disopyramidi

Ottaen huomioon tunnetut proarytmisiä ominaisuuksien disopyramidin ja puute näyttää parantuneen selviytymisen tahansa rytmihäiriölääke potilailla ilman hengenvaarallisia sydämen rytmihäiriöitä, käyttö disopyramidi sekä muut rytmihäiriölääkkeet tulisi varata potilaalla on hengenvaarallisia kammioarytmiat.

Käyttää disopyramidi

Terapeuttinen luokka: Antiarrhythmic, ryhmä IA

Se on saatavilla vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä disopyramidi, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio disopyramidi tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

disopyramidi on testattu lapsilla ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla.

Joitakin sivuvaikutuksia, kuten vaikea virtsaaminen ja suun kuivumista, voi olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille disopyramidin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen disopyramidi

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät disopyramidi, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä disopyramidi, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä disopyramidi, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä disopyramidi, joilla on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön disopyramidin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava disopyramidi täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan, vaikka saatat tuntea hyvin. Älä ota enempää lääkettä kuin tilattu.

Potilaille ottaen laajennettu versio kapselit

Potilaille ottaen laajennettu vapautuvaa tablettia

disopyramidi toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa neljä annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 6 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Annoksen disopyramidi on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta disopyramidin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää disopyramidi, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa lääkkeen toimii oikein.

Älä lopeta disopyramidi ensin lääkärin kanssa. Lopettaminen yhtäkkiä voi aiheuttaa vakavia muutoksia sydämen toiminta.

Oikea käyttö disopyramidi

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Tämä johtuu verenpaineen lasku. Getting hitaasti saattaa auttaa. Tämä vaikutus ei tapahdu usein annoksina disopyramidi yleensä käytetään, mutta varmista, että tiedät miten reagoit disopyramidi, ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Disopyramide voi harvoin aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri) joillakin ihmisillä. (Katso Side Effects of disopyramidin jaksossa.) Jos nämä oireet tulevat, syödä tai juoda elintarvikkeisiin, jotka sisältävät sokeria ja soittaa lääkäriltä heti.

disopyramidi voi aiheuttaa näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt. Jos jokin näistä tapahtuu, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin.

Disopyramide voi aiheuttaa kuivan silmien, suun ja nenän. Tilapäisestä helpotusta suun kuivuminen, käyttö sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos kuivuminen jatkuu yli 2 viikkoa, tarkista lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja suun hiiva-infektiot.

disopyramidi usein hiosta vähemmän, jolloin kehon lämpötila kasvaa. Ole erityisen varovainen, ettei ylikuumene harjoituksen aikana tai kuumalla säällä kun käytät disopyramidi, koska ylikuumeneminen voi mahdollisesti johtaa lämpöhalvauksen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen disopyramidi

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

disopyramidi Side Effects

disopyramidi

Rytmihäiriö amiodaroni, propranololi, verapamiili, lidokaiini, Inderal, Tikosyn, meksiletiini, Pacerone, Cordarone, kinidiini, prokainamidi, Calan, dofetilidi, Mexitil, Verelan, Norpace, Calan SR, Pronestyl, Isoptin SR, morisitsiini, Quinidex Extentabs, Covera-HS, Norpace CR