Diovan käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Diovan?

Diovania käytetään korkean verenpaineen hoitoon (verenpainetauti) aikuisilla ja lapsilla, jotka ovat vähintään 6 vuotta vanha. Sitä käytetään myös aikuisilla sydämen vajaatoiminnan hoitoon, ja alentaa riskiä kuoleman jälkeen sydänkohtaukseen.

Diovan on joskus annetaan yhdessä muiden verenpainetta lääkkeitä.

Älä käytä Diovania, jos olet raskaana. Lopeta ja kerro heti lääkärille, jos tulet raskaaksi. Valsartan voi aiheuttaa vammoja tai kuoleman syntymättömän vauva, jos lääkityksen aikana toisen tai kolmannen kolmanneksen aikana.

Tärkeää tietoa

Jos sinulla on diabetes, älä käytä Diovania yhdessä mitään lääkitystä, joka sisältää aliskireenia (Amturnide, Tekturna, Tekamlo, Valturna).

Harvoissa tapauksissa Diovan voi aiheuttaa ehto, joka johtaa jakautuminen luustolihasvaurio, mikä johtaa munuaisten vajaatoimintaan. Soita lääkärille heti, jos sinulla on selittämättömiä lihaskipuja, arkuus tai heikkous varsinkin jos myös kuumetta, epätavallinen väsymys, ja tumma virtsa.

Sinun ei tule käyttää Diovania jos olet allerginen valsartaanille.

Varmistaaksesi Diovan on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

Ennen lääkkeen

munuaistauti (tai jos saat dialyysihoitoa)

maksasairaus

sydänvika, muut kuin yksi on valsartaanihoidon

jos olet vähäsuolainen-ruokavalio

jos olet kuivattu; tai

jos olet joskus ollut vaikea allerginen reaktio jollekin verenpaine lääkitystä.

Älä käytä Diovania, jos olet raskaana. Lopeta ja kerro heti lääkärille, jos tulet raskaaksi. Valsartan voi aiheuttaa vammoja tai kuoleman syntymättömän vauva, jos lääkityksen aikana toisen tai kolmannen kolmanneksen aikana. Käytä tehokasta ehkäisyä.

Ei tiedetä, onko Valsartaanin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Diovanin ei saa antaa lapselle alle 6 vuotta vanha.

Diovania juuri sen verran kuin lääkärin määräämän. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Voit Diovania kanssa tai ilman ruokaa. Ota lääke samaan aikaan joka päivä.

Jos lapsi otetaan Diovania ei kykene nielemään Kapseli kokonaisuutena apteekista voi sekoittaa lääkkeen nesteeseen. Ravista tämä neste hyvin juuri ennen mitata annoksen. Mittaa neste erityisellä annoksesta mittalusikka tai lääkettä cup, ei tavallinen taulukko lusikka. Jos sinulla ei ole annoksesta mittalaite, pyydä apteekista yksi.

Saatat olla hyvin matala verenpaine ottaen valsartaania. Soita lääkärillesi, jos olet sairas kanssa oksentelua tai ripulia, tai jos hikoilu tavallista enemmän.

Verenpainearvojasi on tarkistettava usein. Munuaisten toiminta voi myös tarvitse tarkastaa.

Se voi kestää 2 4 viikon lääkkeen käyttämisen ennen verenpaineesi on hallinnassa. Pidä lääkkeen käyttämisen ohjeiden mukaan, vaikka olosi hyvin. Korkea verenpaine on usein oireeton. Saatat joutua käyttämään verenpaineen lääketieteen varten loppuelämän.

Keskustele lääkärin kanssa, jos oireet eivät lievene 4 viikon hoidon.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Tavanomainen aikuisen annos Sydämen vajaatoiminta

Miten minun pitäisi ottaa Diovania?

Aloitusannos: 40 mg suun kautta kahdesti vuorokaudessa .; Ylläpitoannos: 80 160 mg: aan kahdesti päivässä. Annosta nostetaan suurinta annosta potilaan sietämään.

