko ja sijainti syöpä ja onko se levinnyt. Kuvantamistutkimuksissa käytetään vaiheessa maksasyövän kuuluu virtamuuntaja, MRIs ja luuston kuvauksissa.

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä pysähdyspaikkojen maksasyövän. Yhdessä menetelmässä käytetään roomalaisin numeroin I-IV, ja toinen käyttää kirjaimia A D. Lääkäri käyttää syöpä lavalla määrittää hoitovaihtoehdoista ja ennustetta. Vaihe IV ja vaihe D osoittavat pisimmällä maksasyövän pahin ennuste.

Laajuuden määrittämiseksi maksasyövän