dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia

Hengityslamaa ja kuolemia on raportoitu lapsilla seuraavissa nielurisojen tai Adenotomia. Nämä lapset oli osoittaa, ettei ultranopean metaboloivissa vuoksi CYP2D6 polymorfismi.

Käyttää dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia

Terapeuttinen luokka: Opioid / Salicylate, Aspirin yhdistelmä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Salicylate, Aspirin

Aspiriini käytetään lievittää kipua ja alentaa kuumetta potilailla. Aspiriini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan salisylaattien ja toimii immuunijärjestelmään vähentää tulehdusta. Se tunnetaan myös anti-inflammatorinen analgeetti. Kofeiini on keskushermostoa stimuloivia, jota käytetään kipulääkkeiden lisätä niiden vaikutusta. Sitä on myös käytetty migreenin päänsärkyä.

Kun dihydroko- käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta. Kuitenkin ihmiset, joilla on jatkuva kipu ei saisi päästää pelko riippuvuus pitää niitä käyttämästä huumausaineita lievittää niiden kipua. Mental riippuvuus (riippuvuus) ei ole todennäköistä, kun huumausaineet käytetään tähän tarkoitukseen. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia, jos hoito lopetetaan äkillisesti. Vaikeat peruuttaminen haittavaikutuksia voidaan yleensä estää asteittain vähentämällä annosta ajanjakson ajan ennen hoito lopetetaan kokonaan.

dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia, seuraava tulee harkita

Ennen dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio dihydrokodeiinia, aspiriinia ja kofeiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin yhdistelmän lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin yhdistelmän vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia yhdistelmä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät dihydrokodeiinia, aspiriinia ja kofeiinia, se on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin kanssa jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin kanssa tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota dihydrokodeiinia, aspiriinia ja kofeiinia vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä vaikutuksia kipulääkkeitä. Jos liikaa dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin otetaan pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Annoksen dihydrokodeiini, aspiriinin ja kofeiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö dihydrokodeiinia, aspiriinin ja kofeiinin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä käyttäessäsi dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muut reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään näistä lääkkeistä käyttäessäsi dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia.

dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiini voi olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiini voi aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit dihydrokodeiinia, aspiriinia ja kofeiinia ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Käyttämällä huumausaineet pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita käyttäessäsi dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia: hapan tai hapan vatsa, verinen tai musta, tervainen uloste, närästys, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, tai oksentelua verta tai materiaalia, joka näyttää kuten kahvia syistä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia

Jos olet käyttänyt dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia säännöllisesti useita viikkoja tai pidempään, älä muuta annosta tai yhtäkkiä lopeta sitä ilman lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään pahenemista kuntoa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten vatsa- tai vatsakipua, ahdistuneisuus, kuume, pahoinvointi, nuha, hikoilu, vapina, tai unihäiriöt.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

dihydrokodeiinia, aspiriini, ja kofeiinia Side Effects

aspiriini / kofeiini / dihydrokodeiinia

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu 3 Kohtalainen väärinkäytön riski

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli

 tai mennä liittyä aspiriini / kofeiini / dihydrokodeiinia tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.