dimetyylisulfoksidi (rakkoon reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Dimetyylisulfoksidi on puhdistettu valmiste käytetään virtsarakon lievittää oireita virtsarakon sairaus nimeltä interstitiaalinen kystiitti. Katetri (putki) tai ruiskua on käytetty laittaa liuokseen rakkoon, jossa se annettiin olla noin 15 minuuttia. Sitten liuos karkottaa virtsaamista.

Interstitiaalinen kystiitti on ainoa ihmisen käyttö dimetyylisulfoksidia joka hyväksyy Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA).

Väittää, että dimetyylisulfoksidi on tehokas hoitoon erityyppisten niveltulehdus, haavaumia skleroderma, lihasten nyrjähdyksiä ja venähdyksiä, mustelmia, iho-, palovammat, haavat, ja psyykkinen tila ei ole näytetty toteen.

Vaikka muut valmisteet dimetyylisulfoksidia ovat käytettävissä teollisuuden ja eläimille (eläin) käyttää, niitä ei saa käyttää ihmisten, koska niiden tuntematon puhtauden. Epäpuhtaudet näissä valmisteissa voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia ihmiseen. Vaikka dimetyylisulfoksidi levitetään iholle, se imeytyy elimistöön ihon läpi ja limakalvoja.

Ratkaisu

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot