Dilantin-30

Käyttää Dilantin-30

Terapeuttinen luokka: Antikonvulsanttisen

Kemiallinen luokka: hydantoiini (luokka)

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä fenytoiinin lapsilla.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille fenytoiinin geriatrisen potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annosta käyttäneillä potilailla fenytoiinia.

Ennen Dilantin-30

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fenytoiinia. Se ei voi olla spesifinen Dilantin-30. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tätä lääkettä voidaan käyttää muiden takavarikointia lääkkeitä. Pidä käyttäen kaikki takavarikon lääkkeet, ellei lääkäri käskee lopettamaan.

Älä muuta tuotemerkkejä tai annosteltavia fenytoiinin ensin lääkärin kanssa. Erilaisia ​​tuotteita ei ehkä toimi samalla tavalla. Jos täyttöpakkaus lääketieteen ja se näyttää erilaiselta, kysy apteekista.

Tabletti niellään kokonaisena tai pureskella huolellisesti ennen nielemistä yhdessä vesilasillisen.

Mittaa oraalisuspensio joissa on voimakas mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Huuhtele pumpun lusikalla tai kuppi vedellä jokaisen käytön jälkeen.

Jos saat letkuruokinnan valmisteita, on parasta ottaa tätä lääkettä ennen tai jälkeen ruokinta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö fenytoiinin

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä, kun sinun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja jotta muutoksen annoksen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet tai lapsesi ovat myös käyttämällä delavirdiini (Rescriptor®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Dilantin-30

Imusolmuke ongelmia voi esiintyä, kun lääkkeen käyttämisen. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi ovat turvoksissa, kivulias, tai tarjous imusolmukkeiden niskassa, kainalossa, nivusissa.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi vähitellen vähentää käytössä ennen lopettamista kokonaan.

Jos sinä tai lapsesi ilmaantuu ihottumaa, nokkosihottumaa tai allerginen reaktio tälle lääkkeelle, tarkistaa lääkäriltä mahdollisimman pian.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi kuume, ihottuma, turvonnut, kivulias, tai tarjous imusolmukkeiden kaulassa, kainalossa, nivusissa, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat tai keltainen silmien tai ihon tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Nämä voivat olla oireita vakava ja hengenvaarallinen sairaus nimeltä Drug Reaktio eosinofilia ja systeemisiä oireita (DRESS).

Tämä lääke voi aiheuttaa maksavaurioita. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon.

Fenytoiini voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Tämä lääke saattaa vähentää luun mineraalitiheys. Pieni luun mineraalitiheys voi aiheuttaa heikkoja luita tai osteoporoosi. Jos sinä tai lapsesi on kysyttävää tästä kysy lääkäriltäsi.

Dilantin-30 Side Effects

Dilantin (fenytoiini)

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos sinä tai lapsesi huomata muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt tai näyttää muun epänormaalin käyttäytymisen. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jos lapsesi, tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro tai lapsesi lääkäri heti.

Joillakin potilailla (yleensä nuorilla potilailla), arkuus, turvotus tai verenvuoto, kumeja (ienhyperplasia) voi näkyä pian sen jälkeen fenytoiini hoidon aloittamista. Tämän estämiseksi, harja ja hammaslankaa huolellisesti ja säännöllisesti ja hieronta ikeniä. Myös nähdä hammaslääkäri 6 kuukauden välein on hampaita puhdistetaan. Jos sinulla on kysyttävää huolehtia hampaita ja ikeniä, tai jos havaitset sellaisia ​​arkuus, turvotus tai verenvuoto ikeniä, tarkistaa lääkäriltä tai hammaslääkäri.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että sinun tai lapsesi lääkkeen. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa uneliaisuutta, ongelmia ajattelu, tai vaikeuksia valvoa liikkeitä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan tai nähdä hyvin.

Älä juo alkoholia, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kohtaukset diatsepaami, Valium, Topamax, Keppra, topiramaatti, levetirasetaami

Epilepsia gabapentiini, Lyrica, Neurontin, Lamictal, Depakote, Keppra

Status epilepticus loratsepaami, Ativania, diatsepaami, Valium, fenytoiini

Neurokirurgia fenytoiini, Phenytek