dietyylitoluamidi (paikallista reittiä) kuvaus ja tuotenimiä

Dietyylitoluamidi on hyönteiskarkotteella käytetään pitämään hyönteiset poissa. Tämä tuote tehoaa hyttysiä, puree kärpäsiä (hyttysiä, hiekkasääskiä, ​​hirvikärpäset, vakaa kärpäsiä, mäkärät), punkkeja, sato punkit ja kirput.

Dietyylitoluamidi on saatavilla ilman reseptiä.

allergiat

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Lapset voivat olla suurentunut riski sivuvaikutusten vuoksi lisääntynyt imeytyminen dietyylitoluamidi läpi ihonsa. Käytä vain tuotteita, jotka ovat pieniä määriä dietyylitoluamidi ja soveltaa sitä säästeliäästi paljaan ihon lapsia.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

pediatrinen

Dietyylitoluamidi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Turvallisen ja tehokkaan käytön, lue ohjeet etiketissä ennen minkään dietyylitoluamidi sisältäviä valmisteita.

Muut vuorovaikutukset

Käyttää tuotetta, joka sisältää pieniä määriä (alle 30%) dietyylitoluamidi ja soveltaa sitä säästeliäästi. Käytä vain riitä kattamaan altistuvat ala (t) ihon. Yksi sovellus käyttää tuotetta, joka sisältää pieniä määriä dietyylitoluamidi kestää noin 4-8 tuntia.

annostelu

varastointi

Jos haet tämä tuote naamasi, pidä se poissa silmistä, huulet, tai sisällä nenän. Jos vahingossa saada silmiin tai päälle huulet tai sisällä nenän, huuhtele nämä alueet runsaalla vedellä. Tarkista lääkäriltä, ​​jos ärsytys, erityisesti silmät, jatkuu. Jos käytössä aerosolin tai spray muodossa, älä suihkuta suoraan naamasi. Sen sijaan, spray kämmenelle ja hiero hylkivä, levittää sitä varovasti naamasi.

Älä käytä tätä tuotetta haavoja tai ärtynyt tai rikkoutunut iho. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä ihon läpi ja mahdollisuus ei-toivottuja vaikutuksia. Levitä säästeliäästi iholle taittuu koska lisääntynyt ärsytys on todennäköisempi näillä alueilla.

Käytettävä pitkät hihat ja pitkät housut mahdollisuuksien ja soveltaa hylkivä vaatteita (paitoja, housuja, sukkia, ja hatut) sijasta ihoa vähentää altistumista ihon dietyylitoluamidi. Älä käytä sitä vaatteiden alle. (Dietyylitoluamidi ei vahingoita vaate, kuten puuvillaa, villaa, tai nailonista. Kuitenkin, se voi vahingoittaa asetaatti, raion, elastaania, tai jokin muu synteettiset materiaalit.) Pestään käsiteltiin vaatteet käytön jälkeen, tai kun suojelua ei enää tarvita.

Lue etiketti huolellisesti nähdä, jos tuote sisältää alkoholia. Alkoholi on tulenarkaa ja voi syttyä palamaan. Älä käytä tuotteita, jotka sisältävät alkoholia tulen läheisyydessä tai avotulesta kun tupakointi. Älä myöskään tupakoi jälkeen soveltamalla yhtä näistä tuotteista eivätkä altista käsitelty iho tulipalon tai avotulta kunnes dietyylitoluamidi iholla on täysin kuiva. Lisäksi pitää käsitelty vaatteet pois tulelta, avotulesta tai savua.

Älä pidä hylkivä iholla pidempään kuin on tarpeen. Kun sitä ei tarvita, tai kun palaat sisätiloissa, pese käsitelty iho saippualla ja vedellä.

Älä käytä tuotetta tai lähellä huonekaluja, muovit, kello kiteitä, nahka, maalattuja tai lakattuja pintoja, kuten autojen, koska dietyylitoluamidi voi vahingoittaa näitä materiaaleja.

Jos haluat käyttää nestemäisiä tai voidetta muotoja dietyylitoluamidi

Jos haluat käyttää paikallisesti aerosoli tai paikallisesti suihke muotoja dietyylitoluamidi

Jos haluat käyttää kosteuspyyhe muotoa dietyylitoluamidi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä kylmässä. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Vältä hengittämästä dietyylitoluamidi.

Älä käytä tätä tuotetta käsiin pikkulapsille. Sen jälkeen soveltaa tätä tuotetta lasten ihon, katsella lasten huolellisesti varmistaa, että he eivät saa jonkin hylkivä silmiin tai suuhun. Älä levitä tuotetta alle vaipat. Lannistaa lapset nuolemaan sovellusalueen. Dietyylitoluamidi voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, etenkin lapsille, jos se joutuu suuhun tai niellään.

Jos olet sitä mieltä, että sivuvaikutus on tapahtunut levittämisen jälkeen tämän tuotteen, pese käsitellyn ihon ja tarkistaa lääkäriltä. Ota kontti dietyylitoluamidi teitä lääkäri nähdä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.