Doan säännöllinen

Aspiriini voidaan käyttää myös vähentää sydänkohtauksen, aivohalvauksen tai muita ongelmia, jotka voivat ilmetä, kun verisuoneen on estetty verihyytymiä. Aspiriini estää vaarallisen verihyytymien muodostumista. Kuitenkin tämä vaikutus aspiriinin saattaa lisätä vakavien verenvuotojen joillakin ihmisillä. Siksi aspiriinia tulisi käyttää tähän tarkoitukseen vain, kun lääkäri päättää, opiskeltuaan sairauksista ja historia, että vaara veritulppien on suurempi kuin vuotoriski. Älä ota aspiriinia estämään verihyytymien tai sydäninfarkti, ellei sitä ole määrännyt lääkäri.

Käyttää Doan n Regular

Salisylaatteja voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Kofeiini esiintyy joitakin näistä tuotteista voi tarjota lisää helpotusta päänsärkyä tai nopeampi kivunlievitystä.

Jotkut salisylaatit ovat käytettävissä vain lääketieteen lääkärin tai hammaslääkärin määräyksestä. Toiset ovat saatavilla ilman reseptiä, mutta sinun lääkäri tai hammaslääkäri voi olla erityisiä ohjeita oikeasta näiden lääkkeiden annosta varten sairauksista.

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolaista ruokavaliota. Säännöllinen käyttö suuria määriä Natriumsalisylaatin (kuten niveltulehdus) voidaan lisätä suuren määrän natriumia omaan ruokavalioon. Natriumsalisylaattia sisältää 46 mg natriumia 325 mg: n tabletti ja 92 mg natriumia 650 mg: n tabletti.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Älä anna aspiriinia tai muita salisylaatit lapselle tai teini kuumeessa tai muita oireita virusinfektion, erityisesti flunssa tai vesirokko, ensin keskustella sen käyttö lapsesi lääkäriin. Tämä on erittäin tärkeää, koska salisylaattien voi aiheuttaa vakavan sairauden nimeltä Reyen oireyhtymä lapsilla ja nuorilta kuume aiheuttaa virus infektio, varsinkin flunssa tai vesirokko.

Jotkut lapset saattaa joutua ottamaan aspiriinia tai toisella Metyylisalisylaatti säännöllisesti (kuten niveltulehdus). Kuitenkin lapsesi lääkäri voi haluta keskeyttää lääkkeen joksikin aikaa, jos on kuumetta tai muita oireita virustartunnan esiintyä. Keskustele lapsesi lääkäri, jotta tiedät etukäteen, mitä tulee tehdä, jos lapsi sairastuu.

Merkitys Diet

Lapset, joilla ei ole virustartunnan voi myös olla herkempiä vaikutuksia salisylaatit, varsinkin jos heillä on kuumetta tai ovat menettäneet suuria määriä kehon nesteen takia oksentelu, ripuli, tai hikoilua. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Vanhukset ovat erityisen herkkiä vaikutuksille salisylaatit. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Salisylaatteja ei ole osoitettu aiheuttavan sikiövaurioita ihmisillä. Tutkimukset epämuodostumia ihmisellä on tehty aspiriinia mutta ei muiden salisylaattien. Kuitenkin salisylaatit aiheutti epämuodostumia eläinkokeissa.

Jotkut raportit ovat ehdottaneet, että liian paljon käyttöä aspiriinin myöhään raskauden voi aiheuttaa vähenemistä vastasyntyneen paino ja mahdollinen kuolema sikiön tai vastasyntyneen. Kuitenkin äidit näissä raporteissa olivat saaneet paljon suurempia määriä aspiriinia kuin yleensä suositellaan. Tutkimukset äitien aspiriinia siinä annoksia, jotka ovat yleensä suositellaan eivät osoittaneet näitä ei-toivottuja vaikutuksia. On kuitenkin mahdollista, että säännöllinen käyttö salisylaattien myöhään raskauden voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen tai veren virtausta sikiön tai vastasyntyneen.

Salisylaatteja, erityisesti aspiriini, viime 2 viikon aikana voi aiheuttaa verenvuotoa ongelmia sikiön ennen tai synnytyksen aikana tai vastasyntyneen. Myös liikaa salisylaatteja aikana viimeisten 3 kuukauden aikana saattaa pidentää raskauden, pidentää työ-, aiheuttaa muita ongelmia synnytyksessä, tai aiheuttaa vakavaa verenvuotoa äidin ennen, sen aikana tai synnytyksen jälkeen. Älä ota aspiriinia aikana viimeisten 3 kuukauden aikana, ellei sitä ole määrännyt lääkäri.

Tutkimukset ihmisillä eivät ole osoittaneet, että kofeiinia (esiintyy aspiriinia tuotteet) aiheuttaa sikiövaurioita. Kuitenkin tutkimukset eläimillä ovat osoittaneet, että kofeiini aiheuttaa sikiövaurioita kun sitä annetaan hyvin suurina annoksina (Määriä, jotka läsnä 12-24 kupillista kahvia päivässä).

Salisylaatit erittyvät maitoon. Vaikka salisylaatit ei ole raportoitu aiheuttavan ongelmia imeväiset, on mahdollista, että ongelmia saattaa ilmetä, jos suuria määriä otetaan säännöllisesti, kuten niveltulehdus (reumatismi).

