dibukaiini paikallisesti

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Käyttää dibukaiini

Kemiallinen luokka: Amino Amidi

Dibukaiini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan ajankohtaisista paikallispuudutteiden. Vaimentumistaan ​​hermopäätteitä ihossa. dibukaiini ei aiheuta tajuttomuuden kuin yleisanesteetit tehdä, kun käytetään leikkausta.

dibukaiini on saatavilla ilman reseptiä, mutta lääkäri voi olla erityisiä ohjeita asianmukaisesta käytöstä ja annoksen oman lääketieteellinen ongelma.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä dibukaiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio dibukaiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille dibukaiini ei ole tehty lapsipotilailla. Kuitenkin lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta tämän lääkityksen lapsilla ei ole odotettavissa.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille dibukaiini iäkkäillä potilailla.

Ennen dibukaiini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön dibukaiini. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä dibukaiini täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan tai ohjeiden pakkauksessa ohjeet. Älä käytä sitä muusta syystä ensin lääkärin kanssa. dibukaiini voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, jos sitä käytetään liikaa, koska enemmän se imeytyy kehoon ihon läpi.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen käyttöä ja sen jälkeen dibukaiini.

Ellei toisin ohjannut lääkäriltä, ​​eivät koske dibukaiini avata haavat, palovammat, mutkainen tai tulehtunut iho.

dibukaiini tulisi käyttää vain ongelmien hoitoa lääkärin tai luetellut edellytykset paketin suuntiin. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä. dibukaiini ei pitäisi käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai vakavia ongelmia, kuten vakavia palovammoja.

Varo saa mitään dibukaiini nenässä, suussa, ja erityisesti silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavia silmä-ärsytystä. Jos jokin lääke ei saa näillä alueilla, pese alue vedellä vähintään 15 minuutin ajan ja tarkistaa lääkäriltä heti.

Annoksen dibukaiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta dibukaiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää dibukaiini, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos tila ei parane 7 vuorokauden kuluessa tai jos siitä tulee huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Levittämisen jälkeen dibukaiini iholle lapsesi, katsella lapsi huolellisesti varmistaa, että hän ei saa mitään lääkettä silmiin tai suuhun. Dibukaiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, etenkin lapsille, jos se saa suuhun ja niellään.

Lopeta dibukaiini ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, kirvelyä, pistelyä, turvotusta tai ärsytystä ihoa.

Oikea käyttö dibukaiini

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueille.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Varotoimet Vaikka käyttäminen dibukaiini

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Peräpukamat lidokaiini ajankohtainen, hydrokortisonia ajankohtainen, fenyyliefriini ajankohtainen, Proctozone HC, Anusol-HC

Paikallispuudutus lidokaiini oftalmiseen, Lidoderm, kokaiini ajankohtainen, bupivakaiini

Anal Kutina lidokaiini ajankohtainen, hydrokortisonia ajankohtainen, fenyyliefriini ajankohtainen, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC

Burns, ulkoinen lidokaiini ajankohtainen, vankomysiini, gentamysiini, tobramysiini, Silvadene, albumiini ihmisen

dibukaiini Side Effects

dibukaiini ajankohtainen