Tavanomainen aikuisen annos Hypertension

Aloitusannos: 80 160 mg: aan suun kautta kerran päivässä .; Ylläpitoannos: 80-320 mg suun kautta kerran päivässä.

Tavanomainen aikuisen annos vasemman kammion toimintahäiriö

Aloitusannos: 20 mg suun kautta kahdesti vuorokaudessa .; Ylläpitoannos: Aloitusannos voidaan lisätä asteittain, 7 päivän kuluessa 40 mg kahdesti päivässä, myöhempien titrauksia kohteeseen, ylläpitoannos 160 mg kaksi kertaa vuorokaudessa potilaan sietämään. Jos oireista hypotensiota tai munuaisten vajaatoimintaa esiintyy, on harkittava annostuksen pienentämistä .; Diovan voidaan aloittaa jo 12 tunnin kuluttua sydäninfarktista, ja voidaan antaa yhdessä muiden tavanomaisten postsydäninfarktin hoito, kuten trombolyyttien, aspiriini, beetasalpaajat, ja statiinit.

Tavanomainen Pediatric annos Hypertension

6-16 vuotta; Alkuannos: 1,3 mg / kg kerran vuorokaudessa (enintään 40 mg); Ylläpitoannos: enintään 2,7 mg / kg (enintään 160 mg) kerran vuorokaudessa titrataan potilaan vasteen; Jos laskettu annos ei vastaa käytettävissä tablettivahvuudesta, tai jos lapset eivät pysty nielemään tabletteja, käyttö suspension (joka voidaan valmistaa tabletit) on suositeltavaa. Diovan annosta voidaan joutua nostamaan, jos keskeytys on korvattu tabletti .; Tietoja ei ole saatavilla lapsipotilailla joko dialyysihoitoa tai glomerulusfiltraatio alle 30 ml / min.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Alkoholin nauttiminen voi edelleen alentaa verenpainetta ja saattaa lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Diovanin.

Älä käytä kaliumlisien suolankorvikkeet kun käytät Diovan, ellei lääkäri on määrännyt.

Vältä liian nopeasti istuma- tai makuuasennossa, tai saatat tuntea huimausta. Nouse hitaasti ja tasainen itse estämiseksi syksyllä.

Diovan annosteluohjeitten

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Diovanin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Harvoissa tapauksissa Diovan voi aiheuttaa ehto, joka johtaa jakautuminen luustolihasvaurio, mikä johtaa munuaisten vajaatoimintaan. Soita lääkärille heti, jos sinulla on selittämättömiä lihaskipuja, arkuus tai heikkous varsinkin jos myös kuumetta, epätavallinen väsymys, ja tumma virtsa.

Myös kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

hengenahdistus (jopa lievä rasituksessa)

vähän tai ei virtsatessa, turvotus, nopea painonnousu

heikkous, sekavuus, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, oksentelu

Mitä pitäisi välttää ottaen Diovania?

iskevät Sykkeiden tai tuulta rintaa

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä; tai

korkea kalium – hidas syke, heikko pulssi, lihasheikkous, kihelmöintiä.

Yhteinen Diovan haittavaikutuksia ovat

päänsärky, huimaus, väsymys

flunssan oireet

vatsakipu, ripuli

selkäkipu, nivelkipu; tai

yskä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Diovan, erityisesti

siklosporiini

diureetti (veden pillereiden)

litium

rifampisiinin

ritonaviiri; tai

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Diovan, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

16.04.2015-08-31, 04:23:04

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

Diovan sivuvaikutuksia

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Diovania?

Diovan (valsartaani)

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi

Vasemman kammion toimintahäiriö metoprololi, karvediloli, Coreg, valsartaani, enalapriili, ramipriili

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, Lasix

Heart Attack Plavix, lisinopriili, aspiriini, metoprololi, atenololi, varfariini