dolgic LQ

Butalbital ja parasetamoli yhdistelmä on kipulääkettä ja relaksoivasta. Sitä käytetään hoitoon jännitteitä päänsärkyä. Butalbital kuuluu lääkeryhmään barbituraatit. Barbituraatit toimivat keskushermostossa (CNS) olevan vaikutuksia.

Kun ottaa butalbitaali pitkään, elimistö voi tottua siihen niin, että suurempia määriä tarvitaan tuottamaan sama vaikutus. Tätä kutsutaan toleranssi lääkettä. Myös butalbitaali voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta), kun sitä käytetään pitkään tai suurina annoksina. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia kun lopetat lääkkeen. Potilailla, jotka saavat päänsärkyä, ensimmäinen oire peruuttaminen voi olla uusi (rebound) päänsärkyä.

Käyttää Dolgic LQ

Jotkut butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmät sisältävät myös kofeiinia. Kofeiini voi auttaa lievittämään päänsärkyä. Kuitenkin, kofeiini voi myös aiheuttaa fyysistä riippuvuutta, kun sitä käytetään pitkän aikaa. Tämä voi johtaa peruuttamiseen (rebound) päänsärky kun lopetat sen.

Butalbital ja parasetamoli yhdistelmää voidaan käyttää myös muunlaisia ​​päänsärkyä tai muunlaisia ​​kivun Lääkäri määrää.

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

for butalbitaali

for parasetamoli

kofeiinin

Ennen Dolgic LQ

for butalbitaali

for parasetamoli

kofeiinin

for butalbitaali

for parasetamoli

kofeiinin

for butalbitaali

for parasetamoli

kofeiinin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät lääkettä, tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmä. Se ei voi olla ominaisia ​​Dolgic LQ. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmä otetaan säännöllisesti (esimerkiksi joka päivä), se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta). Kofeiini joissakin butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmät voivat myös lisätä mahdollisuuksia riippuvuuden. Riippuvuus on erityisen todennäköisesti esiintyy potilailla, jotka ottavat näitä lääkkeitä lievittää usein päänsärkyä. Liian paljon tätä lääkettä voi myös aiheuttaa maksavaurioita tai muita lääketieteellisiä ongelmia.

Tämä lääke lievittää päänsärkyä parhaiten, jos otat sen heti, kun päänsärky alkaa. Jos saat varoitusmerkit migreeni, tätä lääkettä heti, olet varma, että migreeni on tulossa. Tämä voi jopa pysäyttää päänsärkyä syntymisen. Makuulla rauhallinen, pimeässä huoneessa jonkin aikaa sen jälkeen, kun lääkkeen myös auttaa lievittämään päänsärkyä.

Oikea käyttö butalbitaali ja parasetamolia yhdistelmä

Ihmiset, jotka saavat paljon päänvaivaa ehkä vaihdettava lääkettä estämään päänsärkyä. On tärkeää noudattaa lääkärin suuntiin muita lääkkeitä, vaikka päänsärkyä esiintyy jatkuvasti. Päänsärky-estävät lääkkeet saattavat kestää useita viikkoja aloittaa työskentelyn. Vaikka ne eivät alkavat työskennellä, päänsärkyä voi mennä pois kokonaan. Kuitenkin päänsärkyä ilmenee harvemmin, ja niiden pitäisi olla lievempiä ja helpommin lievittää kuin ennen. Tämä vähentää päänsärky relievers että tarvitset. Jos et huomaa mitään parannusta useiden viikkojen kuluttua päänsäryn estävää hoitoa, tarkistaa lääkäriltä.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tarkista lääkäriltä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Dolgic LQ

Tarkista etiketit kaikkien nonprescription (over-the-counter [OTC]) tai reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos joku sisältävät barbituraattiruis- tai parasetamolia, kysy terveydenhuollon ammattilainen. Kun ne yhdessä lääkkeen voi aiheuttaa yliannostuksen.

Butalbitaali tämän lääkkeen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muut reseptiä kipulääkitystä, huumausaineet ja muut barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia. Myös juominen suuria määriä alkoholijuomia säännöllisesti hoidon aikana saattaa lisätä mahdollisuus maksavaurioita, varsinkin jos otat lääkettä enemmän kuin lääkäri määräsi tai jos otat sen säännöllisesti jo pitkään. Siksi, älä juo alkoholijuomia, ja tarkistaa lääkäriltä ennen jotakin edellä lueteltujen lääkkeiden, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai ei hälytys ja selväjärkisesti.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kertoa vastuuhenkilö, että käytät tätä lääkettä. Kofeiini (esiintyy joissakin butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmät) häiritsee tiettyjen testien tuloksiin, jotka käyttävät dipyridamoli (esim Persantine) auttaa osoittavat, kuinka hyvin veri virtaa sydämeesi. Kofeiini ei pitäisi ottaa 8 12 tuntia ennen testiä. Tulokset muita testejä voidaan myös vaikuttaa butalbitaali ja parasetamoli yhdistelmiä.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät tätä lääkettä. Vakavia haittavaikutuksia saattaa ilmetä, jos lääkäri tai hammaslääkäri antaa tiettyjä lääkkeitä tietämättä että olet ottanut butalbitaali.

Jos olet ollut ottaen suuria määriä lääkettä, tai jos olet ottanut sitä säännöllisesti useita viikkoja tai enemmän, älä yhtäkkiä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan, jotta vähentää mahdollisuutta peruuttamisen sivuvaikutuksia.

Jos uskot tai kukaan muukaan saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen tätä lääkettä tai ottamalla alkoholin tai keskushermostoa lamaavien tällä lääkkeellä voi johtaa tajuttomuuteen tai mahdollinen kuolema. Merkkejä butalbitaali yliannostuksen olla vaikea uneliaisuus, sekavuus, vakava heikkous, hengenahdistusta tai epätavallisen hidas tai levoton hengitys, epäselvä puhe, huikea, ja epätavallisen hidas syke. Merkkejä vakava parasetamoli myrkytys ei voi tapahtua vasta 2-4 päivää sen jälkeen, kun yliannostuksen on otettu, mutta hoito estää maksavaurioita tai kuolema on aloitettava 24 tuntia tai vähemmän yliannostuksen jälkeen on otettu.

Dolgic LQ Side Effects

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.