doksepiini (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä, jotta muutoksiin annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Joillekin lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, tämä lääke voi lisätä itsemurha-ajatuksia. Kerro lääkärille tai lapsesi lääkäriin heti, jos sinä tai lapsesi alkaa tuntea enemmän masentunut ja on ajatuksia vahingoittaa itseäsi. Ilmoita kaikista epätavallisista ajatuksia tai käyttäytymistä, jotka hämmentävät teitä tai lapsesi, varsinkin jos ne ovat uusia tai pahenevat nopeasti. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla tai lapsellasi on univaikeuksia, pahastua helposti, on iso energiankulutuksen kasvusta, tai alkaa toimia holtiton. Kerro myös lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on äkillinen tai vahvoja tunteita, kuten hermostuneisuus, vihainen, levoton, väkivaltainen tai pelottaa. Anna lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on kaksisuuntainen mielialahäiriö (maanis-depressiivisen sairauden) tai on yrittänyt itsemurhaa.

Älä ota doxepin jos olet ottanut monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim isokarboksatsidi [Marplan®], feneltsiini [Nardil®], selegiliini [Eldepryl®], tai tranyylisypromiini [Parnate®]) viimeisen 2 viikon aikana. Jos et, sinulla voi olla sekavuus, agitaatio, levottomuus, maha- tai suolisto-oireita, äkillinen kuume, erittäin korkea verenpaine tai vakava kouristukset.

Jos sinun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä masennus tai ahdistuneisuus, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään mahdollisen pahenemista kuntoa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten päänsärkyä, pahoinvointia tai yleinen tunne epämukavuutta tai sairaus.

Silenor® tabletit voivat aiheuttaa uneen liittyvä käyttäytyminen, kuten auton ajaminen (uni-ajo), kävely (uni-kävely), seksiä, puheluihin, tai valmistella ja syövät ruokaa nukkuessaan tai ei täysin hereillä. Jos jokin näistä reaktioita, kerro heti lääkärille.

Jos luulet täytyy ottaa Silenor® tabletteja enemmän kuin 10 päivää, keskustele lääkärisi.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä lääkkeitä, tai tehdä mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et uneliaisuutta tai ei hälytys.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergiat, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tämä vaikutus voi kestää muutaman päivän lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään edellä mainituista, kun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet) ja kasviperäisten tai vitamiineja.