Kofeiini erittyy pieninä määrinä äidinmaitoon.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät salisylaatti. Se ei voi olla ominaisia ​​Doan n Regular. Lue huolellisesti.

Ota lääke aterian jälkeen tai aterian yhteydessä (paitsi enteropäällysteisessä kapseleina tai tabletteina ja aspiriini peräpuikkoina) vähentää vatsan ärsytystä.

Ota tabletti tai kapseli muotoja tätä lääkettä lasillinen (8 unssia) vettä. Älä myöskään makuulle noin 15 30 minuuttia nielemisen jälkeen lääkettä. Tämä auttaa estämään ärsytys, joka voi johtaa vaikeuksiin niellä.

Potilailla aspiriinia (myös puskuroida aspiriinia ja / tai tuotteet sisältävät kofeiinia)

Jos haluat käyttää aspiriinia peräpuikkoina

Ennen Doan n Regular

Ottaa koliini ja magnesium salisylaatit (esim Trilisate) oraaliliuos

Ottaa enteropäällysteisessä natriumsalisylaatista tabletit

Ellei toisin ohjeiden mukaan lääkäri tai hammaslääkäri

Kun käytetään niveltulehdus (reumatismi), tämä lääke on otettava säännöllisesti määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Jopa 2 ja 3 viikkoa tai pidempään voi kulkea, ennen kuin siitä kaiken lääkkeen vaikutuksille.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö salisylaattia

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tarkista etiketit kaikkien nonprescription (over-the-counter [OTC]) ja reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos jokin sisältävät aspiriinia tai muita salisylaattien (mukaan lukien vismuttisubsalisylaatti [esim Pepto-Bismol] tai shampoo tai ihon lääke, joka sisältää salisyylihappoa tai muita salicylate), kysy terveydenhuollon ammattilainen. Ottaminen tai käyttää niitä yhdessä tämän lääkkeen voi aiheuttaa yliannostuksen.

Jos tulee ottaa salisylaatit pitkään (yli 5 päivää peräkkäin lapsille tai 10 päivää peräkkäin aikuisille) tai suuria määriä, lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä.

Vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä hoidon aikana tätä lääkettä. Joskus vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä ilman varoitusta. Kuitenkin mahdolliset varoitusmerkit sattuu usein, kuten kasvojen, sormet, jalat, ja / tai säärien; vaikeaa vatsakipua, musta, tervainen ulosteet, ja / tai oksentelua verta tai materiaalia, joka näyttää kahvia syistä, epätavallinen painonnousu ja / tai ihottuma. Myös merkkejä vakavista sydämen ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi rintakipua, puristava tunne rinnassa, nopea tai epäsäännöllinen syke, tai epätavallisia huuhtelu tai lämpöä ihon. Lopeta lääkkeen ja tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat mitään näistä varoitusmerkeistä.

Tarkista lääkärin tai hammaslääkärin

Potilaille aspiriinia vähentää sydänkohtauksen, aivohalvauksen tai muita ongelmia veritulppien aiheuttamien

Varotoimet Vaikka käyttäminen Doan n Regular

Doan n Regular Side Effects

Eräitä muita lääkkeitä yhdessä salisylaatti saattaa lisätä haittavaikutuksia. Riski riippuu siitä, kuinka paljon kutakin lääkettä otat päivittäin, ja kuinka kauan otat lääkkeitä yhdessä. Jos lääkäri ohjaa sinut näiden lääkkeiden samanaikainen säännöllisesti, seurata hänen ohjeita huolellisesti. Älä kuitenkaan ota mitään seuraavista lääkkeistä samanaikaisesti salisylaattia enemmän kuin muutaman päivän, ellei lääkäri on ohjannut tekemään niin ja seuraa edistymistäsi

Diabeetikoilla

Älä ota aspiriinia 5 päivää ennen leikkausta, kuten hammaskirurgia, ellei toisin ohjeiden mukaan lääkäri tai hammaslääkäri. Aspiriinia tänä aikana saattaa aiheuttaa verenvuotoa ongelmia.

Potilaille, jotka saavat puskuroitua aspiriinia, koliini ja magnesium salisylaatit (esim Trilisate) tai magnesium salisylaattia (esim Doan n)

Jos otat laksatiivinen joka sisältää selluloosaa, ota salisylaatti vähintään 2 tuntia ennen tai jälkeen ottaa laksatiivinen. Näiden lääkkeiden liian lähekkäin voi vähentää vaikutuksia salisylaattia.

Potilailla lääkkeen suun

Käyttäville potilaille aspiriinia peräpuikkoina

Salisylaatteja voivat häiritä tulosten joidenkin lääketieteellisten testien. Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, jos olet ottanut jotain näistä lääkkeistä kuluessa viime viikolla. Jos mahdollista, se on parasta tarkistaa ensin lääkärin, selvittää lääke voidaan ottaa viikolla ennen testiä.

Potilaille, jotka saavat yksi niistä tuotteista, jotka sisältävät kofeiinia

Jos luulet, että sinä tai joku muu on saattanut ottanut yliannoksen, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen nämä lääkkeet voivat aiheuttaa tajuttomuuden tai kuoleman. Yliannostuksen kouristukset (kohtaukset), kuulon menetys, sekavuus, korvien tai surinaa korvissa, vaikea uneliaisuus tai väsymys, vaikea jännitystä tai hermostuneisuus, ja nopea tai syvä hengitys.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.