digoksiini (lihakseen, suonensisäisesti) kuvaus ja tuotenimiä

Digoksiini injektio annetaan yhdessä diureetti (veden pillereiden) ja angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä sydämen vajaatoiminnan hoitoon aikuisilla ja lapsilla. Sitä käytetään myös hoitoon aikuisilla eteisvärinä (sydämen rytmin ongelma).

Digoksiini kuuluu lääkeryhmään nimeltään sydänglykosidit. Sitä käytetään parantamaan lujuutta ja tehokkuutta sydämen, tai ohjata nopeuden ja rytmin syke. Tämä johtaa parempaan verenkiertoa ja vähentää käsien ja nilkkojen potilailla, joilla on sydämen ongelmia.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ratkaisu; Injektoitava

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille digoksiinin injektio hoitoon eteisvärinän lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

allergiat

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä digoksiinin injektion lapsilla sydämen vajaatoiminta. Kuitenkin imeväiset ovat todennäköisesti hyvin herkkiä vaikutuksille digoksiinin injektio, jotka voivat vaatia yksittäisen annoksen imeväisille Digoksiinia injektio.

pediatrinen

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä digoksiinin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai sydänvaivoja, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla digoksiinia injektio.

geriatrinen

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Muut vuorovaikutukset

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Muut sairaudet

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan yleensä laukaus lihakseen tai laskimoon.

Lääkäri voi antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, kunnes tilasi paranee, ja sitten voi kytkeä suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja jotta muutoksen annoksen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia. Lääkäri voi myös haluta voit seurata ja tallentaa verenpainetta ja sykettä päivittäin.

Tarkkaile merkkejä ja oireita, kun saat tätä lääkettä. Määrä tätä lääkettä tarvitaan, jotta suurin osa ihmisistä on hyvin lähellä määrää, jotka voivat aiheuttaa vakavia ongelmia yliannostuksen. Jotkut ennakkovaroituksen oireita yliannostuksen ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tai ongelmia näkemään. Muita yliannostuksen merkkejä ovat koron muutokset tai rytmin syke (tulossa epäsäännöllinen tai hidas), sydämentykytys (tunne paukuttavat rinnassa), tai pyörtyminen. Vuonna imeväisten ja pikkulasten, ennusmerkit yliannostuksen ovat koron muutokset ja rytmin syke. Lapset eivät näytä muita oireita heti aikuisia.

Lääkäri saattaa haluta voit tehdä lääkärin henkilökortti tai ranneke jossa todetaan, että saat tätä lääkettä.

Ennen ottaa testien, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.